Microsoft kupio Skype

poruka: 102
|
čitano: 19.828
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Microsoft kupio Skype".
16 godina
Re: Microsoft kupio Skype

Znao sam se da ces se zakaciti za ime firme pa sam se vec prije tvoga odgovora ispravio. Misao je bila da se niti jedna kompanija ne spominje u negativnom kontekstu.

Btw, nauci razliku. Kod open sourcea te nitko ne tjera na nista i u velikoj vecini slucajeva ne kosta te nista. Stvar se svodi na tvoj izbor.

Who the fuck is General Failure? And why is he reading my harddisk?
17 godina
neaktivan
syncmaster245b kaže...
Btw, nauci razliku. Kod open sourcea te nitko ne tjera na nista i u velikoj vecini slucajeva ne kosta te nista. Stvar se svodi na tvoj izbor.

To tjeranje je relativno. Svi programi imaju neku licencu koja te (u teoriji) tjera da se pridržavaš nekih pravila koje su oni odredili.

Jedino se slažem da će te pogreška ćešće koštati kod closed source programa jer su oni češće komercijalni.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.5.2011 14:02 (Paolo2612).
17 godina
neaktivan
Microsoft kupio Skype

Realno, Skype je već sada bloatan komad softvera.

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Paolo2612 kaže...

To tjeranje je relativno. Svi programi imaju neku licencu koja te (u teoriji) tjera da se pridržavaš nekih pravila koje su oni odredili.

Imas pravo, GPL te tjera da ne budes gad i tudji rad prisvojis za sebe.

naxeem kaže...

Realno, Skype je već sada bloatan komad softvera.

Tu se donekle slazemo, ali jos uvijek mi je Skype korisniji nego sto me smeta njegova zbloatanost (heh, koja slozenica:) ).

17 godina
Microsoft kupio Skype

Pitao sam se zasto Google nije kupio Skype, i danas naletim na ovu izjavu:

"He concluded that one of Skype’s key assets — its peer-to-peer technology — was a mismatch for Google, which worked on the newer paradigm of cloud computing"... "The worst thing about peer-to-peer is that it doesn’t work well with Google"... Izvor

Google i P2P... naravno da to nije kompatibilno... pa kak ces to prisluskivat... {#}

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Microsoft kupio Skype

Ponuda Google-a i Facebook-a je bila duplo manja, što je zapravo i bila negdje realna cijena.

Skype infografiju možete vidjeti ovdje.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Microsoft kupio Skype

Hahahah, eto ga, maloprije mi se Skype samo od sebe srušio, kao da ga je Microsoft radio {#} 

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.6.2011 13:18 (NITRO).
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Microsoft kupio Skype

Da, i meni je "prsnuo", ali sada radi.

Μολὼν λαβέ!

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Microsoft kupio Skype

Cijeli taj hype oko kupnje i bacanja krivnje na Microsoft je posve promašen, jer Microsoft ne samo da nije ništa mijenjao na Skypeu, nego ga još zapravo i nije kupio. Još uvijek se čekaju odobrenja akvizicije od strane kontrolnih institucija.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Tonči kaže...

Cijeli taj hype oko kupnje i bacanja krivnje na Microsoft je posve promašen, jer Microsoft ne samo da nije ništa mijenjao na Skypeu, nego ga još zapravo i nije kupio. Još uvijek se čekaju odobrenja akvizicije od strane kontrolnih institucija.

Ne mora ga ni kupiti. Dovoljno je samo da te spomenu u istoj recenici sa Microsoftom i tvoj softver momentalno se rusi {#}

Salu na stranu, ali ovo je bas peh za MS, odnosno sjekira u medu za sve one koje padaju trans kad MS negdje pogrijesi. Koliko vidim vec se nasladjuju sa svih strana.

16 godina
odjavljen

Hi Tonci,

Thanks for your patience here. I have connected with my colleagues and have the following information to share: While the regulatory review process is under way, Microsoft and Skype continue to operate independently.

14 godina
neaktivan
Microsoft kupio Skype

Od sada je Facebook duboko "zaoro" unutar Skypea (Microsoft konsolidira svoje investicije).

Integracije su:

• pričanje s Facebook prijateljima uz integraciju Facebook chata.
  • Facebook kontakti se od sada pojavljuju u posebnom Facebook Contact tabu.
  • Skype od sada posjeduje i Facebook News Feed pomoću kojega možete lajkati i komentirati statuse svojih frendova.

http://gigaom.com/2011/06/20/why-skype-just-added-deeper-facebook-integration/

http://blogs.skype.com/en/2011/06/skype_gets_more_social_with_de_1.html

Download Skype 5.5 Beta (windows)

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.6.2011 19:06 (zitzko).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice