iPhone 16 - Rasprava
- poruka: 218
- |
- čitano: 44.184
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
Ja sam sinoć instalirao i odmah sam odabrao iOS 18. Nisam trebao prje toga instalirati 17.7,.
Iphone 16 pro black, steta sto nemaju više plavi s 15 pro.
Narucio s Amazona za 1260€
Puno sam se dvojio između obicnog plavog i pro modela, ali mrvicu veći ekran, 120hz i veca baterija su mi dovoljni za izbor pro verzije.
ako ste naručivali..gdje ste uzeli maskicu i staklo? ili bez ičega idete
smart oprema još nema neki izbor..pogotovo spiegen maskice i staklo
Zvao sam ih danas,kazu da ce do kraja tjedna biti sve online, a u ducanu imaju sve od Spigena vec.
Ja sam narucio prek Top4Mobile ,ali su jako spori, tek dostava izmedu 20-24- .09.
Zvao sam ih danas,kazu da ce do kraja tjedna biti sve online, a u ducanu imaju sve od Spigena vec.
Ja sam narucio prek Top4Mobile ,ali su jako spori, tek dostava izmedu 20-24- .09.
Gdje, u kojem dućanu imaju od Spigena dodatke?!
Ove godine mi Appleove maskice bojama baš i nisu nešto!
Gdje, u kojem dućanu imaju od Spigena dodatke?!
Ove godine mi Appleove maskice bojama baš i nisu nešto!
SmartOprema
Edit: ne samo HT nego vidim da svi tako rade
Edit: ne samo HT nego vidim da svi tako rade
Kao i uvijek, prve količine su ograničene i očito nisu dostupne prije službenog predstavljanja. Ali ako naručeni mobitel dobiješ par dana nakon predstavljanja, onda to ne bi trebao biti problem. Čisto sumnjam da o tome odlučuju telekomi i trgovci mobitelima. I nikada u početku nisu dostupne sve varijante pojedinih modela.
e to je dobra info..budem se zaletio do njih
mada čak razmišljam da samo staklo stavim..14icu sam sad furao bez maskice i to je drugi doživljaj
Ako ides do njih pricekaj barem petak jer im tek stize roba jos kroz ovaj tjedan.
U trgovini imaju vecinu vec ali nisu jos uploadali na webpage.
Ma meni je maskica + magsafe novcanik iza uvijek obavezna oprema.
Iako je dobar osjecaj "goli" mob nosit :)
Javio sam se istyleu i navodno da cu moc doci po uredaj u petak. Sumnjam ali vidjet cemo
Ako ides do njih pricekaj barem petak jer im tek stize roba jos kroz ovaj tjedan.
Javio sam se istyleu i navodno da cu moc doci po uredaj u petak. Sumnjam ali vidjet cemo
Super, čestitam da ćeš uspjeti po iPhone u petak :)
Na koji način su ti to znali reći? Rekao si im broj narudžbe pa su po tome znali ili kako?
Pitam pa da znam mogu li ih i ja to pitati i na koji način. Ja sam naručio prošlog petka u 14:17.
I da, gledao sam ove Spigen markice... i Ringke... super su, ali svi imaju izrez na mjestu gdje je Camera Control, jedino Apple nema izrez nego nešto kao nekakav sloj.
To mi se više sviđa... i da, ako ima netko preporuku za Wallet bio bih zahvalan jer mi onaj FineWoven od Applea stvarno nije dobar.
Narucio u 14 i nesto sitno, ali opet sumnjam nekako ,ipak je to Istyle,nisu bas pouzdani previse.
Samo su mi rekli : "postoji mogucnost preuzimanja u petak,naknadno cemo vam javiti"
Ekupi ima Pro Max 256GB natural titanium dostupan u petak 20.09. za preuzimanje,potvrdila korisnicka podrska jutros.
Da,ove godine su svi odlucili s tim izrezom ić, cudno.
Wallet - Spigen Valentinus pa 10 mjesta prazno.
https://www.smartoprema.hr/dodatna-oprema/samsung/s10/zanimljivi-dodaci/spigen-straznji-kozni-magsafe-dzep-valentinus-amp02284
ja sam uzeo 16 pro max 512gb, clear case i mag safe 25w, nisam do sad koristio apple clear case pa me malo strah da nije preklizav kako neki komentiraju
Treba se sad strpiti tjedan dana
već su digli dosta toga na web...sad bum ženu poslao po to jer je u susjedstvu na poslu pa nek me počasti malo
ja sam u Sancti uzeo..nadam se da u petak stiže..surađujem s njima pa se nadam da će veze i poznanstva pomoć u ranijoj isporuci
Evo i ja dobio poruku da stize danas👏🏼
Evo stigao
Ja sam uzeo u store.com.hr još ništa nije niti najavljeno
Stigao zlatnik
Stigao goldy
Bravo za HT. 20.9. telefon u ruci, dogovorena kupnja preko chat-a, mislio sam da neće niti doći. :D
Stigao i moj 16 Pro u Njemackoj osobno sam mislio da nece doci danas. Uglavnom presai sam za obicnog 14 tako da je 16 pro svakako upgrade za mene
Ako se netko odluci rijesiti starijeg modela nek se javi.
14pro ili 15pro.
ps.koristim 15pro i imam developer ios18 verziju,pa sam presao na public betu,dali to ostaje nama kao finalna ili je trebala doci i meni finalna verzija bez obzira sto sam imao zadnju betu.
Mislio sam upgradeat svoj 14 pro na 16 pro (najviše zbog interne memorije), ali sad kad gledam, 15 pro je 300€ jeftiniji i dostupan je svugdje.. Što vi mislite, ima li smisla dati 300€ više?