Sleeving - ultimativna tema
- poruka: 552
- |
- čitano: 285.831
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Evo,sleeving zavrsen.
x2 8pin,24pin i popravljanje buzira na 4pin produzetku (x2).
Nakon sto se skuzi "finta" letis,drugi 8pin sam u manje od 2 sata rjesio.
Iduce na redu sleevanje konektora od front panela i od ventova kada ih narucim.
Sada lagani odmora i planiranje totalnog uredivanja.
Side panel,front panel,farbanje,bla bla bla :D .
EDIT:
Ovu ruznocu na krajevima ignoritajte,to sam si ostavio za svaki slucaj ako mi ispadne il tak nes.
A i nitko to nece vidjet osim mene(uzivo).
EDIT2:
Komentari,preporuke slobodno postajte,otvoren za sve,posto sam se
uzivio u ovo.Gustam,na neki nacin.
Odlicno Paradox , samo ta druga strana 24 pinskog upada u oko . Meni dolazi materijal kroz 2 tjedna pa cu i ja pocet :D svaka cast na poslu
Hvala :D
Da,poprilicno upada u oko,ali nakon sto se sve ubaci i sredi,bit ce supp.
Sretno!
Moja preporuka je da radis sa gustom i polagano.
Tako se najmanje grijesi i doslovno se uziva.
Je da kad sve to ubacis to se sakrije i to odlicno izgleda . Naravno samo gustat :D
EDIT: da nepisem 2 poruke zaredom , danas dosao paracord mogu rec da je lagan rad sa njime . paracord sa ebaya narucen , na 4 mjesta je onako kao spaljen al nije bed . 30 metara za 6 i kusur dolara .
ja bi platio nekom da mi napravi sleeving i dobar camble managment
Ako si iz ST ili okolice javi se na PM!!
Ako si iz ST ili okolice javi se na PM!!
zg steta :(
Odlicno stari , jako dobro izgleda . Zna li netko di bi mogao nabavit za kuciste za rupe di idu kabeli (cable management) one gumene , silikonske cepove ili neznam kako da ih nazovem. Na ovo mislim jer ih nisam dobio uh kuciste .
I ja sam to bio tražio, ali nikakvo konkretno riješenje nisam našao. Najbolje rješenje je složiti uredan cable management i iza ploče, pa da ti nema što niti skrivati...;)
Slika koju si stavio je pojedinacno barem se meni tako cini .
da, tek sad vidim
ovako nešto, ali i za molex i sata (4, odnosno 5 žica). I koje dimenzije idu za ovu sliku sad što sam stavio, odnosno za svih 20 (24) od glavnog konektora? Pretpostavljam da bi se "odokativnom" metodom moglo ovako nekako: skupit sve žice da formiraju skup i onda izmjerit presjek toga u mm i pomnožit sa 3,14. I dobije se opseg. Ali tolerancija par mm? Pretpostavljam da netko zna točno koliko mm sleeving treba biti za glavni, a koliko mm za molex/sata :)
evo, točno ovo me zanima
Ja sam to jedan put kupio u Linksa,ali to nema veze sa sleevingom!!
kako nema, evo sleeving 4-30mm promjera. samo me zanima koliko mm otprilike da uzmem. 6 ili 8?
edit: nadam se da s izjavom "to nema veze sa sleevingom" ne misliš na ovaj dio (2-3cm) termobužira? jer ne mislim na termo bužir, mislim baš na cable sleeving ("tkaninu")
Ovo prvo što si linkao nema veze
kako nema, evo sleeving 4-30mm promjera. samo me zanima koliko mm otprilike da uzmem. 6 ili 8?
edit: nadam se da s izjavom "to nema veze sa sleevingom" ne misliš na ovaj dio (2-3cm) termobužira? jer ne mislim na termo bužir, mislim baš na cable sleeving ("tkaninu")
s ovim drugim što si linkao!
A opet sve skupa nema veze sa pravim sleevanjem!!
Ne znam gdje se ne razumijemo :D
Dakle - želim JEDAN sleeve koji će npr. odjednom obuhvatiti sve četiri žice na molexu (žutu, crnu, crnu i crvenu). Isto tako, želim jedan sleeve koji će odjednom obuhvatiti crnu, žutu, crvenu i narančastu (ili koje su već) na SATA power konektoru :).
NE jednu po jedu žicu (posebno crnu, posebno crvenu, posebno žutu), već sve četiri žice odjednom. U jedan sleeve.
Jesam sad bio dovoljno precizan? :)
edit:
, na oko 0:34, sve žice odjednom
edit2: na 1:20 se točno vidi što želim
Kužim ja tebe ali ti ne kužiš poruku(pouku) koju ti želi poslati!! :))
Ja jedino što znam je SATA sleev koji je dovoljno velik za više žica od jednom!!
Npr ja sam s njim sleevao žice od kučišta!!!
http://en.mdpc-x.com/mdpc-sleeve/sleeve/sleeve-sata-black.htm
ok, što je to onda? :D
Ima ko da je voljan radit sleeving iliti pak mozda prodat jedno takvo sleevano napajanje
Evo danas mi stigle krimpane zice koje sam narucio sa ebaya . Slika govori sve ;)
Traži pare nazad
Pozdrac momci , evo ja sleevanje privodim kraju , vecinu toga sam slevao na kompu , ostala su mi jos samo 2 kabela iz napajanja za sleevat al to nije toliko bitno . 1 kabel za ventove na molex i drugi na sata za DVD ;) Cekam da mi jos dodu cables comb da mogu sve to fino spojiti pa ce izgledati urednije ovaj 24 pinski ;) Ako nekome treba heatshrinka za sata kabel imam mu pa neka se javi u inbox . Ovako to sada izgleda ;) Komentirajte slobodno
Odlicno svaka cast trebalo je truda za ovo
Odlično odrađeno, ne zaboravi staviti slike kada staviš cables comb.
gdje ima za kupiti paracord plave boje ali kod nas u zg po mogućnosti? vidio onaj army shop on ima crne smeđe zelene a replika kao neš plavo sa bijelim ali ružno je... samo da ne moram preko neta iz inozemstva naručivat jer mi se neda prtljat sa paypalom i tim glupostima
Ja sam trazio i nista nisam nasao.
Tako da sorry,il ces nas posrednika ili nista.