HTC Touch HD - je li ovo dobra ponuda ?

poruka: 4
|
čitano: 2.113
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran

imam ponudu da uzmem navedeni telefon, star oko godinu dana i zbilja dobro očuvan - za 700kn.

http://www.gsmarena.com/htc_touch_hd-2525.php

Meni se to čini kao vrlo prihvatljiva opcija ako uzmemo u obzir kakav je ovo telefon (iako sad već malo stariji), samo jedino si razmišljam - trebao bih li čekati možda neke bolje android modele i je li kupnja ovoga mobitela možda kojim slučajem bacanje novca ako je njegov operativni sustav već polako stvar prošlosti... (Windows Mobile 6.1) ;      može li se možda taj OS nadograditi na novu  6.5  verziju ?      Koliko je taj mobitel lošiji u usporedbi s novijim android modelima  tipa   HTC Desire/ iPhone 4,  naravno uzimajući u obzir cijenu  (otprilike 3-4 puta jeftiniji)  ?

ja već neke 3 godine se služim dobrim starim Samsungom D900i i ovo bi mi bio prvi touch-screen model, pa nisam baš u toku što se tiče tih stvari...

tako da hvala svima na komentarima i preporukama

Hedonism Is My LifeStyle
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.12.2010 2:31 (l)oolvl).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ako se nikad nisi služio sa Windows Mobile, i ako nemaš neku želju koristiti taj sustav, onda od njega bježi kao vrag od tamjana. Primjer: frend uzeo Omniu II jer je htio touchscreen uređaj od Samsunga, sada ga psuje.

WM je izvrstan os, meni najbolji ali ako si očekivao iskustvo slično Androidu ili iOS-u onda radije zaobiđi.

Inače, možeš mu bez frke staviti WM6.5. Po meni ovo je izvrsna ponuda, ako doista želiš takav uređaj.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Zapravo frend i prodaje ovaj mobitel upravo iz razloga što mu je OS prekompliciran i bolje bi mu ležao iOS.

ja ću ga još isprobati ali meni se čini kao jedan vrlo sofisticiran OS a i sam uređaj mi tako djeluje.  Ako se može staviti nova verzija onda još bolje.    

iOS i Android mi nisu toliko privlačni baš iz razloga što mi nekako više djeluju kao da su rađeni za mase.  

(isto tako daleko mi je bolja Vista iako svi masovno prihvaćaju Sedmicu.....   heh)

tako da vjerujem što se toga tiče da bi mi trebalo odgovarati.    Ali interesira me recimo kakva je podrška što se tiče aplikacija za Windows Mobile - mogu li npr. skidati igre kao što bih mogao i na androidu ili su aplikacije za skidanje daleko ograničenijeg sadržaja nego kod konkurentnih OS-eva ?

Hedonism Is My LifeStyle
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.12.2010 23:57 (l)oolvl).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: HTC Touch HD - je li ovo dobra ponuda ?
l)oolvl kaže...

pa  ja ću ga još isprobati ali meni se čini kao jedan vrlo sofisticiran OS a i sam uređaj mi tako djeluje.  Ako se može staviti nova verzija onda još bolje.    

iOS i Android mi nisu toliko privlačni baš iz razloga što mi nekako više djeluju kao da su rađeni za mase.  

(isto tako daleko mi je bolja Vista iako svi masovno prihvaćaju Sedmicu.....   heh)

tako da vjerujem što se toga tiče da bi mi trebalo odgovarati.    Ali interesira me recimo kakva je podrška što se tiče aplikacija za Windows Mobile - mogu li npr. skidati igre kao što bih mogao i na androidu ili su aplikacije za skidanje daleko ograničenijeg sadržaja nego kod konkurentnih OS-eva ?

WM je bogovski za aplikacije jer nema glupi market preko kojeg se mora ići. Da ti pravo kažem, za igre ne znam, nisam ih skidao, ali programa ima more. Doslovno postoje na stotine stranica koje imaju baze aplikacija za WM.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice