Medijska, drzavna, zdrastvena propaganda, nametanje bockanja svakih 6 mjeseci pod "novo normalno",
Koliko ste Lupoceta ti i kolega Izzy konzumirali za života?
Zašto vjerujete proizvođaču lijekova kad uzimate Lupocet, a ne kad isti proizvođač proizvede cjepivo?
Ako te uhvati upala grla, zašto vjeruješ liječniku kad ti propiše Klavocin, a ne vjeruješ istome liječniku kad ti kaže da se cijepiš?
Vjeruj mi da Lupocet uzmem samo kada vidim da mi ne pada visoka temperatura. Nastojim izdržati što je dulje moguće bez tableta. Moji ukućani mi kažu - uzmi i snizi temperaturu, ne muči se. A ja sebi produžim patnju. Prošle godine sam imao problema sa spavanjem (i jedan dio ove), ali baš prošle godine sam nakon dužeg mučenja uzeo Helex i to opet isprekidano. Jednu večer uzmem, drugu ne itd. Nekako se to sve izreguliralo i jedva sam čekao da prestanem s uzimanjem Helex-a. Izbjegavam tablete i lijekove. Osim kad moram. Štoviše, prošle godine sam išao na gastroskopiju i kolonoskopiju (stavilo mi je, primio sam "ga"
- fuj, užas, kakva bol u crijevima
) i doktorica opće prakse mi je dala da uzmem prije samih pregleda (isti dan, oba pregleda) Brufen, Normabel i Spasmex i rekla mi je da se ljudi obično brinu kako će djelovati te sve tablete u kombinaciji, ali nema brige. I opet sam pitao jednu drugu doktoricu za savjet. Uglavnom, na kraju sam to sve uzeo i na pregled sam čekao 2 sata duže nego što sam bio naručen, tako da te tablete vjerojatno više nisu ni imale učinka. Dakle, ne volim uzimati tablete. I moja liječnica opće prakse apsolutno je za cijepljenje protiv COVID-a, a jedna druga (medicina rada) je protiv. Mada je sama rekla, tko tako odluči - neka se cijepi.