Kubuntu 11.10 Pomoc oko compiza

poruka: 3
|
čitano: 1.259
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Prije Kubuntua sam imao Ubuntu 11.10 i compiz efekti su radili normalno (wobbly windows na primjer) sada kada sam presao na Kubuntu i KDE (najbolja odluka koju sam donio) kada oznacim wobbly windows nista se ne dogodi cak ni kada restartam PC.Pomoc?Isto tako me znaima kako headset ukljuciti?Vidim slusalice u audio mixeru ali zvucnici i dalje rade.

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.2.2012 18:58 (suhakrpa).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nema veze uspio sam rijesiti oba problema.Za Compiz treba otici u System Settings pa Desktop Effect umjesto ici preko Compiz Managera.U Desktop effects se odabere efekt ,stisne apply i to je to.Za slusalice sam cak uspio napraviti tako da se automaski zvucnici ugase i upali headset.Za to se ide u Mixer,Audio settings i onda se kao prioritet odabere headset.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Kubuntu 11.10 Pomoc oko compiza

KWin (window/compositioning manager koji se defaultno koristi u KDE-u) i Compiz (compositioning manager; mislim da koristi Emerald kao window manager) ne mogu raditi istovremeno - ili jedan ili drugi. U tvom slučaju, podesio si KWin.

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.2.2012 15:59 (hrx).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice