Jel zna neko kolko ce retail igra kostat?
hahah ja isto tako...a sad bez njega doslovce nemogu igrat..cijelo vrijeme mi je skoro uključen..:D
oko 300-350 kn..pa imas na base hostu 150 kn ko bog...:D
hahah ja isto tako...a sad bez njega doslovce nemogu igrat..cijelo vrijeme mi je skoro uključen..:D
oko 300-350 kn..pa imas na base hostu 150 kn ko bog...:D
Evo gledam na diabolic-servers i dosta su skupli za istu stvar oko 150 kuna...
a ovi: http://www.gameservers.com/game_servers/crysis-2-server.php
kolko vidim za 3 mjeseca je 125 kn...ili sam nešto krivo proračuno/izračuno:D
a ovi: http://www.gameservers.com/game_servers/crysis-2-server.php
kolko vidim za 3 mjeseca je 125 kn...ili sam nešto krivo proračuno/izračuno:D
Krio si izračunao da :) Baš sam na njima dođe nas 3 mjeseca 16 igrača i komunikacija glasovna oko 370 kuna. To nam je favorit za sada ;)
da to sam i predpostavlja...a di gledam pod game servers ili teamspeak servers, i dal public ili private?
da to sam i predpostavlja...a di gledam pod game servers ili teamspeak servers, i dal public ili private?
Gledaš pod game servers ali onda moraš ići postaviti dakle 3 mjeseca, broj igrača i komunikaciju. I public uzimamo - na njih se isto može staviti šifra a i ne mora...
Gledaš pod game servers ali onda moraš ići postaviti dakle 3 mjeseca, broj igrača i komunikaciju. I public uzimamo - na njih se isto može staviti šifra a i ne mora...
zaš ne private?? pa treba samo nama i npr. ako cemo igrat neke warove poslje ako vidimo da funkcionira i da je to dobro lako uzmemo public
Da u svakom trenutku se mogu kickati igrači ne brini ;) 8 igrača je oko 200 kuna
zaš ne private?? pa treba samo nama i npr. ako cemo igrat neke warove poslje ako vidimo da funkcionira i da je to dobro lako uzmemo public
A možemo i private da...
Kad bi uzeli private to bi bilo oko 180 kuna za 12 igrača - sasvim dovoljno mislim
i za ovaj teamspeak..nije mi jasno, šta nije bolje u xfireu napravit audio chat sobu i tamo pricat za besplatno...ne kužim logike baš u tom teamspeaku..
Pozz...ja sam za klan takoder i za server :D....
mi možete svi poslat na pm svoj xfire nickname jer radim community da svi budemo na okupu pa da vas mogu dodat:D
da onda je bolje uzet public:D...vidim da se kužiš, pa daj malo pojasni kako na tim serverima funkcionira taj teamspeak, zašto npr. nemožemo se preko xfirea nać i pricat normalno preko microfona, koja je razlika?
Također zainteresiran, normalno da se uzme server, saom nije jasno ovo sa private/public, što se nemože server po potrebi da ima ili nema password? Naprimjer kada želimo samo klanski vježbati stavi se password i igramo, a kada hoćemo public makne se password? Barem mislim da je tako sa BC2 bilo.
Uglavnom, neznam što se warova tiče kakvih sve ima, za koliko velike timove? Prvo trebamo skupiti dovoljan broj aktivnih igrača koji planiraju intenzivno igrati...
točno to!!.. ae već nas je 7 još barem 3-4
Također zainteresiran, normalno da se uzme server, saom nije jasno ovo sa private/public, što se nemože server po potrebi da ima ili nema password? Naprimjer kada želimo samo klanski vježbati stavi se password i igramo, a kada hoćemo public makne se password? Barem mislim da je tako sa BC2 bilo.
Uglavnom, neznam što se warova tiče kakvih sve ima, za koliko velike timove? Prvo trebamo skupiti dovoljan broj aktivnih igrača koji planiraju intenzivno igrati...
Može se staviti password ali je jeftiniji private. Ali vjerojatno ćemo uzeti public... Može se da stavljati šifra. Za warove neznam. Ja mogu igrati samo svaki drugi vikend, u međuvremenu će igrati moj mlađi brat ;)
Dali se može ubaciti u klan netko van foruma? Imam frenda koji će kupiti crysis 2 i jako je zagrijan za igru pa možda bi htio i klanski igrati...
Dali se može ubaciti u klan netko van foruma? Imam frenda koji će kupiti crysis 2 i jako je zagrijan za igru pa možda bi htio i klanski igrati...
Naravno samo neka doda na xfire-u gjurki-a da pričamo svi ;)
Može se staviti password ali je jeftiniji private. Ali vjerojatno ćemo uzeti public... Može se da stavljati šifra. Za warove neznam. Ja mogu igrati samo svaki drugi vikend, u međuvremenu će igrati moj mlađi brat ;)
Koja je razlika private/public? Što private nije vidljiv svima na listi servera za razliku od public? Ja sam mislio da se to odnosi kao na password ali izgleda nisam upućen u materiju kako treba
Koja je razlika private/public? Što private nije vidljiv svima na listi servera za razliku od public? Ja sam mislio da se to odnosi kao na password ali izgleda nisam upućen u materiju kako treba
Lol sad si me zbunio neznam što si mislio a što nisi. Uglavnom ovo je razlika:
Public - svi ga vide, no može se i ne mora zaštititi passwordom
Private - vidimo ga samo mi koji znamo za njega i ulazimo pomoću passworda
Sta ne bi bilo bolje da napravimo neke kvalifikacije i da odredjen broj clanova moze uci a ne sad sve pustat pa da bude pola noobova ?!
1 | Da, ja sam za kvalifikacije |
---|---|
1 | Ne, nisam za kvalifikacije |
0 | Nisam siguran |
Sta ne bi bilo bolje da napravimo neke kvalifikacije i da odredjen broj clanova moze uci a ne sad sve pustat pa da bude pola noobova ?!
to bi bilo dobro, kad bi bilo kandidata, ovako pošto nas se jedva skuplja da nas bude 10 to je nepotrebno...noobovi neće igrat war-ove, kad se izvežbaju onda mogu...i tako..ako bude puno kandidata zašto ne ali za sad još ne treba..
E ovo je jadno. Mene ne računajte samo zbog ovoga, tako dječja spika... Noob ili ne, nikome nije manje zabavno igrati, a ja igram da bih se zabavio, ne da bi bio "pro", smiješno mi to uopće zvuči jer je to samo igra... Te fore treba prerasti jednostavno, a BUG klan bi trebao biti otvoren za sve forumaše, ne za odabrane... Nikada se nisam ložio na te profi fore, čak niti kao klinac. Ne kužim jednostavno tu spiku.
Za gotovo dvije godine aktivnog staža u *NOB* Mrcinama sudjelovao sam u raznim war-ovima, nikada nije bilo isključivanja "lošijih" igrača, pa makar i gubili, a taj klan postoji već preko 5 godina i broji preko 50 aktivnih članova u više sekcja. Ovakvi kvazi klanovi sa profi spikama ne opstanu niti par mjeseci a završe svađama i razilaskom ekipe i osnivača pa opet ispočetka sa drugim klanom. Glupost...
Spustite se na zemlju i odrastite, jer gubite vrijeme i tjerate ekipu kojoj je do zabave. Klan ili ne, ja namjeravam nositi BUG tag.
Za gotovo dvije godine aktivnog staža u *NOB* Mrcinama sudjelovao sam u raznim war-ovima, nikada nije bilo isključivanja "lošijih" igrača, pa makar i gubili, a taj klan postoji već preko 5 godina i broji preko 50 aktivnih članova u više sekcja. Ovakvi kvazi klanovi sa profi spikama ne opstanu niti par mjeseci a završe svađama i razilaskom ekipe i osnivača pa opet ispočetka sa drugim klanom. Glupost...
Spustite se na zemlju i odrastite, jer gubite vrijeme i tjerate ekipu kojoj je do zabave. Klan ili ne, ja namjeravam nositi BUG tag.
Jeli u mrcinama ima planova da se ubaci i crysis 2 u igre? Mogao bi se onda reaktivirati u mrcine hehe
Meni općenito nije toliko do klana koliko da imam ekipu za igru, da igram sa poznatom ekipom a ne stalno po pubovima. Zato mi je u BC2 bilo super kako je danny počeo sa iznajmljivanjem servera i tamo se dosta ekipe sa BUG-a skupljalo i bilo je gušt igrati.