Upload na net

poruka: 7
|
čitano: 3.054
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Upload na net

pozz !!

dajte komentirajte ovu temu... gdje se može koristiti najbolji free upload..

dali ima neka str na koju se može uploudati 15gb u komadu pod free uvjetom...

relativan sam noob što se tiče uplouda pa neznam kako opče dospjevaju torenti na net

dali mogu ja napraviti torrent sa npr programom od 10 gb ? i ako mogu, kako mogu ?

pitam ovo jer me frend tražio da mu pošaljem novi Inventor ( naravno free verziju ), a neda mi ga se uploudati s megauploadom u 50 - fileova...

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.1.2010 5:17 (mindstorm).

0 0 hvala 0
17 godina
Upload na net

Ne znam bas da mozes negdje uploadat 15 GB, a znas li ti koliko ce ti trebati za to?

Jednostavnije ti je snimiti na disk i odnijeti ili spojiti se u mrezu i snimiti.

Kako napraviti torrent

Ili imas ovde u slilkama

We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Upload na net

e hvala na pomoči.. nemogu jer je frend daleko, išli smo preko TSF ali šteka..

definitivno torrent ču napravit..

ako uploudam file u torrent, taj torrent če imati samo 1 seed,tj mene ili kako?

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.1.2010 8:53 (mindstorm).

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Upload na net

-snimi na dvd i pošalji poštom, bit će brže i jeftinije (ako nisi na flatu).

btw. za distribuciju softwarea slijede vrlo visoke kazne, čak i kad je free, moraš dobiti dozvolu vlasnika. samo informacija, ništa važno.. :)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
Upload na net

Zanima me neka jednsotavna stranica di mogu uploadat video i tu ga odmah pogledat. Youtube me nervira, trebam uploadat video preko 40 MB, a to mi traje dosta dugo i kod Yotube-a mi to proradi nakon 10-og pokusaja...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Batista kaže...

Zanima me neka jednsotavna stranica di mogu uploadat video i tu ga odmah pogledat. Youtube me nervira, trebam uploadat video preko 40 MB, a to mi traje dosta dugo i kod Yotube-a mi to proradi nakon 10-og pokusaja...

Probaj na Megavideo.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
15 godina
protjeran
Batista kaže...

Nema boljeg od:

www.vimeo.com

Prepolovit ću pučanstvo jer ne volim kretene
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice