NASA na Mjesecu snimila mjesto nedavnog pada ruske zaključana tema

poruka: 300
|
čitano: 48.116
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "NASA na Mjesecu snimila mjesto nedavnog pada ruske".
11 godina
Re: NASA na Mjesecu snimila mjesto nedavnog pada r
I opet referendum... što misliš kako bi izgledao referendum da ga sad raspiše kim jong un, išta ispod 99% bi me razočaralo

Majko mila, pa ovo ispod razine index budaletina, odustajem
16 godina
picajzla0707 kaže...
I opet referendum... što misliš kako bi izgledao referendum da ga sad raspiše kim jong un, išta ispod 99% bi me razočaralo

Majko mila, pa ovo ispod razine index budaletina, odustajem

Jel ti to nazivaš budaletinama nas koji smo na referendumu za hrvatsku samostalnost preko 90% bili ZA?

Ne kužim, koja ti je poanta? zašto se u SSSR-u samo godinu dana i par milijardi dolara kasnije situacija promijenila?

KGB postao dobar?

majko moja, s kim ja raspravljam

6 godina
Nato obrambeni savez, al samo na papiru ⚔️
Malo izguglajte gadosti koje su napravili po svijetu i koga se sve napadalo.
Uostalom i sami su govorili da žele postaviti raketni štit od Rusije. I moraš biti baš naivan ili glup da misliš da rakete nisu i napadačko oružje.

Također one fore s TVa na koje padate, kad ruska "obrambena" raketa pogodi školu i to na RTLu objave, mislite si... jao strašno pa djeca su u školi. Kakva naiva, djeca su u skloništima, a škole u ratu služe kao vojarne. To jako dobro znaju naši ratni branitelji.

A svakodnevno granatiranje od strane Ukrajinaca, od 2014te pa do danas, to naravno niste pročitali na našim portalima niti čuli na RTLu, koja se inače događaju non stop. No vi tu komentirate jednostrano i površno pa ispada jedna strana barbari koji raketiraju Kiev, a druga strana baca cvijeće na Donbas.
Mislim barem provjerite prije površnog komentiranja, također novinari izvještavaju s lica mjesta i u Donbasu, i da ginu i civili, djeca, žene.

Mislim shvaćam da većina Hrvata suosjeća s Ukrajincima i povezuje to s našim domovinskom ratom što je bezveze.
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.9.2023 5:00 (ajimerej).

2 9 hvala 0
9 godina
NASA na Mjesecu snimila mjesto nedavnog pada ruske

Ako hoćemo uspoređivati događanja u Ukrajini s našim prilikama, onda je Ukrajina Jugoslavija (federativna, multinacionalna država), a Rusini ("Ukrajinci") su Srbi. No bez obrzira na to, teško je vjerovati da je  nacionalizam put u demokraciju. Nacionalizam, kada se radikalizira, vodi u fašizam. A, evo, što vidimo u Ukrajini: zabrana upotrebe ruskog jezika (kojim govori kao materiskim jezikom 50 % stamošnjeg stanovništva), zabana rada ruske proslavne crkve, najava ujedinjenja pravoslavaca i grkokatolika, ukidanje škola na mađarskom jeziku za mađarsku nacionalnu manjinu. Divimo se ukrajinskom nacionalizmu, kao borbi za slobodu, a ne mislimo na Pavelića i njegove ustaše koji su se također borili za slobodu, za neovisnost od Srba i Srbije, za hrvatsku kulturnu i političku samostalnost. Ili se sjetimo moderne Hrvatske. Tek kada se u Hrvatskoj strišao nacionalistički zanos (koji nas je umalo doveo do fašizma) Hrvatska se mogla demokratizirati. Demokracija znači toleranciju, uključivost - nacionalizam je u svojoj biti netoleranatan i isključiv. Sve skupa bez veze kada se potanko analizira. Amerika se bori za demokraciju, a potiče ukrajinski nacionalizam. Zemlja koja je nastala na temeljima vjerske tolerancije, šuti pred zatiranjam vjerskih sloboda u Ukrajini. Sve to pametnom pokazuje da se iza ovog rata kriju mnogo dublji interesi, a ne kao što propaganda hoće prikazati - borba za demokraciju i suverenitet. 

3 6 hvala 3
15 godina
Tipični istočni trolovi koji pišu laži i neistine (zatiranje jezika, paljenje ruske nejači, ukidanje škola i sl..)..pljuju Ukrajince da su nacisti koji zatiru Ruse....kao da čitam srpske komentare sa informera....Ili Miloševićevu propagandu 90-ih...Znači najnovije je etiketiranje današnje Ukrajine sa NDH. Fuj gadite mi se.
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.9.2023 6:51 (evincar).
Moj PC  
5 7 hvala 0
3 godine
danen kaže...

NATO je obrambeni savez? Nikog nije napao? A Libija, Afganistan, Irak, Srbija? Koliko vidim, sada u Ukrajini ne napadaju Rusi nego Ukrajinci, potpomognuti NATO savezom. Tko je žrtva, a tko agaresor? Tko hoće mir, a tko rat? Rusi hoće pregovarati, a Ukrajinci hoće ratovati. Nije to tako jednostavno. Napad je obrana, a obrana napad. 

Ne mogu vjerovati.  

Zar vi stvarno ne znate zašto je Amerika napala Afganistan ?

Zar vi stvarno ne znate zašto je Amerika napala Irak ?

Kao prvo, Irak napada Kuvajt, pokušavajući aneksirati nezavisnu državu prepunu naftnih polja u kojima U.S.A ima uložen novac.

Dakle, u te naftne kuvajtske naftne platforme je uložen u.s.A. novac i tehnologija.

Zašto Amerikanci ne bi branili svoj kapital ?

Zar vam nije jasno zašto je napadnut Afganistan. Koja organizacija je napala 11.rujna 2001 američki teritorij ?

Trebali su poslije održati sastanak u Pentagonu i reći; " a dobro je, jebiga, dobro smo prošli", jaki su taj Sadam il al-Kaida. 

Srbiju+JNA, nakon svih sranja koja su radili devedesetih po Hrvatskoj, BiH, trebalo je ostaviti na miru kad su se prebacili na Kosovare i htjeli ih oružjem "ušutkati" ?!!

Pazi ti izjave; "potpomognuta" NATO savezom...

NATO savez stvarno minimalno pomaže koliko bi već trebao, jer je napadnut maltene nenaoružan ukrajinski narod.

Opet ponavljam; Zar netko zaista misli da bi Rusija napala Ukrajinu, da je Ukrajina imala oružja kao Rusija i nuklearno oružje ?

Da.... bi, isto kao što se usude napasti bilo koga tko ima nuklearno oružje. 

合氣道 Još dok je tu bio Ademi i Orša, protivnicima se stezala knedla u grlu, a koljena klecala kao da plešu brejk dens...@PzKpfw
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.9.2023 6:38 (Zaporožac).
8 godina
protjeran
ajimerej kaže...
Nato obrambeni savez, al samo na papiru ⚔️
Malo izguglajte gadosti koje su napravili po svijetu i koga se sve napadalo.
Uostalom i sami su govorili da žele postaviti raketni štit od Rusije. I moraš biti baš naivan ili glup da misliš da rakete nisu i napadačko oružje.

Također one fore s TVa na koje padate, kad ruska "obrambena" raketa pogodi školu i to na RTLu objave, mislite si... jao strašno pa djeca su u školi. Kakva naiva, djeca su u skloništima, a škole u ratu služe kao vojarne. To jako dobro znaju naši ratni branitelji.

A svakodnevno granatiranje od strane Ukrajinaca, od 2014te pa do danas, to naravno niste pročitali na našim portalima niti čuli na RTLu, koja se inače događaju non stop. No vi tu komentirate jednostrano i površno pa ispada jedna strana barbari koji raketiraju Kiev, a druga strana baca cvijeće na Donbas.
Mislim barem provjerite prije površnog komentiranja, također novinari izvještavaju s lica mjesta i u Donbasu, i da ginu i civili, djeca, žene.

Mislim shvaćam da većina Hrvata suosjeća s Ukrajincima i povezuje to s našim domovinskom ratom što je bezveze.

a joj...svasta ga drobis...ne, djeca nisu u sklonistima duboko od fronte, nego se djeca u skolama (gdje im je i mjesto) i u slucaju paljenja uzbune djeca se micu u sklonista 

al nema veze, zivjelo rusko carstvo i hrvatska znanost 

15 godina
Karloooo kaže...

Točno se vidi kako su pravoslavci za Putina, a katolici za Ukrajinu. U što se pretvara IT rasprava!?

https://www.index.hr/vijesti/clanak/siri-se-stara-snimka-na-kojoj-ukrajinski-ekstremni-desnicari-slave-ratka-mladica/2351552.aspx

15 godina
forumaš kaže...
Karloooo kaže...

Točno se vidi kako su pravoslavci za Putina, a katolici za Ukrajinu. U što se pretvara IT rasprava!?

https://www.index.hr/vijesti/clanak/siri-se-stara-snimka-na-kojoj-ukrajinski-ekstremni-desnicari-slave-ratka-mladica/2351552.aspx

Kaj si ti sada linkao...svi Ukrajinci su desničari/nacisti/braća Srba?

DA ti sada krenem ljepiti linkove naših desničara, hoćeš linkove ruskih desničara...hoćeš malo njemačkih,talijanskih?

Hoćeš malo snimke naših HOS-ovaca za vrijeme našeg rata?

Ne kužim tvoj post. Ustvari kužim....etiketiranje cijele nacije na temelju par debila....bravissimo ajde samo nastavi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.9.2023 8:17 (evincar).
15 godina

Ne, hoću još postova kak su pravoslavci za Putina a katolici za Ukrajinu. Na linku se vidi kak su pravoslavci za pravoslavce, tj. desničari za ratne zločince.

9 godina

Molim lijepo, je li i ovo rusko trolanje?

https://consent.youtube.com/save

1 1 hvala 1
16 godina
Zaporožac kaže...
danen kaže...

NATO je obrambeni savez? Nikog nije napao? A Libija, Afganistan, Irak, Srbija? Koliko vidim, sada u Ukrajini ne napadaju Rusi nego Ukrajinci, potpomognuti NATO savezom. Tko je žrtva, a tko agaresor? Tko hoće mir, a tko rat? Rusi hoće pregovarati, a Ukrajinci hoće ratovati. Nije to tako jednostavno. Napad je obrana, a obrana napad. 

Ne mogu vjerovati.  

Zar vi stvarno ne znate zašto je Amerika napala Afganistan ?

Zar vi stvarno ne znate zašto je Amerika napala Irak ?

Kao prvo, Irak napada Kuvajt, pokušavajući aneksirati nezavisnu državu prepunu naftnih polja u kojima U.S.A ima uložen novac.

Dakle, u te naftne kuvajtske naftne platforme je uložen u.s.A. novac i tehnologija.

Zašto Amerikanci ne bi branili svoj kapital ?

Zar vam nije jasno zašto je napadnut Afganistan. Koja organizacija je napala 11.rujna 2001 američki teritorij ?

Trebali su poslije održati sastanak u Pentagonu i reći; " a dobro je, jebiga, dobro smo prošli", jaki su taj Sadam il al-Kaida. 

Srbiju+JNA, nakon svih sranja koja su radili devedesetih po Hrvatskoj, BiH, trebalo je ostaviti na miru kad su se prebacili na Kosovare i htjeli ih oružjem "ušutkati" ?!!

Pazi ti izjave; "potpomognuta" NATO savezom...

NATO savez stvarno minimalno pomaže koliko bi već trebao, jer je napadnut maltene nenaoružan ukrajinski narod.

Opet ponavljam; Zar netko zaista misli da bi Rusija napala Ukrajinu, da je Ukrajina imala oružja kao Rusija i nuklearno oružje ?

Da.... bi, isto kao što se usude napasti bilo koga tko ima nuklearno oružje. 

Opet sve površno što si popapao iz medija, bez imalo analize stvarnih uzroka

danen kaže...

Molim lijepo, je li i ovo rusko trolanje?

https://consent.youtube.com/save

Ne radi link

evincar kaže...
forumaš kaže...
Karloooo kaže...

Kaj si ti sada linkao...svi Ukrajinci su desničari/nacisti/braća Srba?

DA ti sada krenem ljepiti linkove naših desničara, hoćeš linkove ruskih desničara...hoćeš malo njemačkih,talijanskih?

Hoćeš malo snimke naših HOS-ovaca za vrijeme našeg rata?

Ne kužim tvoj post. Ustvari kužim....etiketiranje cijele nacije na temelju par debila....bravissimo ajde samo nastavi.

Tuđman se od naših ekstremista ograđivao...dok je na Youtube bila snimka di lik iz Azova se dere na Zelenskog i praktički on njemu zapovijeda i govori što treba učiniti.

Prije par dana ekipa se "zgraža" jer je Rusija uvela ONO i DSZ u škole, a na prijeratnu snimku iz Ukrajine se svi prave mutavi

https://media.cnn.com/api/v1/images/stellar/prod/220323155032-01-ukraines-far-right-azov.jpg?c=16x9&q=h_720,w_1280,c_fill/f_webp

Uglavnom, najviše smeta licemjerje, a kod zapadnih medija (ko fol neovisnih) je najveći problem što su svi ko ajje jajetu isti, kao da ih svako

jutro napiše lik u Pentagonu pa proslijedi, dok rijetki koji nisu "na liniji", odma postaju rusofili, ko u nacističkoj Njemačkoj...odma imam asocijaciju na

https://www.cinematheque.qc.ca/image/1/890/0/uploads/projections/invasion-of-the-body-snatchers-horse-cropped-fr-1676056717.jpg

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.9.2023 8:53 (segregator).
3 godine

Ja sam čuo da su to oko zabrane upotrebe ruskog jezika teške laži i podmetanja, moskva podmeće i želi ocrniti ukrajince, želi ih sve prikazati kao naciste i banderaše, dok i sami šalju u borbe vagnerovce...

Vezano, nismo li upravo mi izbacili srpski jezik iz škola kada smo jezik iz hrvatskog ili srpskog preimenovali samo u hrvatski jezik?

Moj PC  
4 3 hvala 0
16 godina
Dobro ste vi temu zagnojili krajnje krivim sadrzajem. Za takve egzibicije imate Index i vise nego dovoljno idiota spremnih za rasprave u beskraj.
3 godine
segregator kaže...

Uglavnom, najviše smeta licemjerje, a kod zapadnih medija (ko fol neovisnih) je najveći problem što su svi ko ajje jajetu isti, kao da ih svako

jutro napiše lik u Pentagonu pa proslijedi, dok rijetki koji nisu "na liniji", odma postaju rusofili, ko u nacističkoj Njemačkoj...odma imam asocijaciju na

Mene najviše smeta agresija na neovisnu zemlju, agresija je nedvojbena činjenica, sav taj informativni rat me manje smeta... ovi drugi su uvijek nacisti okarakterizirani najgorim epitetima.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.9.2023 9:32 (notloB).
16 godina
notloB kaže...
segregator kaže...

Mene najviše smeta agresija na neovisnu zemlju, agresija je nedvojbena činjenica, sav taj informativni rat me manje smeta... ovi drugi su uvijek nacisti okarakterizirani najgorim epitetima.

Ako mi pokažeš isto ovakvo tvoje pisanje na forumu povodom bilo kojeg rata gdje je Amerika bila agresor, ja ću ti prvi čestitati i nakloniti se

i prestati te ubrajati u licemjere

Međutim, ja vidim da ti smeta rat u kojem je stradalo 500 djece, dok rat u kojem su Ameri ubili POLA MILIJUNA djece opravdavaš.

To je za mene licemjerje i dokaz koliko je američki "soft power" jak među ljudima koji ne znaju razmišljati

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.9.2023 9:37 (segregator).
3 godine
segregator kaže...

Ako mi pokažeš isto ovakvo tvoje pisanje na forumu povodom bilo kojeg rata gdje je Amerika bila agresor, ja ću ti prvi čestitati i nakloniti se

U 20 mjeseci imam postove u kojima kritiziram trumpa, nemam postova o američkim agresijama iako mi se gadno kaka od njihovih upropaštavanja zemalja na bliskom istoku libiji i tako, o vijetnamu da niti ne govorim.

10 godina
neaktivan

Vidim da se piše ovdje o ratu Ukrajini.

Hm, Rusi već 30 godina rade ustupke prema Zapadu. Pozivali su bezbroj puta Zapada na dogovor.
Tko ono nije htio provesti mirovni sporazum Minks 2?

Već od Majdana, nije bilo lako biti Rus u Ukrajini. Isto kao što nije bilo lako biti Srbin u Hrvatskoj nakon prve pobjede tuđmanovaca na izborima. Isto il' jako slično.
S tom razlikom što su Srbi u Hrvatskoj ostavljeni na milost i nemilost Zapada. Sada je ipak Rusija regirala.

Da Ukrajinici, kao i Hrvati nisu htjeli rat, rata vjerojatno ne bi bilo, il bi bilo sa dosta manje žrtava.

Rat može završiti sutra, ak' Ukrajinici to žele.

E, neće me Hrvatine i nacionalisti učiti hrvatstvu i ljubavi prema Domovini.
Neka buržuji šalju sebe i svoju djecu u ratove, a ne radničku klasu i niže slojeve.

A, vi kaj derete po Rusiji, ne znate ili ne želite znati da nas je Ruska Federacija priznala dva mjeseca prije USA, te su otvorili hangare sa oružjem diljem ex-Varšavskog pakta, kako bi se HR naoružala.

Ni jedan metak nije došao sa Zapada.

E se sjećate one parade između akcija Bljeska i Oluja na Jarunu? E, na toj paradi smo imali S-300, doduše neispravni ali je poslužio kao oružjeza odvraćanje. E, to smo dobili od Rusa.

Rat nikome nije brat.

Ne napadajte Profesora, jer vam piše ono što ne želite pročitati. 

Mnogi od vas nisu vidjeli rata, te su bili dezerteri. Kao i vaši roditelji.

dzg
Moj PC  
4 11 hvala 2
15 godina

Znači podržavanje Rusa/Srba koji su napravili ratnu agresiju na svoje susjede jer su njihovi bili ugroženi u Ukrajini/Hrvatskoj/Gruziji/Bosni/Moldaviji.

Bravo...baš si pravi Hrvat nema šta.

Ukrajinci ako daju trećinu teritorija Rusiji rat može završiti, kao što smo mi mogli dati svoj teritorij Srbima rat bi odmah završio. Hvala bogu da nismo slušali tebe i slične tebi.

Rat može sutra završiti ako mali diktator povuče vojsku iz tuđe zemlje.

To što su nam Rusi dali mogućnost kupovanja oružja na crno ih ne amnestira što ruše i ubijaju u tuđoj zemlji.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.9.2023 10:33 (evincar).
Moj PC  
3 2 hvala 0
16 godina
evincar kaže...

Znači podržavanje Rusa/Srba koji su napravili ratnu agresiju na svoje susjede jer su njihovi bili ugroženi u Ukrajini/Hrvatskoj/Gruziji/Bosni/Moldaviji.

Ukrajinci ako daju trećinu teritorija Rusiji rat može završiti, kao što smo mi mogli dati svoj teritorij Srbima rat bi odmah završio. Hvala bogu da nismo slušali tebe i slične tebi.

Zelenski je, poput Srba, dobio plan Minsk 2 (u slučaju Srba plan Z4) i odbio ga. U oba slučaja nadvladao

je ego iznad pameti

15 godina
segregator kaže...
evincar kaže...

Zelenski je, poput Srba, dobio plan Minsk 2 (u slučaju Srba plan Z4) i odbio ga. U oba slučaja nadvladao

je ego iznad pameti

Malo okrećemo pilu naopako? Pravimo se glupi?

Pa Ukrajina nisu ko Srbi...Ukrajina je samostalna država koja je priznata u svojim granicama i to od strane Rusa.

Jedinu poveznicu sa Srbima možeš dati Rusima u Ukrajini koji su napravili svoju SAO krajinu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.9.2023 10:38 (evincar).
3 godine
PzKpfw kaže...

Ja bih časno dezertirao iz bilo kojeg rata, čak i iz onoga za moju kuću, moj život mi je vrijedniji od bilo koje nekretnine pa i od države, pogotovo od države, ali shvaćam ukrajince ljudi se brane od agresora i mi možemo pilati od markovih konaka, ukrajinci se brane a ruska vojska napada i to je jedina činjenica, napada čak i ruse u ukrajini kojih ima masa u ukrajinskoj vojsci, ruska vojska u ukrajini je agresorska vojska.

Prava narav putinovih ciljeva vidjela se prvih dana rata kada je krak ruske vojske krenuo drito na kijev kako bi okupirao glavni grad i smijenio demokratski izabranu vlast, dobili su batina, povukli se i od onda su apetiti sve manji i manji. Želim im brz povratak u rusiju sa što manje gubitaka na obje strane i naravno da napuderisanog zbotoksiranog kepeca putina objese za muda i to da ga rusi objese za muda i konačno se okrenu demokraciji i dobrobiti svojih građana.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.9.2023 11:02 (notloB).
12 godina
PzKpfw kaže...

Hm, Rusi već 30 godina rade ustupke prema Zapadu. Pozivali su bezbroj puta Zapada na dogovor.

Već od Majdana, nije bilo lako biti Rus u Ukrajini. Isto kao što nije bilo lako biti Srbin u Hrvatskoj nakon prve pobjede tuđmanovaca na izborima. Isto il' jako slično.
S tom razlikom što su Srbi u Hrvatskoj ostavljeni na milost i nemilost Zapada. Sada je ipak Rusija regirala.

Da Ukrajinici, kao i Hrvati nisu htjeli rat, rata vjerojatno ne bi bilo, il bi bilo sa dosta manje žrtava.

Neka buržuji šalju sebe i svoju djecu u ratove, a ne radničku klasu i niže slojeve.

A, vi kaj derete po Rusiji, ne znate ili ne želite znati da nas je Ruska Federacija priznala dva mjeseca prije USA, te su otvorili hangare sa oružjem diljem ex-Varšavskog pakta, kako bi se HR naoružala.

E se sjećate one parade između akcija Bljeska i Oluja na Jarunu? E, na toj paradi smo imali S-300, doduše neispravni ali je poslužio kao oružjeza odvraćanje. E, to smo dobili od Rusa.

Rat nikome nije brat.

Vidi ovog rvata, katolika, dinamovca ala ga nasrao svjetski. 

Zamisli podignes oruzanu pobunu potpomognutu vojskom i sad odjednom tebe nitko ne voli u toj zemlji. Jel mozes to shvatit? 

Pazi ideje. Hrvati nisu htjeli rat kao niti Ukrajinci. Ali zlocesti Hrvati i Ukrajinci krecu branit svoj teritorij od agresora. Zamisli ufanja u tim narodima. 

Ruska federacija je prodavala oruzije lijevo, desno gore i dolje. Bila dio UNPROFORa pa sverali svim i svacim. Mila majcica rusija. 

I za kraj lagano generaliziranje. 

Pa kako mozes uopce imat to jebeno D kao profilnu i popisat se na sve one koji su poginuli u Domovinskom ratu. A velika vecina ih je bila navijac tog kluba. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
8 godina
protjeran
PzKpfw kaže...

Rat nikome nije brat.

nikakav s300 nije dobiven od rusa nego je skupo, jako skupo naplacen.

mislim da i danas postoji sudski proces u vezi toga 

16 godina
SimeKZ kaže...
PzKpfw kaže...

Rat nikome nije brat.

Vidi ovog rvata, katolika, dinamovca ala ga nasrao svjetski. 

Zamisli podignes oruzanu pobunu potpomognutu vojskom i sad odjednom tebe nitko ne voli u toj zemlji. Jel mozes to shvatit? 

Pazi ideje. Hrvati nisu htjeli rat kao niti Ukrajinci. Ali zlocesti Hrvati i Ukrajinci krecu branit svoj teritorij od agresora. Zamisli ufanja u tim narodima. 

Ruska federacija je prodavala oruzije lijevo, desno gore i dolje. Bila dio UNPROFORa pa sverali svim i svacim. Mila majcica rusija. 

I za kraj lagano generaliziranje. 

Pa kako mozes uopce imat to jebeno D kao profilnu i popisat se na sve one koji su poginuli u Domovinskom ratu. A velika vecina ih je bila navijac tog kluba. 

To je kako mali Ivica gleda na rat...mi koji smo bili u njemu, bar oni koji su gledali oko sebe otvorenih očiju, osim crne i bijele

vidjeli smo još stotine nijansi...i još ih gledamo

Tvpronlem kaže...

Naplaćen je skupo Hrvatskoj, ali ne od Rusa...a nabavnu cijenu od Rusa zna vjerojatno samo Zubak

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.9.2023 11:34 (segregator).
8 godina
protjeran

Tvpronlem kaže...

Naplaćen je skupo Hrvatskoj, ali ne od Rusa...a nabavnu cijenu od Rusa zna vjerojatno samo Zubak

da, bit mog odgovora je da Rusi u nijednom trenutku nama nisu pomogli, nego iskoristili situaciju.

Nisam siguran, al mislim da je cak zubak samo tu covjek koji je otkupia dug, prvotni prodavatelj je netko treći

16 godina
Tvpronlem kaže...

Tvpronlem kaže...

da, bit mog odgovora je da Rusi u nijednom trenutku nama nisu pomogli, nego iskoristili situaciju.

Nisam siguran, al mislim da je cak zubak samo tu covjek koji je otkupia dug, prvotni prodavatelj je netko treći

Ni ovo nije točno...Jeljcin je Kadijeviću dao odjebenicu kad je došao tražiti pomoć i oružje, dok je sa Hrvatskom uspostavljen zračni

most na Pulski aerodrom...naravno nisu dijelili besplatno, ali nisu ni lupili embargo ko ameri. kakve su se geopolitičke igre oko

svega u tom trenutku vodile vjerojatno nećemo nikad saznati, ali prateći trag novca, najvećem dijelu Zapada je odgovarao raspad

Yu i deindustrijalizacija i feudalizacija tadašnje države, a što su Rusi htjeli izgleda da ni oni ne znaju

15 godina

Nama nitko nije pomogao, pomogli smo si sami krvlju i odrcanjem i umiranjem u neimaštini a to radimo i danas, kao posljedica rata. Nama su lupili embargo i metak smo plaćali marku.

Znači ne dam nitko nije pomogao, nego nam je otežao.

Moj PC  
3 1 hvala 0
3 godine
合氣道 Još dok je tu bio Ademi i Orša, protivnicima se stezala knedla u grlu, a koljena klecala kao da plešu brejk dens...@PzKpfw
8 godina
protjeran

zbog cega je tocno bojna cavoglave tebi grozna pjesma?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice