Dvb-t na lcd monitor

poruka: 13
|
čitano: 18.950
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Dvb-t na lcd monitor

Vjerujem da nisam jedini koji sad planira spojit dvb-t prijamnik na svoj lcd u sobi, pa me zanima dali je nekome uspjelo i kako.

Moj prvi plan je bio hdmi na vga, al od toga sam odustal jer valjda treba prebacivat signal  iz digitalnog u analogni,

hdmi -> DVI mi se ne sviđa jer želim komp spojen preko dvi....a i u ta dva slučaja opet je problem zvuka ako ga kabel sam po sebi već nema izvučenog kao poseban konektor.

Najbliže rješenju bi bilo scart output, audio povuć otud, dalje scart kabel -> VGA. Valjda je to sve analogan signal.Neodlučan

A i dalje tko zna dal bi bilo slike na lcd-u

Ima tko kakvu dobru ideju, ili da je možda uspio. Nekak mi se ne baca novce na eksperimente.

Molim moderatora da prebaci u digi. tv, malo sam zeznuo podforum

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.7.2010 10:33 (struja).

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Dvb-t na lcd monitor

- ništa od te ideje. Jedino bi preko HDMI dobio željeni rezultat.

Sve ostale kombinacije uključuju konvertore + kabeli + adapteri.. jeftinije/jednostavnije je kupiti TV karticu i ugraditi je u računalo.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan
ihush kaže...

Sve ostale kombinacije uključuju konvertore + kabeli + adapteri.. jeftinije/jednostavnije je kupiti TV karticu i ugraditi je u računalo.

To pričaš iz iskustva, il pretpostavljaš?

15 godina

na što želiš spojiti dvb-t na monitor ili relevizor,zašto ne kupiš dvb-t karticu za komjuter nisu nešto posebno skupe

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
16 godina
neaktivan
Dvb-t na lcd monitor

Planiram napraviti istu stvar , imam 19" monitor koji ne koristim! Dali je to moguce!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

na što želiš spojiti dvb-t na monitor ili relevizor,zašto ne kupiš dvb-t karticu za komjuter nisu nešto posebno skupe

Dvb-t na lcd monitor.

Onda pali komp, komp zuji...jednostavno praktičnije bi mi bilo ovako.

16 godina
struja kaže...
ihush kaže...

To pričaš iz iskustva, il pretpostavljaš?

-nijedno, imam kristalnu kuglu.

Postavio si pitanje, dobio si odgovore. Odluka je ipak tvoja.

btw. prijemnici predviđaju spajanje na TV, skart nema baš nikakve veze s monitorima.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
zeroname kaže...

Planiram napraviti istu stvar , imam 19" monitor koji ne koristim! Dali je to moguce!

ako ga ne koristis prodaj ga meni :)

16 godina
Dvb-t na lcd monitor

Ja sam isto imao takve experimente sa svojim monitorom, probao sam spojiti max-tv na lcd monitor, preko hdmi - dvi kabela, ali jednostavno nije radilo!

Prije par dana sam si kupio AVerMedia usb-tv http://www.svijet-medija.hr/avermedia_avertv_dvb-t_volar_hd_pro_hdtv_h_264,23658,154.aspx

Platio sam ga 329 kn, sve je super i zadovoljan sam, ali jedini i po meni velik minus je to kaj na daljenskom nema gumbic za teletex Mršti se, neznam samo di sam gledao kad sam ga kupio!

I da odlicno mi je gledat telku na 24" lcd monitoru Smijeh, i zvuk spojen na 5.1 logitech zvucnike!

Martin
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.7.2010 14:19 (Marti).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dvb-t na lcd monitor

Mislim da sam pronašao rješenje, dvb-t sa VGA izlazom Smijeh

Evo jedan http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_artikl=051.903.042 , samo šteta što nema mpeg4. Al naći ćemo lijeka i za to.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
struja kaže...

Mislim da sam pronašao rješenje, dvb-t sa VGA izlazom  Smijeh

Evo jedan  http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_artikl=051.903.042  , samo šteta što nema mpeg4. Al naći ćemo lijeka i za to.

Jesi možda isprobao ovo rješenje?

16 godina
neaktivan
beaver kaže...
struja kaže...

Mislim da sam pronašao rješenje, dvb-t sa VGA izlazom Smijeh

Evo jedan http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_artikl=051.903.042  , samo šteta što nema mpeg4. Al naći ćemo lijeka i za to.

Jesi možda isprobao ovo rješenje?

Evo baš nedavno došlo sa ebay-a nešto slično, a taj iz linksa nisam ni vidio.

Za sad zadovoljavajuće, lovim sve programe koje mogu. Naravno mpeg4 nema, al mi ne smeta.

15 godina
protjeran

Moj NOTV sapajam preko HDMI-a na monitor, te prenosi i zvuk...

(monitor ima zvučnike dovoljno dobre za TV)

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice