Video downloader

poruka: 4
|
čitano: 1.257
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Video downloader

Kako da downloadam neki video npr sa xfire. Koji program da koristim, prije sam koristio realplayer neku stariju verziju al sad je došla nova i sve su us*rali. nema više download this video tipke, ništa, al vjerojatno treba namjestit nešto al neznam šta, pa mi recite šta da naprtavim da skidam videe sa realplayerom il mi preporučite neki drugi program za skidanje videa.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Video downloader
HD4870 kaže...

Kako da downloadam neki video npr sa xfire. Koji program da koristim, prije sam koristio realplayer neku stariju verziju al sad je došla nova i sve su us*rali. nema više download this video tipke, ništa, al vjerojatno treba namjestit nešto al neznam šta, pa mi recite šta da naprtavim da skidam videe sa realplayerom il mi preporučite neki drugi program za skidanje videa.

Ne znam za tebe ali meni u FF za sve videe ima applet za download now od real playera :S

Music is my life :)
16 godina
neaktivan
Video downloader
Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Video downloader

Ja koristim Video DownloadHelper za Firefox s njime i možeš sve skidati.

We don't need no educatio/ We don’t need no thought control/No dark sarcasm in the classroom...

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice