pa kaj je to s tom registracijom njihovom...
pokusavam vec cijelu vecer, stalno govori da niej dobra sifra, i ona slova kaj treba prepisat...
isto na google accountu...
pa kaj je to s tom registracijom njihovom...
pokusavam vec cijelu vecer, stalno govori da niej dobra sifra, i ona slova kaj treba prepisat...
isto na google accountu...
budi strpljiv sve lijepo procitaj uzmi rijecnik ako nešto neznaš samo polako ja sam se isto mucio s tim sign upom ali sam na kraju uspio
samo polako
budi strpljiv sve lijepo procitaj uzmi rijecnik ako nešto neznaš samo polako ja sam se isto mucio s tim sign upom ali sam na kraju uspio
samo polako
ma nije problem u prevođenju, nego jednostavno nece prihvatiti potvrdu sifre, a ni onu , kao, validaciju...
i to cijelu vecer...
daj napisi postupak kak si ti iso, mozda negdje grijesim...
imaš obrazac i to ti je to u biti
i to cijelu vecer...
daj napisi postupak kak si ti iso, mozda negdje grijesim...
imaš obrazac i to ti je to u biti
po email, upisivao sam onu od msn-a..tj. xxx.hotmail
sifru sam izmislio...
jel mozda treba negdje drugdje account napravit,...
nas kaj mislim da si se vec prije signao sa istim mailom pa ti ga sad ne prihvaca?????
jel ima netko da mi da svoj acc, ak mu ne treba..
bil bi zahvalan..
bil bi zahvalan..
Bad idea.
Dal imaš acc na gmailu?
Mene je tražilo da budem ulogiran u gmail u vrijeme registracije za YT - isti password i naravno gmail mail.
bil bi zahvalan..
Bad idea.
Dal imaš acc na gmailu?
Mene je tražilo da budem ulogiran u gmail u vrijeme registracije za YT - isti password i naravno gmail mail.
nemam...
da probam s njim?...
bil bi zahvalan..
Bad idea.
Dal imaš acc na gmailu?
nemam...
da probam s njim?...
Naravno.
Napravi gmail i dobiš gmail adresu.
Budi ulogiran na gmail, nek ti pamti pass i svakako se regaj s tim mail i tim passom.