Mobitel ne reagira na punjač

poruka: 7
|
čitano: 6.913
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Mobitel  koji je stajao isključen   1 i pol godinu,  sam htjela  uključiti u funkciju,ali ništa. 

Na punjač ne reagira, na pritisak tipke ništa. 

Baterija  je izmjerena  1.15 V, sad dali je to dovoljno ili je skroz riknula?????

Sad možda  je  punjač  pokvaren,jer  se se prije  srtgale žice  na  adapteru, pa smo  ih lemili.

I ak je punjač jel se može  nać  gdje  samo da se kupi adapter  i da se te  2 žice  utaknu unutra?

A možda  je baterija riknula? 

Ako  tko može pomoći, hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Mobitel ne reagira na punjač

Ako ste mjerili bateriju mogli ste i punjac izmjeriti. Pise na njemu koji napon treba imati na izlazu. Baterija je skoro sigurno crkla.

:)
16 godina

pusti jedan dan da se puni (ostavi uštekano)

možda proradi, bar je meni tak bilo {#}

Pro from Zagreb | css-skill.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.1.2011 15:25 (WithSkill).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Baterija nije riknula, nego je preprezna da bi pokazivalo punjenje. Ostavi dan-dva na punjača i proradit će ti. Inače, ispod 3,45 Volti se punjenje ne pokazuje (za većinu uređaja).

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Mobitel ne reagira na punjač

Pa zabaoravio si da napišeš koji je mobitel da bi ti uopće mogli pomoći.

16 godina

Nakon  3 sata    je  pokazalo znak za punjenje,  i sad se puni, valjda je uspjelo.  A sad koliko će držati ta baterija neznam. Vidjet ću.

Hvala svima na odgovorima

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ja sam kupio tablet Lenovo A2109A-F u 6. mjesecu prošle godine.Prije 2 dana mi se dogodila ista stvar-ne prepoznaje punjač,čak ni kada je bio uključen.Ne pokazuje apsolutno nikakav znak za punjenje kada ga ukopčam.   Molim pomoć!!!  Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice