Pozdrav! Znaci stvari stoje ovako, jučer sam od bratića dobio njegov iPhone 4 32bg.
Taj iphone je kodiran na Slovensku mrežu, a on nema nijednu karticu slovensku, a nemam ni ja. Kad ga upalim pojavi se ona slika sa USB-om i krugom u kojemu pise iTunes. Spojim ga na windows kompjuter i na iTunesu mi ga prepozna, ali pise da se ne moze spojiti jer trebam stavit važeču karticu. ALi nemam niti jednu karticu! U nedostatku noaca probao sam izrezati neke stare SIM kartice t-mobile itd.. uspio sam jednu točno naštimat ali neznam pin. tako da i to pada u vodu. Dali je nekako moguće dekodirat ga bez spajanja na iTunes ili stavljanja bilo kakve kartice unutra? Znaći dekodirat ga dok je mobitel na onoj slici sa USB-om? Ili što da radim da prođem naj jeftinije moguće?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nabavi slovensku karticu da ga mozes upalit. Kako bi dekodiro zatrazi kod za otkljucavanje ako je u sloveniji nakon sto istekne ugovor besplatno. Ako ne kupi kod,a cjena varira,pogledaj na sim-unlock.net. skupo je i neisplativo ali neznam za tvoj. Sa tmobilea unlock je cca 400kn
prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!