Evo kako je sad u novom broju BUG-a bila tema o linux live CD distribucijama vrlo me zainteresiralo pa sam odlučio si skinut jednu(slax) i koristit kao live distribuciju preko USB-a (sharkoon od 8GB) Da vidim kako to izgleda jer nikad nisam u životu vidio linux a jako mi se svidjelo to što je dobra zaštita za online bankarstvo/kupnju mada to ne koristim Belji se.Uglavnom otišao na njihovu stranicu, skinuo slax(kao iso datoteku), skinuo UNetbootin-universal Netboot installer te preko njega odabrao ISO datoteku i USB na koji će mi kopirat i odradio posao. Samo da napomenem da je prije toga USB formatiran ponovo u FAT32 te nakon toga sam stavio Slax na njega.
Kad sam restartao komp, odabrao u boot-menu da diže sa USB-a i čekam, čekam i pojavila se ova poruka
"SYSLINUX 3,72 2008-09-25 CBIOS COPYRIGHT (C) 1994-2008 H. PETER ANVIN
Could not fin kernel image : linux
Boot:"
I dolje di pise "boot:" kad god bi pritisnuo enter samo bi nastavi osa porukom "Could not fin kernel image : linux". Malo sam guglao i koliko sam skužio nije problem u USB-u ili matičnoj jer on očito počne bootat sa usb-a nego da je negdje drugdje problem... Nadam se da će te mi uspjet riješit problem jer bih baš htio vidjet kako sve to izgleda

Neznam što me taj slax toliko mrzi nisam mu ništa skrivio xD