1/2 facepalm.
Samo ruka fali.
1/2 facepalm.
Samo ruka fali.
1/2 facepalm.
Samo ruka fali.
ha ha :D
ali vjerujem da ce se netko vec malo potruditi u photoshopu i za to :)
Među razlozima lošijeg poslovanja Nvidia navodi slabiju potražnju za grafičkim karticama consumer segmenta...
Valjda je mislio - slabija potražnja Nvidijinih rješenja u tom segmentu
S ovim sad kvartalom nvidia ima priliku vratit se u plus. Em je došla tesla em gtx460 em dolazi gts450...
Ništa čudno, očekivano s obzirom na kompleksnost Fermija.
čekam komentar da netko napiše da je Nvidia teško smeće :-)
čekam komentar da netko napiše da je Nvidia teško smeće :-)
Nvidia je teško smeće...
nikad više Nvidia!!!!!!!!!!!!!!Živjela ati raedonka hd 5970
neka je u minusu,možda naprave nešto bolje
Po ovakvoj vrućini oni u minusu .
da blago njima, bar im nije vruce
Među razlozima lošijeg poslovanja Nvidia navodi slabiju potražnju za grafičkim karticama consumer segmenta...
ovo dvoje ti je jedno te isto ako nisi primjetio legendo ...
grafickim karticama = nvidijinih rjesenja
consumer segmenta = u tom segmentu
ccc
FLAMEWAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ovo dvoje ti je jedno te isto ako nisi primjetio legendo ...
grafickim karticama = nvidijinih rjesenja
consumer segmenta = u tom segmentu
ccc
e pa ajmo cjepidlačiti..
ja velim da je frajer mislio na općeniti consumer segment (svi proizvođači), a ne samo nvidia consumer segment..
i time htio izvesti spin, što nije nimalo nevjerojatan scenarij, jer taj frajer je veći spiner od zvrka kojeg zavrtiš na stolu..
ja sam onom gore izjavom zapravo trpao frajeru riječi u usta, ne znači da je on to stvarno i mislio..
Kad su sad u minusu valjda su im se glave ohladile pa će sjest i sa sljedećom generacijom napraviti dobar posao da ne bi opet bilo da čekamo pola godine za odgovor a cijene rastu umjesto da padaju...
to mi nije bila namjera :)
ali valjda je tako zvucalo
sorry za offtopic
Treba im hrvatski model izlaska iz krize - sve cijene 30% gore, a nakon toga jednostavno izjaviti da krize NEMA!
Čekajte da dođe zima trebat će se grijati onda će svi na nvidiju! tko će onda biti u plusu..........?
Čekajte da dođe zima trebat će se grijati onda će svi na nvidiju! tko će onda biti u plusu..........?
HEP
Dakle uz nvidiju se svi grijemo na struju
Nvidia u minusu a u mom selu nikad nije zima, jer svi se grijemo na termijaaaaaa
Nvidia u minusu a u mom selu nikad nije zima, jer svi se grijemo na termijaaaaaa
haha, odkud si DECU isčupao.. odlična!
ma da, sad bi trebalo otpustiti jedno 20% zaposlenih da guzonje ostvare planiranu dobit.