LOL. QR je beskoristan ako se čita s mobitela...:P
heheheheheh fail :D
Da li neko ovdje ima rootan WILDFIRE S?
Nije mi jasno zašto browseri nemaju ugrađen čitač tog QR coda ili zašto barcode scanneri ne mogu skenirati iz jpega recimo, kopiraš mu url i on ga odskenira...
Nije mi jasno zašto browseri nemaju ugrađen čitač tog QR coda
Zato što to već postoji, a zove se LINK.
A i svatko iole pametniji će napraviti sam QR kod klikabilan.
zašto barcode scanneri ne mogu skenirati iz jpega recimo, kopiraš mu url i on ga odskenira...
Neki mogu.
Nije mi jasno zašto browseri nemaju ugrađen čitač tog QR coda
Zato što to već postoji, a zove se LINK.
A i svatko iole pametniji će napraviti sam QR kod klikabilan.
zašto barcode scanneri ne mogu skenirati iz jpega recimo, kopiraš mu url i on ga odskenira...
Neki mogu.
Stranica ne postoji... xD Aha, nvm. xD
kako ne mogu... ja bi uredno spremio jpeg i on bi odskenira...
Anonymus
Pošalji poruku na 1598 , sa sadržajem M (za MMS) i sam će ti skinit postavke za MMS
Mora biti podatkovni promet upaljen, ne može preko wifia.
mozda nije fail, mozda je mislio na one koji će čitati s mobitela. :P
Pošalji poruku na 1598 , sa sadržajem M (za MMS) i sam će ti skinit postavke za MMS
Poslao sam to, dobio sam poruku sa konfiguracijom, instalirao, ugasio-upalio mob (sve kako mi je pisalo u uputama) posaljem MMS sa drugog mob-a na taj i opet isto (dobijem poruku da sam dobio MMS i da idem na stranicu od T-mobila...bla, bla..)?
Sad sam poslao MMS sa ovog mob-a (Galaxy mini) na drugi i sve je proslo OK (dobio sam MMS), ne znam da li da ponovo probam poslat na Galaxy Mini ili da zovem fucking T-Shit?
Tnx
Ne znam zašto komplicirate uopće. Plaćate uslugu, koristite je - 098 1550.
Ne znam zašto komplicirate uopće. Plaćate uslugu, koristite je - 098 1550.
To je odgovor koji trazim danima
Pa nije li lakše kliknuti na link? o.O
Ne razumijem. Kako ne radi? Meni najnormalnije rade linkovi na mobitelu...
Imo sam problema s MIUI pa sam vratio Nandroid backup i flashao najnoviju verziju. E sad, kad idem na Market prek kompa piše mi za sve aplikacije da su instalirane iako naravno nije nijedna i kad probam reinstallirat kaže da je već instalirano na mom mobitelu i ne dopušta mi da kliknem install (Your device already has this item installed ) . Kak to riješiti jer stvarno mi se neda jedna po jedna instaliravat prek mobitela ? Hvala
EDIT: Problem je izgleda nestao sad ujutro kad sam ponovno probao
menu -> custom i tam postavis kako oces i onda kad scrollas do kraja onaj bar za profile, imas tu svoju custom opciju.