Problem s monitorom

poruka: 7
|
čitano: 1.349
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Problem s monitorom

Dobar dan. 

Imam jedno pitanje. Znaci do sad je bilo sve normalno no danas kad sam završio igru pojavio mi se jedan problem. Nesto kao da mi se monitor ugasi pa opet upali, crna slika na 1 ili 2 sec i opet normalno. Da li netko zna u cemu je problem?

josip

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem s monitorom

Ako ti je CRT monitor onda je pri kraju, katodna pri kraju, i u mene je isto migao dok nije pregorio... a ako je LCD ne znam, jer LCD nema katodne cijevi

http://www.speedtest.net/result/2082576031.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Problem s monitorom

Monitor je LCD, star jedno 7 mjeseci. Slican problem sam imo sa starijim monitorom, kad bi ga upalio cijelo vrjeme bi se palio i gasio slika bi se pojavila i nestala, no kod ovog monitora ekran mi je crn na 1 2 3 sekunde i opet se vrati slika i onda je jedno vrjeme dobro i opet nestane... Neznam :(

josip
15 godina
protjeran

Još da si napisao koji je monitor..

Ako je star 7 mjeseci, iskoristi jamstvo.

From all the things I lost, I miss my mind the most...
13 godina
neaktivan

Monitor je acer 21,5" 55 cm Wide LCD Monitor.

josip
12 godina
neaktivan
Problem s monitorom

Pozdrav ovdje sam novi imam jedan problem s monitorom ali ne znam šta je??

Kad upalim monitor bude mi bijela slika stalno ne znam šta je to jel mi možete reci o cemu se radi.

Hvala unaprjed

0 0 hvala 0
15 godina
ŽajoZlo kaže...

Monitor je LCD, star jedno 7 mjeseci. Slican problem sam imo sa starijim monitorom, kad bi ga upalio cijelo vrjeme bi se palio i gasio slika bi se pojavila i nestala, no kod ovog monitora ekran mi je crn na 1 2 3 sekunde i opet se vrati slika i onda je jedno vrjeme dobro i opet nestane... Neznam :(

Probaj iskopcat i ukopcat kabel od monitora ! Meni se to jednom dogodilo da se svaki cas palio i gasio ! Ili cak probaj s drugim kablom !

Music As A Weapon !!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice