Odakle odjednom toliko reklamiranje novoga broja BUG-a???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
( Wow to je bio brz odgovor), pa i jucer clanak i danas, nesto ga puno hvale.
Zasto niste napravili samoljepljive slicice od tih 111 ikona? Ja bih pola svog kompjutera preljepio
Ovaj broj je definitivno broj gdje je na DVD-u najviše aplikacija-super!
A što se tiče samoljepljivih ikonica-izreži ih i naslovnice i naljepi sa nekim ljepilom i na kućište ili na monitor šalim se!
Sve u svemu jako dobro.A tu je i Skulltrail, 3x9600 GT,GS,2x8800 GS...just hardware-yeah that is great!
--
Najbolje je da ima jako puno hardwarea,that is i great!!!!
Tko je bio prvi overclocker? Nikola Tesla,prvi je uništio električnu centralu tijekom OC-a.
A već sam mislio da je došlo novo PDF izdanje buga :)
Meni se sviđaju naljepnice od procesora (POSEBNO INTEL). Imam i nekoliko na kučištu.
ne znam... meni su nakon nekog vremena dosadile pa sam morao baciti kućište jer se više nisu mogle otkeljit.
ovaj Bug je odličan svaka pohvala....ima i softwara i hardwara...ovako treba biti svaki mjesec s Bugom....
besplatno je najbolje-ne vrijedi uvijek ali ovdje je to super-trebalo mi je dosta vremena da intsaliram bespaltne programe koji mi koriste, odnosno od nekih najnovije verzije
ima li negdje na forumu tema o gOS-u jer mi se čini da je dobar(još ne sad,al kasnije možda) i još nešto na 172.str. je recenzija igre Turning Point:FALL OF LIBERTY i ima sličica isopp koje piše šmajserom po čelu, pogledajte čovjeku (koji ima šmajser,lol) desnu ruku-fali mu lakat-neki urođeni defekt ili greška u igri ? ma sigurno je urođena mana
Bas me zanima sto ste pisali u temi o DSLRovima. :)
Cool je novi Bug.Reportaža sa CeBIT sajma se protegla na dosta stranica , to je super. Ima dosta zanimljivih recenzija hardvera i softvera , a primjetio sam da su i neke sugestije forumaša prihvaćene (dva mišljenja o igri ).
Kad su freeware office alati u pitanju... je li netko probao IBM-ov Symphony?
Instalirao sam ga na svom stroju prije otprilike mjesec dana, nakon što sam napravio clean instalaciju. Namjerno nisam dizao gore Office, čisto da vidim mogu li bez njega. Do danas nisam pomislio kako je vrijeme ubaciti Office CD u drive...
P.S. Jesam li trebao posebno napomenuti da je besplatan?
Cekajte da pogodim, jedan mjesec je tema freeware, drugi je tema SLR fotoaparati a onda slijedi ''Veliki test LCD monitora'' te nakon toga ''Veliki test prijenosnika''. Ma dajte molim vas, svaki put isto sra...
Meni se sviđaju naljepnice od procesora (POSEBNO INTEL). Imam i nekoliko na kučištu.