Portio informatika

poruka: 432
|
čitano: 170.505
|
moderatori: vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Portio informatika

zaboravija sam napisat da su mi dosli maticna i rami u utorak,al nije mi bas doslo zapakirano kako vi kazete da je doslo vama meni su rame stavili u kutiju od maticne i normalno su zamotali e jbg sad mi je za sta nisam slika 

♠ ♠ ♠ ♠ ♠
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Portio informatika

Imam jedno pitanje, namjeravam naručiti slušalice u protiu. Ako sutra naručim znači da će stići tek u ponedeljak ili dostavljau vikendom?

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Portio informatika
kalko1212 kaže...

Imam jedno pitanje, namjeravam naručiti slušalice u protiu. Ako sutra naručim znači da će stići tek u ponedeljak ili dostavljau vikendom?

a sve ti ovisi kakve si srice :) vidis da je nekima dosa paket za tri dana,a nekima ka meni za tjedan i vise

♠ ♠ ♠ ♠ ♠
13 godina
neaktivan
njuskalo1983 kaže...
kalko1212 kaže...

a sve ti ovisi kakve si srice :) vidis da je nekima dosa paket za tri dana,a nekima ka meni za tjedan i vise

Mene zanima dostavljaju li vikendom?

Kalko1212 ingame
13 godina
neaktivan
kalko1212 kaže...
njuskalo1983 kaže...
kalko1212 kaže...

evo ti njihov mail pa ih kontaktiraj sta te zanima brzo ti odgovore Portio

♠ ♠ ♠ ♠ ♠
15 godina
kalko1212 kaže...

Portio salje pakete putem Overseas-a , a oni dostavljaju samo radnim danom tj. ne dostavljaju vikendom !

Music As A Weapon !!
13 godina
neaktivan
Portio informatika

Jedno pitanje, jučer sam naručio slušalice, koja je vjerojatnost da mi stignu danas? Pitam zato jer vidim da vas dosta dobije odmah idući dan, dok neki trebaju čekati dulje.

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
kalko1212 kaže...

Jedno pitanje, jučer sam naručio slušalice, koja je vjerojatnost da mi stignu danas? Pitam zato jer vidim da vas dosta dobije odmah idući dan, dok neki trebaju čekati dulje.

Meni su poslali nakon 2-3 dana jer su cekali da se skupi odreden broj narudbi.

Znaci ovisi vjerovatno o broju narudbi, ako ih vec ima dovoljno budu ti poslali odmah.

BE HAPPY xD : )
13 godina
neaktivan
Joe Cooker kaže...
kalko1212 kaže...

Meni su poslali nakon 2-3 dana jer su cekali da se skupi odreden broj narudbi.

Znaci ovisi vjerovatno o broju narudbi, ako ih vec ima dovoljno budu ti poslali odmah.

Nadam se da će mi onda danas stići, jer ne mogu ovako, naviko sam na headset a stari mi je pukao.

Kalko1212 ingame
13 godina
neaktivan
Portio informatika

jučer naručio kučište i hladnjak kad mi to može doči

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Portio informatika

računaj oko pon. ili utorka... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Portio informatika

Naručio kućište i još neke stvari u subotu, paket došao u utorak. Super zadovoljan.

http://www.youtube.com/watch?v=2vBnjv9tf9M
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Portio informatika

Evo ja baš danas naručio grafičku, rame i miš razer.

vidjet ću kad stigne na šta to liči pa vam javim.

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Portio informatika

Vidim imaju i Facebook! Vidim da gore pišu kad su im akcije... LINK

Inače, naručio sam kod njih mobitel HTC EVO 3D prije 3 tjedna... došao mi je za 3 dana, super spakiran. Sve same pohvale imam za njih. odgovorili su mi na mail unutar pola sata. vrlo su pristojni.

preporučam ih svakome kome nije problem čekati par dana da mu roba stigne... kada vidim koliko su jeftiniji od nekih dučana, stvarno mislim da se isplati čekati, a još mi i na vrata dostave paket. {#}

Udjite u Classified Crew ako imate para za to inace ih bacate vozeci se puni kesa u FIATU a imate za 20 Mercedesa. - (c) Vlada001 Classified 3GB
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Portio informatika

lagano gubim živce več šest dana je prošlo a ovi mi nisu ništa poslali

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Portio informatika

U četvrtak naručio ove slušalice, danas stigle ujutro,sve uredno zapakirano, račun, garancija sve uredno. 

Sve pohvale! {#}

ako sam ti pomogao slobodno stisni tipku HVALA ili TU ispod :)) mail: anto.grgic2@gmail.com ili grgaveliki7@gmail.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Blazen22 kaže...

lagano gubim živce več šest dana je prošlo a ovi mi nisu ništa poslali

Nisu ti se javili? Pa javi im se na mail i vidi gdje je zapelo... Možda im kasni roba od dobavljača. Premda, ako si naručio u četvrtak, računaj da je bio vikend, a oni dostavljaju radnim danom. Ako se ne varam, spominjali su meni u mailu da je rok  3 do 5 radnih dana. Prema toj računici, ako si naručio u četvrtak, bi ti trebalo stići najkasnije u srijedu... Glupi vikendi. I ja sam se toga bio bojao, pa sam zato naručio u ponedjeljak odmah :) Ma javi im se na mail, ekipa je odlična i ful brzo ti odgovore i sve objasne.

Udjite u Classified Crew ako imate para za to inace ih bacate vozeci se puni kesa u FIATU a imate za 20 Mercedesa. - (c) Vlada001 Classified 3GB
15 godina
neaktivan
Portio informatika

Već čekam 3 dana svoj paket pa sam ih kontaktirao kada bih ga mogao dobiti.

i veoma brzo su mi odgovorili da će ga danas urućiti Overseasu i da bih ga najvjerojatnije sutra trebao dobiti.

Mene jedino zanima, budući da nisam dobio na mail broj otpremnice, jesu li mi ga oni danas poslali ili ipak nisu kad mi nisu ništa u mailu spomenuli?

(znam da ADM-u to tako funkcionira) da dobijem broj i tada znam da su paket uručili pošti..... ?

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Portio informatika
ulogiraj se na sajtu i vidi pod accountom jel ti pise isporuceno, ak pise znaci da su dali overseasu i da ce ti dostavit taj ili sljedeci dan.

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Portio informatika

Ako bi naručio Haf 912 - na akciji je 499kn + 35kn dostava = 534kn eh sad jel na to još ide PDV ili je to to?

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.5.2012 16:40 (Matk044).

0 0 hvala 0
14 godina
Matk044 kaže...

Ako bim naručio Haf 912 - na akciji je 499kn + 35kn dostava = 534kn eh sad jel na to još ide PDV ili je to to?

Ma to je to :) PDV ti je već uračunat.

[G] Sapko
15 godina
neaktivan
Portio informatika

Ma pitam jer nisam siguran, isto tako i sa Adm-om.
Šta im ovo znači? Jel sad na to ide još 500,64kn ili je već u cijeni?

Ukupno: 2.503,20Kn Popust za način plaćanja (6%): 150,19Kn Fiksni iznos dostave (Overseas ili HP Express - Besplatna dostava za narudžbe preko 2.000,00 Kn!): 0,00Kn PDV 25.00%: 500,64Kn Sveukupno za naplatu: 2.353,01Kn

1 0 hvala 0
15 godina
Portio informatika

2.353,01Kn ti je konacna cijena , nejde ti nikakvih 500kn jos gore na to !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

2.353,01Kn ti je konacna cijena , nejde ti nikakvih 500kn jos gore na to !

Ajde, hvala na brzom odgovoru {#}

13 godina
Portio informatika

Zanima me sta se dogada s portiovom stranicom, svaki dan se cijene mijenjaju! Cas je nesto jeftinije cas skuplje ( i to previse! ). Ima li iko objasnjenje za ovo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Swifty kaže...

Zanima me sta se dogada s portiovom stranicom, svaki dan se cijene mijenjaju! Cas je nesto jeftinije cas skuplje ( i to previse! ). Ima li iko objasnjenje za ovo?

Bio sam prije mjesec dana gledao jedno kućište koje je u 1 danu skočilo s 300 na 750kn.

Poslao im mail i rekli mi da je došlo do neke greške i da će se odmah to ispravit. Ako planiraš nešto kupovat, pošalji im mail i pitaj, to ti je najbolje i najsigurnije.

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
16 godina
neaktivan
Unutar zadnjih 2 tjedna narucivao sam 2 puta i sve je proslo persu bagu!
13 godina
neaktivan
Portio informatika

dali je ovih 35 kn dostave do moje kuče ili??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Da
15 godina
Portio informatika

zanima me nacin placanja dali se moze na cekove rate ili samo traze u gotovini??

Benac SB
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice