Besplatno je najbolje (Bug 185)

poruka: 15
|
čitano: 2.536
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Besplatno je najbolje (Bug 185)".
17 godina
neaktivan

Odakle odjednom toliko reklamiranje novoga  broja BUG-a???

There is no place like 127.0.0.1
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Besplatno je najbolje (Bug 185)
ne kužim te...kakvo reklamiranje?pa za svaki broj ostave jednu vijest na stranici,ništa čudno
17 godina
neaktivan

(   Osmijeh  Wow to je bio brz odgovor), pa i jucer  clanak i danas, nesto ga puno hvale.

There is no place like 127.0.0.1
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Zasto niste napravili samoljepljive slicice od tih 111 ikona? Ja bih pola svog kompjutera preljepio Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovaj broj je definitivno broj gdje je na DVD-u najviše aplikacija-super!

A što se tiče samoljepljivih ikonica-izreži ih i naslovnice i naljepi sa nekim ljepilom i na kućište ili na monitor Belji sešalim se!

Sve u svemu jako dobro.A tu je i Skulltrail, 3x9600 GT,GS,2x8800 GS...just hardware-yeah that is great!

--

Najbolje je da ima jako puno hardwarea,that is i great!!!!

by Mario Novak.
Tko je bio prvi overclocker? Nikola Tesla,prvi je uništio električnu centralu tijekom OC-a.
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.3.2008 19:33 (PCMaster).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A već sam mislio da je došlo novo PDF izdanje buga :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Meni se sviđaju naljepnice od procesora (POSEBNO INTEL). Imam i nekoliko na kučištu. Cool

Kublach
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ne znam... meni su nakon nekog vremena dosadile pa sam morao baciti kućište jer se više nisu mogle otkeljit.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.3.2008 15:54 (horza).
17 godina
odjavljen

ovaj Bug je odličan svaka pohvala....ima i softwara i hardwara...ovako treba biti svaki mjesec s Bugom....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

besplatno je najbolje-ne vrijedi uvijek ali ovdje je to super-trebalo mi je dosta vremena da intsaliram bespaltne  programe koji mi koriste, odnosno od nekih najnovije verzije

ima li negdje na forumu tema o gOS-u jer mi se čini da je dobar(još ne sad,al kasnije možda) i još nešto na 172.str. je recenzija igre Turning Point:FALL OF LIBERTY i ima sličica isopp koje piše šmajserom po čelu, pogledajte čovjeku (koji ima šmajser,lol) desnu ruku-fali mu lakat-neki urođeni defekt ili greška u igri ? ma sigurno je urođena mana

H-MAN RULES!!!11
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Bas me zanima sto ste pisali u temi o DSLRovima. :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Cool je novi Bug.Reportaža sa CeBIT sajma se protegla na dosta stranica , to je super. Ima dosta zanimljivih recenzija hardvera i softvera , a primjetio sam da su i neke sugestije forumaša prihvaćene (dva mišljenja o igri ).

"Serenity Now!"
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.3.2008 19:53 (Gaus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kad su freeware office alati u pitanju... je li netko probao IBM-ov Symphony?

Instalirao sam ga na svom stroju prije otprilike mjesec dana, nakon što sam napravio clean instalaciju. Namjerno nisam dizao gore Office, čisto da vidim mogu li bez njega. Do danas nisam pomislio kako je vrijeme ubaciti Office CD u drive...

P.S. Jesam li trebao posebno napomenuti da je besplatan?

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.3.2008 20:09 (ChrisB).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
petrol kaže...

Cekajte da pogodim, jedan mjesec je tema freeware, drugi je tema SLR fotoaparati a onda slijedi ''Veliki test LCD monitora'' te nakon toga ''Veliki test prijenosnika''. Ma dajte molim vas, svaki put isto sra...

hey, nemoj tako. dobit ćemo i test SSD HDD-a, pa veliki test grafičkih kartica, pa opet LCD-e. Da se meni da bavit takvim glupostima, napravio bi neki servis koji bi sakupljao sve testove s neta u realnom vremenu od svih fukin grafulja, ploča, cpu-a i ine željezarije, i onda tim nafilao neki yahoo widget, pa neka djeca otkidaju cijeli dan ko republikanci na fox news.

za novine bi ostalo onda dovoljno prostora za actual članke o programima, igrama, IT-u općenito.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Kublach kaže...

Meni se sviđaju naljepnice od procesora (POSEBNO INTEL). Imam i nekoliko na kučištu. Cool

Stare intel naljepnice su bile puno bolje, plastićne. Intel=Samsung Smijeh

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice