non pnp generic monitor

poruka: 5
|
čitano: 1.839
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
non pnp generic monitor pomoc

uglavnom prekjucer mi pocelo to sve napisao sam vec pun vrag postova  o tome a evo sad jedna tema jer mi nitko ne zeli pomoc ako boga znate pomozite

pise mi da je najvisa rezolucija 1600 x 1200 a nema sanse da to moj monitor podrza pise out of range niti ne treba jer je do 1280x1024 sasvim ok zanima me kao to rijesiti jer do prekjucer je sve dobro radilo najedanput samo kad sam upalio tv(do ovog sad je bio povezan na drugom dvi izlazu ir adio je super a sad ni tamo nema slike) uglavnom kad pokusam prebacit na tv nestane mi na glavnom monitoru slike i i na tvu a vise ni ne zeli prikazat tv u device manageru kao second monitor 

glavni monitor mi prikazuje kao non pnp generic monitor

vracao sam drivere za graficku i stavljao nove drivere iso tako daleko da sam i sami win 7 reinstaliro mijenjao umjesto dvi kabla stavio rezervni vga kabel sa dvi adapterom jedino mi na pamet pada samo kupnja novog dvi kabla jer stari je cini se odapeo

molim za pomoc ako se kome to desavalo

svi driveri su up to date graficka je powercolor ati hd radeon 4850

monitor je HYUNDAI X19

Teško je danas biti glup,prevelika je konkurencija !!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.9.2010 23:42 (geek_boy1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: non pnp generic monitor pomoc

Driveri za graficku karticu nemaju veze s time. Power strip ti pazljivom konfiguracijom moze napraviti .inf datoteku koja ti sluzi kao nekakav driver za monitor, sa ispravnim specifikacijama.

Doduse ovo sa power stripom sam radio sa CRT monitorima, neznam kako to ide sa LCD ali treba provjeriti, vjerojatno se ne razlikuje previse...

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
15 godina
neaktivan
RE: non pnp generic monitor pomoc
Aj pokusat cu to daj mi samo probaj objasnit kako to ide
15 godina
neaktivan
non pnp generic monitor

ima li tko jos kakvu ideju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
non pnp generic monitor

probat cu sutra promejnit dvi kabel mozda bude ok a ako ne radi opet  cini se da je monitor pri kraju (graficka je ispravna probao oba dva izlaza daju video signal)

evo usput link na koji sam naisao http://www.playtool.com/pages/dvitrouble/dvitrouble.html#rewriteedid (

Troubleshooting DVI problems

probao instalirat ovaj inf file i nema sanse da radi windows uvijek svoje non pnp generic monitor drivere gura

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.9.2010 19:35 (geek_boy1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice