Koliko je simpa web n walk pouzdan

poruka: 12
|
čitano: 2.832
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Bok

zanima me ,pošto stalno dobivan poruke od t-mobile-a  npr za aktivaciju simpa web n walk S usluge pošaljite poruku npr 6 na 3636

e sad pošto mi 20 kn za 100 mb nije puno (na mobitelu) ja bi to uzeo ALI:

molim da rečete ako ste vi tu tarifu koristili,kolko je ona pouzdana (da ne piše npr 20 a žere 2000) i dali ako ja to aktiviram jedan mjesec će to važiti i uzimati mi pare svaki mjesec ili samo do kraja razdoblja (30 dana)

ajde,molim vas objašnjenja da ne bacam pare bezveze...

PS. ja sam simpa korisnik,ne pretplatnik i sl.

PUC´ GA MEDO

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Koliko je simpa web n walk pouzdan

Koristim tu opciju već dulje vrijeme. Inače, sada ti je 20 kn 300 MB (promotivno razdoblje).

Ne razumijem pitanje, koliko je pouzdana...skida ti promet koliko skidaš s moba...znači ti daš 20 kn i imaš 300 MB prometa. Kada to sve potrošiš tek onda ti skida lovu sa računa za dodatni promet (nemoj si to dopustiti, jako je skupo). Za provjeru preostalog prometa utipkaj "*200*4#".

To će ti važiti samo taj mjesec. Dakle, kada istekne, ako želiš i dalje imati net (jer je bez te opcije užasno skupo), moraš ponovno aktivirati.

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\ // Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
15 godina
protjeran

WnW je super opcija nemas se cega bojati,koristim ju vec dugo i nikad nikakvih problema!

Nakon kaj ju aktiviras trajat ce ti mjesec dana i nakon toga ces ju ponovo morati aktivirati!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

aaaaaaaa,hvala vam,jer onako,inače je kod svih operatera nešto "besplatno" samo da mi ne znamo kad plaćamo...

PUC´ GA MEDO

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

E,da, recite samo ako kad si aktiviram ,dali će me stalno zasipati porukama (iovak su dosadni)Namigiva?

PUC´ GA MEDO

0 0 hvala 0
16 godina
jurek95 kaže...

E,da, recite samo ako kad si aktiviram ,dali će me stalno zasipati porukama (iovak su dosadni)Namigiva?

Hoće...

Inače za zahvale imaš gumb "Hvala" (vidi sliku).

Također, čisto da znaš, ako misliš ostati na forumu, imaš i gumb "Uredi" da ne postaš duplo (također vidi sliku).

15 godina
neaktivan
jurek95 kaže...

Neće. Samo dobro pazi kada ti istiće opcija i nadoplati koji dan prije ako misliš da bi mogao zaboraviti nadoplatiti na vrijeme. Ako ti istekne i ti koristiš internet ždere oko 4 kn/100 kb! Strašno! Meni jednom pojelo 50-ak kn. Od onda posebno pazim.

16 godina
toncro kaže...
jurek95 kaže...

Neće. Samo dobro pazi kada ti istiće opcija i nadoplati koji dan prije ako misliš da bi mogao zaboraviti nadoplatiti na vrijeme. Ako ti istekne i ti koristiš internet ždere oko 4 kn/100 kb! Strašno! Meni jednom pojelo 50-ak kn. Od onda posebno pazim.

Ma kako ne? Ja ga imam aktiviranog, pa mi svejedno šalju kojekakve reklamne poruke..

15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
toncro kaže...
jurek95 kaže...

Ma kako ne? Ja ga imam aktiviranog, pa mi svejedno šalju kojekakve reklamne poruke..

Pa standardno, uvijek šalju. Ne znači da će wnw slati nešto dodatno.

16 godina
toncro kaže...

Aha..to da..ja sam krivo shvatio onda.

15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
toncro kaže...

Aha..to da..ja sam krivo shvatio onda.

Mislim da oni posebno šute kada imaš w'n'w tako da zaboraviš kada treba nadoplatiti. Cool Ne sjećam se više jer uvijek nadoplatim prije isteka pa neka me netko ispravi ako griješim.

15 godina
neaktivan

Haha,razne finte oni imaju.... znam za ovo hvala i edit ali nekad je mozak na paši...Smijeh

Toncro opreza nikad dosta..

PUC´ GA MEDO
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.9.2010 19:21 (jurek95).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice