Lcd auto adjustment problem

poruka: 10
|
čitano: 9.259
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Konstantni auto-adjustment na monitoru
16 godina
protjeran
pitanje

Prilikom rada Samsungov monitor 720n mi zadnjih tjedan-dva stalno radi auto adjustment što poprilično iritira i ometa rad

ima tko kakvo riješenje ili je monitor zrel za otpad 

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.10.2008 11:47 (livadasb).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Skini drivere za taj monitor i pogledaj opet.Imam taj monitor i sve 5.

Svi smo mi dr.Šimić!!!

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Lcd auto adjustment problem
autorov komentar

3godine radio bez beda i sada sam od sebe stalno zeki

mislim da nije do drivera

16 godina
neaktivan

Pogledaj da ti se ona tipka AUTO na monitoru nije zaglavila ili je mozda unutra mikro prekidac ostao zaglavljen u pritisnutoj poziciji. Prvi monitor koji sam uzeo (720n) sam je svakih par sekundi automatski namjestao zbog tog prekidaca.U servisu su mi rekli da njega treba zamjenit al ja sam trazio novi monitor jer ovaj je bio par sati kod mene samo.Vratio sam ga isti dan.Ako ti je istekla garancija slobodno ga otvori i provjeri taj mikro prekidac,

Svi smo mi dr.Šimić!!!

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
autorov komentar

odrezan micro prekidač, ali on i dalje radi auto adjastment i opet radi, očito je neki kratak spoj u tiskanoj pločici na kojoj stoje micro prekidači

16 godina
protjeran
autorov komentar

bez tiskane pločice ne radi nikakve probleme, dakle riješeno

16 godina
neaktivan

Svaka cast.

Svi smo mi dr.Šimić!!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja sam imao 720n i radio mi je također auto adjusment jednostavno sam poludio zamijenio sam tri ista monitora i na svakom je bilo auto adsjument nakon toga sam ga odlučio odnijeti na popravak i zamijenili su i njemu taj neki dio koji je tako su mi rekli greška na svim 720n monitorima.

CPU:Athlon 64X2 6000+@3.12GHZ,MEM:2x 1GB PATRIOT@800MHZ ,VGA:Gecube x1950pro 621/1418,PSU:Fortron blue storm 2 atx2 500w,HDD:400GB WD SATA2,MBO:Asrock Alivedual-eSATA2,OS:Windows XP SP3
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
autorov komentar

dakle za sve buduće naraštaje sa samsungom 720n

u slučaju auto adjusmenta treba smo odspojit kabel sa tiskane pločice i to je to, samo treba prvo pripaziti da monitor ostane upaljen, jer ga se u protivnom bez ponovnog štekanja kabela neće moći upaliti

LP i hvala na pomoći f1-ivo 

p.s. nekako plastično djeluješ na slici

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.10.2008 8:52 (livadasb).
16 godina
neaktivan

Pa nije Schumy Ciganovic.haha.Budem vidio malo ako netko ima slucajno polomljen takav lcd pa mu maznem tiskanu plocicu i posaljem da mozes normalno radit.

Svi smo mi dr.Šimić!!!

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Konstantni auto-adjustment na monitoru
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice