Sony Ericsson Xperia Ray ili Sony Xperia U?

poruka: 14
|
čitano: 6.058
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ovako, dvoumim se između 2 mobitela (isto bi me koštali i sve, samo se moram odlučiti za koji), pa mi trebaju vaše sugestije???

Pa evo linka gdje su usporedbe, pa ako već još netko od vas ima dodatna iskustva, koji mi mobitel preporučate (uzmite u obzir da bi mob imao god-2 kod sebe sigurno, te sve karakteristike mobitela), pa što vi kažete!?

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3972&idPhone2=4437

0 0 hvala 0
14 godina
Da xperia u ima utor za microSD, bila bi bolja po svakom segmentu, sve ovisi koliko patis od memorije...

Btw imas temu za odabir mobotela.
LoL NordicEU : Heineken01

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne patim toliko od memorije, na oba dva bi imao 4gb, samo što kod SE mogu povećati na 32gb, što ne bih učinio.

Meni je važno sljedeće: bolja baterija, dobra kamera i video (posebno kod snimanja po noći), brzina samog mobitela, brzina neta, wi-fi i sličnoga, kvaliteta zvučnika, rad sa app i time?

Pa me zato zanimaju vaša mišljenja!?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Sony Ericsson Xperia Ray ili Sony Xperia U?
Bart kaže...

Pa me zato zanimaju vaša mišljenja!?

Ja bi uzeo xperiu u.

18 Xperia U
2 Xperia Ray
15 godina
neaktivan

Xperia U je noviji model i po meni promenjen i moderniji dizajn.

Sto se tice znanja mobitela  u slicnoj su kategoriji. Tesko je da se izjasni posto Ray-a sam bas voleo, ali ipak mislim da je bolji izbor u ovom trenutku Xperia U.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xperia U definitivno.
13 godina
neaktivan
Bart kaže...

Ovako, dvoumim se između 2 mobitela (isto bi me koštali i sve, samo se moram odlučiti za koji), pa mi trebaju vaše sugestije???

Pa evo linka gdje su usporedbe, pa ako već još netko od vas ima dodatna iskustva, koji mi mobitel preporučate (uzmite u obzir da bi mob imao god-2 kod sebe sigurno, te sve karakteristike mobitela), pa što vi kažete!?

Idi na Xperiu U..U ima puno bolji hardware od Ray-a  , brza je , aplikacije/igrice ce ti raditi bolje , ICS ce ti raditi dobro na njemu , biti ce dulje podrzan od Sony-ja itd...Imam U pa ti mogu reci da je mobitel brz , nema trzanja slicnih stvari , sve novije igrice i programi rade bez problema , internet je brz , zaslon je 3.5 i ima lijep prikaz boja i vrlo je ostar , baterija traje oko dan-dva ovisno kako ga koristis , kamera je solidna 5 MP ( 720p )..Pitaj sta god te zanima..

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.8.2012 22:11 (nix0).
14 godina
nix0 kaže...
Bart kaže...

Idi na Xperiu U..U ima puno bolji hardware od Ray-a  , brza je , aplikacije/igrice ce ti raditi bolje , ICS ce ti raditi dobro na njemu , biti ce dulje podrzan od Sony-ja itd...Imam U pa ti mogu reci da je mobitel brz , nema trzanja slicnih stvari , sve novije igrice i programi rade bez problema , internet je brz , zaslon je 3.5 ali i ima ljep prikaz boja i vrlo je ostar , baterija traje oko dan-dva ovisno kako ga koristis , kamera je solidna 5 MP ( 720p )..

i ja sam za to da odes na xperiu u...ics dobro radi i na xperiji ray

14 godina
Definitivno Xperia U
robimarko@gmail.com
12 godina
neaktivan

Xperiu U definitivno brza je puno

Bugići
17 godina
neaktivan

Xperia u.

je da nema utora za SD, ali svašta stane na tu integriranu memoriju. Imam 30ak aplikacija instalirano (ptice, viber i slično) i još nisam ni površinu zagrebo, a da spominjem gomila glazbe i slično

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

neuzimaj ray jer moj ju je brat kupio i nakon 3 mj oso je wi-fi, kada se idem spojit na wi-fi stalno se ponavlja CONNECTING,SAVE i tak stalno. neznam kako to popravit, gledo sam po googlu i ostali imaju takav problem. 

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen

Ja bih uzeo Xperiu U.

1 Xperia U
0 Xperia Ray
12 godina
odjavljen

Meni stalno ponavlja to kada utipkam krivu lozinku za wifi.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice