Samsung S5230

poruka: 2
|
čitano: 1.418
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Samsung S5230

Pomozite molim vas :S

Danas sam kupio ovaj mobitel , i sad.. stavio sam u njega mem.card od 2 GB... i sad sa starog moba idem prebacit neke pjesme i dodje do polovice i onda kaze da prebacivanje nije uspjelo... i uopce mi nema onoga dijela u datotekama od memorijske kartice .. i jos nesto.. sad ukljucim mob u komp. i sve lijepo prebacim na njega. i kad udjem u datoteke tamo su mi sve pjesme :S

A znaci preko bluetootha mi uopce ne zeli primati na mem. card.. i pise da mi je mem. telefona puna.. uopce me ne pita hocu li prebaciti pjesme na mem. card...

Pomozite molim vas.. samo živce sam izgubio :S

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Samsung S5230
faust kaže...

Pomozite molim vas :S

Danas sam kupio ovaj mobitel , i sad.. stavio sam u njega mem.card od 2 GB... i sad sa starog moba idem prebacit neke pjesme i dodje do polovice i onda kaze da prebacivanje nije uspjelo... i uopce mi nema onoga dijela u datotekama od memorijske kartice .. i jos nesto.. sad ukljucim mob u komp. i sve lijepo prebacim na njega. i kad udjem u datoteke tamo su mi sve pjesme :S

A znaci preko bluetootha mi uopce ne zeli primati na mem. card.. i pise da mi je mem. telefona puna.. uopce me ne pita hocu li prebaciti pjesme na mem. card...

Pomozite molim vas.. samo živce sam izgubio :S

I šta je tu čudno? Pa kao je memorija telefona puna onda prihvati da ti na memorijsku prebaci i svršena stvar.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice