µTorrent spor zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 1.020
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
µTorrent spor

Jučer, otkad mi je povećana brzina interneta od strane Optime, obični download (RS, esnips, FP...) ide po 250-300 kbps, a torrent jedva 30-40. Ovo me jako muči s obzirom da stvar ima 209 seedova i 1534 peerova... Inače, problem mi se jednom pojavio isto prilikom skidanja s µTorrent-om. Napominjem: donji kružić u sredini je zelen i ima kvačicu, probao sam korištenjem DNS-a (OpenDNS), svakakvim stvarima itd., ali ovo je sad već doista nepodnošljivo... Brzina je 2048/256 kbps.

Molim vas da što prije riješite moj problem!

Unaprijed Hvala!!!

esnips esnips
uTorrent uTorrent
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.7.2009 16:18 (felonterx).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: µTorrent spor
felonterx kaže...

Jučer, otkad mi je povećana brzina interneta od strane Optime, obični download (RS, esnips, FP...) ide po 250-300 kbps, a torrent jedva 30-40. Ovo me jako muči s obzirom da stvar ima 209 seedova i 1534 peerova... Inače, problem mi se jednom pojavio isto prilikom skidanja s µTorrent-om. Napominjem: donji kružić u sredini je zelen i ima kvačicu, probao sam korištenjem DNS-a (OpenDNS), svakakvim stvarima itd., ali ovo je sad već doista nepodnošljivo... Brzina je 2048/256 kbps.

Molim vas da što prije riješite moj problem!

Unaprijed Hvala!!!

pa nije ni cudo da ti sporo skida s obzirom na omjer seedera i leechra i da prepostvim stikdas s public tracker

a taj donji kruzic u sredini koji ti je zelen znaci da ti je otvoren port za utorrent

I can't remember anything Can't tell if this is true or dream
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.7.2009 16:29 (labrovic).
17 godina
neaktivan
RE: µTorrent spor

ne znam do cega ti se usporilo, ali imas par caka na netu kako ubrzati utorrent. treba podesiti neke postavke, samo pratis upute.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice