Da, to dvoje treba biti cekirano, ali je tak po difoltu, tak da ne diras nist.
[FAQ] Android flash, custom ROM, root
- poruka: 2.073
- |
- čitano: 842.672
- |
- moderatori:
XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
e super, to sam riješio, mobitel se upalio...ali sad imam problem sa kamerom i memrijskom karticom. Kad hoću upalit kameru jvi mi sljedeče: isključite USB memoriju prije uključivanja kamere. U postavkama talafona javlja da memorijska nije dostupna. Kako ovo riješiti
e super, to sam riješio, mobitel se upalio...ali sad imam problem sa kamerom i memrijskom karticom. Kad hoću upalit kameru jvi mi sljedeče: isključite USB memoriju prije uključivanja kamere. U postavkama talafona javlja da memorijska nije dostupna. Kako ovo riješiti
Napravi wipe data/factory u recoveryu
Uffff, ne znam. Imas temu bas za taj mob pa probaj tam pitati.
napravljeno, sad neće da digne sustav...non stop vrti početni ekran (Galaxy S) i tako u nedogled
napravljeno, sad neće da digne sustav...non stop vrti početni ekran (Galaxy S) i tako u nedogled
E i sad napravi ono preko odina sto je daniel rekao, mora sve raditi.
jel trebam i PIT odabrat ili samo PDA?
jel trebam i PIT odabrat ili samo PDA?
Samo pda

Mob Xperia Arc S....bootloader unlocked allowed: No
jel to znaci da ga nemogu uopce otkljucati ili mogu al treba platiti?
ako se moze kome gdje kako?
37. i 38. stranica je sve objasnjeno i imas video 2-3 put linkan u cijem opisu ti pise kak otkljucati i kome platiti.
37. i 38. stranica je sve objasnjeno i imas video 2-3 put linkan u cijem opisu ti pise kak otkljucati i kome platiti.
a jesam glup, opce nisam vidio. thanks
imam xperiu S u tele2 kupljena i pokvario mi se zvucnik i sad me zanima posto imam sluzbeni jelly bean al sam ga rootao i neznam dal ce priznat garanciju ,a neda mi se sve brisat i vracat na staro(ako me razumijete)
imam xperiu S u tele2 kupljena i pokvario mi se zvucnik i sad me zanima posto imam sluzbeni jelly bean al sam ga rootao i neznam dal ce priznat garanciju ,a neda mi se sve brisat i vracat na staro(ako me razumijete)
Kazu svi da garanciju ne priznaju na root. Backupiraj sve i unrootaj, ili flashaj stock rom opet. A ako ti se to "neda" onda probaj rootanoga na reklamaciju.

koja gamad iz tele2 ,odnesem mob na popravak sjebo mi se zvucnik a nije imao onu mrezicu i kazu da sam ja kriv i nepriznaju mi jamstvo
kojim programom mogu rootat tele2fon v2, i gdje mogu nać drivere za nj.
kojim programom mogu rootat tele2fon v2, i gdje mogu nać drivere za nj.
Google je tvoj prijatelj ako uspiješ što naći. Koliko sam gledao nema ništa za sada sigurno i provjereno da je netko uspio.
Ako što nađeš možda i uspiješ ali sumnjam.
Tutorijal za one koji ne mogu ukloniti Gmail account na Google play i napraviti novi bez da moraju raditi Factory reset:
Za ovo treba biti rootani mobitel.
1. Morate imati na mobitelu Root Explorer apk ili slično da bi mogli ući u Root mobitela.
2. Dođite do mape data/system/nađite fajl accounts.db
3. Delete(izbrišite) accounts.db i rebotajte mobitel.
4. Sada možete napraviti novi Gmail account.
Za moguće probleme ne odgovaram ovo radite na svoju odgovornost ali ne iz zabave nego sam ako je prijeko potrebno.
Ovaj tutorijal je preveden sa Xda developer foruma tako da ga nisam isprobao ali nikada se nezna kada će zatrebati jer sam vidio da dosta korisnika ima problema sa tim pa rade factory reset i onda brišu sve data podatke drugih apk kao i one instalirane sa google playa što se u ovom tutorijalu ne mora tako da sačuvate sve, a možete napraviti novi account.
koji je najbolji custom rom jelly bean za xperiu s da si stavim al da sve radi
Sta da napravim!! Znači dođem u tele2 nakon 10 dana po mob koji se vratio s garancije(vanjski zvučnik krcio) i dobivam papir od servisa da je jamstvo odbijeno zbog (kao je utvrđeno) mobitel je imao vlagu u sebi a to ne pokriva jamstvo i zbog tog nisu bili u mogućnosti popraviti. I ja otvorim zadnji poklopac xperia S i vidim da nisu ništa ni pregledavati,
SAD DA IM PONOVNO ŠALJEM IL VISE STA DA NAPRAVIM
kako se mogu tako ponašati i koliko bi me popravak koštao u trg.
Jel se to još kome događalo
Može pomoć šta se tiče desirea. Dakle bio sam na oxygenu koji u sebi ima sd ext skriptu. I sad sam odlučio instalirati cyanogen mod 7.2.1 ali kad sam instalira vidia sam da uopće nema marketa i nema tu sd ext skriptu. Što da radim i da li nakon wipe-a se particije brišu tj. kada je potrebno ponovo particionirat?
Može pomoć šta se tiče desirea. Dakle bio sam na oxygenu koji u sebi ima sd ext skriptu. I sad sam odlučio instalirati cyanogen mod 7.2.1 ali kad sam instalira vidia sam da uopće nema marketa i nema tu sd ext skriptu. Što da radim i da li nakon wipe-a se particije brišu tj. kada je potrebno ponovo particionirat?
Stavi link od roma.
Možda moraš instalirati gaaps, particija ext se ne vidi ako nije ugrađena skripta za nju u rom koji si stavio.
Stavi link od roma.
Možda moraš instalirati gaaps, particija ext se ne vidi ako nije ugrađena skripta za nju u rom koji si stavio.
Evo ovo sam htio instalirati http://www.cyanogenmod.org/..
Aha znači ako ja nisam formatirao cijelu karticu particija je i dalje aktivna? Nego ako je rom ne vidi, on programe automatski stavlja na tu sd ext ako postavim spremanje na external disk?
Wipe ne znači format, a ako si formatirao sd karticu onda nemaš ext particiju. Ako Cm rom ima ugraďenu skriptu za ext particiji onda će ti instalirati na sd ili putem apk link2sd mountat ext particiju ćeš to morati raditi ako želiš.
još me zanima vezano za taj market. Kako ga dobit?
Pozdrav. Planiram danas uzet HTC Desire, i htio bih staviti na njega Jelly Bean. Može li se na njega staviti Jelly Bean kao što je od samsunga .
Ako nemože, jel se može onda staviti OVO.
još me zanima vezano za taj market. Kako ga dobit?
Skini ga sa Xda foruma i instaliraj kao normalnu apk, ako ne radi onda je stavi u system/app i napravi dopuštenja rw-r-r i rebootaj mobitel.
Pozdrav. Planiram danas uzet HTC Desire, i htio bih staviti na njega Jelly Bean. Može li se na njega staviti Jelly Bean kao što je od samsunga .
Na svoj mob možeš staviti Jelly Bean 4.2.2, a koliko sam vidio na xda forumu nitko nije portao CM 10.x JB 4.2.2 TW rom od Samsunga. Ali ako nađeš za svoj mobitel negdje drugdje stavi.
Paziti na neke stvari : Da je Rootan i ima neki od Custom recoverya i koja ti je Hboot verzija Firmware-a.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=696189 evo ti link za neke stvari sa kojima se trebaš upoznati da možeš raditi što si naumio.
poz, kupio tablet na ebayu za 350 kn sve radi samo je dosta spor, ima onaj arm cortex9 koji moze sa 1.0 ghz do 1.5 ghz i ima android 4.2.2 jelly bean.
e sad bi ja slozio 4.0 verziju ili bar pokusao rootat i oc-at na 1.4. Tablet je nebrandiran. Pa ako netko moze objasnit kako ide root i kako ide cwm recovery
hvala!
Na svoj mob možeš staviti Jelly Bean 4.2.2, a koliko sam vidio na xda forumu nitko nije portao CM 10.x JB 4.2.2 TW rom od Samsunga. Ali ako nađeš za svoj mobitel negdje drugdje stavi.
Paziti na neke stvari : Da je Rootan i ima neki od Custom recoverya i koja ti je Hboot verzija Firmware-a.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=696189 evo ti link za neke stvari sa kojima se trebaš upoznati da možeš raditi što si naumio.
Ok, hvala. ja nisam mislio cm od samsunga, nego onaj stock android
ja bih htio staviti obični jelly bean 4.2.2, bez ikakvih modova