Punjač i baterija problem

poruka: 3
|
čitano: 1.618
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan

Pozdrav forumaši, dugo pratim forum kao gost i najzad odlučih da se registrujem jer mi treba jedan odgovor. Naime koristim telefon LG L Fino sa 1900mAh baterijom i originalni punjač. Maloprije kada sam krenuo da napunim telefon, nisam spojio punjač do kraja već na pola i pri tome se telefon samo upalio i počeo da puni i stade. Nakon nekih 10-tak minuta skontah da nije microUSB punjač do kraja legao i tad ga priključih ispravno i baterija se poče normalno puniti. Sada me zanima da li se zbog toga može oštetiti baterija i jesam li je sa tim možda već oštetio budući da stalno čitam kako baterije trebaju poseban tretman, da su osjetljive,..... Telefon je nov, ovo mu je treće punjenje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Ne može se oštetiti zbog toga, tako da ne brini. Ništa što ti napraviš ne može naštetiti bateriji, ima dosta zaštita u mobitelu.

Svi smo mi Mentalist.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Punjač i baterija problem

E hvala na odgovoru. Brinuo sam se jer punjač nije dobro legao pa kontam da nije neka preslaba voltaža moga šta oštetiti buduci da je krenuo da se puni i stao. Slabo se kontam oko elektronike, programer sam po struci pa nisam baš puno informsan oko baterija, voltaža i sl. a znam da govore da su to jako osjetljive komponente telefona. U svakom slučaju, hvala na odgovoru :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice