Prilikom rada Samsungov monitor 720n mi zadnjih tjedan-dva stalno radi auto adjustment što poprilično iritira i ometa rad
ima tko kakvo riješenje ili je monitor zrel za otpad
Prilikom rada Samsungov monitor 720n mi zadnjih tjedan-dva stalno radi auto adjustment što poprilično iritira i ometa rad
ima tko kakvo riješenje ili je monitor zrel za otpad
Skini drivere za taj monitor i pogledaj opet.Imam taj monitor i sve 5.
3godine radio bez beda i sada sam od sebe stalno zeki
mislim da nije do drivera
Pogledaj da ti se ona tipka AUTO na monitoru nije zaglavila ili je mozda unutra mikro prekidac ostao zaglavljen u pritisnutoj poziciji. Prvi monitor koji sam uzeo (720n) sam je svakih par sekundi automatski namjestao zbog tog prekidaca.U servisu su mi rekli da njega treba zamjenit al ja sam trazio novi monitor jer ovaj je bio par sati kod mene samo.Vratio sam ga isti dan.Ako ti je istekla garancija slobodno ga otvori i provjeri taj mikro prekidac,
odrezan micro prekidač, ali on i dalje radi auto adjastment i opet radi, očito je neki kratak spoj u tiskanoj pločici na kojoj stoje micro prekidači
bez tiskane pločice ne radi nikakve probleme, dakle riješeno
Svaka cast.
Ja sam imao 720n i radio mi je također auto adjusment jednostavno sam poludio zamijenio sam tri ista monitora i na svakom je bilo auto adsjument nakon toga sam ga odlučio odnijeti na popravak i zamijenili su i njemu taj neki dio koji je tako su mi rekli greška na svim 720n monitorima.
dakle za sve buduće naraštaje sa samsungom 720n
u slučaju auto adjusmenta treba smo odspojit kabel sa tiskane pločice i to je to, samo treba prvo pripaziti da monitor ostane upaljen, jer ga se u protivnom bez ponovnog štekanja kabela neće moći upaliti
LP i hvala na pomoći f1-ivo
p.s. nekako plastično djeluješ na slici
Pa nije Schumy Ciganovic.haha.Budem vidio malo ako netko ima slucajno polomljen takav lcd pa mu maznem tiskanu plocicu i posaljem da mozes normalno radit.