Torrent problem

poruka: 13
|
čitano: 4.529
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Torrent problem

Koristim Bit Torrent 6.1.2 kao program za skidanje torenta(u vecini slucajeva s kidam sa privatnih)

Mogu li ikako da povecam brzinu na ovom programu da mi skida max.Znam da uticu i ,,seederi,, na brzinu ali meni treba da povecam preko programa posto sam nasao na na forumu da se to moze ali nije objasnjeno kako da to uradim

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.1.2009 17:05 (miks).

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Torrent problem

mislim da se to plaća

16 godina
neaktivan
dery kaže...

mislim da se to plaća

Od kad to molim te se placa.Cool
17 godina
neaktivan
Torrent problem

Mozes otvorit port.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
miks kaže...

Koristim Bit Torrent 6.1.2 kao program za skidanje torenta(u vecini slucajeva s kidam sa privatnih)

Mogu li ikako da povecam brzinu na ovom programu da mi skida max.Znam da uticu i ,,seederi,, na brzinu ali meni treba da povecam preko programa posto sam nasao na na forumu da se to moze ali nije objasnjeno kako da to uradim

Od silnih informacija kojima si nas zasipao ne znam gdje počet... naprimjer sa brzinom veze... brzinom kojom ti sad skida... brzinom kojom bi htio da skida, koliko ti upload-a, koliko istovremenih veza?

16 godina

mislija sam reči da taj program košta ništa

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.4.2009 22:32 (dery).
17 godina
neaktivan

loooooool

dery  bolje ti je suti

nemoj se sramotiti

How else could you capture the world if you don't attack from the back
16 godina

nisan mislija na bittorrent,znan da je besplatan,nego onaj šta ga reklamiraju u bitttorrentu kad radiš s njim da ćeš skidati sa punom i večom brzinom od one šta imaš.Valjan bez veze.

Kako vidiš gori li svitlo u živideru ?
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.4.2009 22:32 (dery).
17 godina
neaktivan
dery kaže...

nisan mislija na bittorrent,znan da je besplatan,nego onaj šta ga reklamiraju u bitttorrentu kad radiš s njim da ćeš skidati sa punom i večom brzinom od one šta imaš.

Dobro ti je neko već rekao. Prestani s uvjeravanjem, toneš sve dublje...

Nemoguće je da imaš brzinu veću od one koju ti pruža ISP, a nijedan bit-torent program nema ograničenje. Sve zavisi o seederima...

I nijedan bit-torrent program se ne plaća jer onda P2P ne bi imao nikakvog smisla - kolko ja znam, još uvijek je glavni cilj P2P-a besplatno dijeljenje...
Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
17 godina
protjeran
Torrent problem

Nikako da mi pokrene moj uploadani torrent na Mininovoj.Ona kućica ETA u mju torrentu ili u Bit torrentu,svejedno,nikako da krene sa uploadom.Puno puta sam radio na isti način i sve je radilo OK.Isključio sam čak i firewall i Aviru,ali ništa.

Operativni sustav je Vista.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Torrent problem

znaci imam sljedeci problem dok idem skidat neke stvari s torrenta imam sve moguce programe winrar sve al kad idem skidat neke igre pojave mi se ove ikone nepoznate i kad ih skinem nemam nis od njih mogu se fučkat http://img91.imageshack.us/img91/4766/37741312.png

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Torrent problem

kao sto neko rece port forwarding je resnje.Nemoras da platis nikakav program mozes sve da odradis sam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Torrent problem

@ razer 1911

Imao sam i ja isti problem s jednom drugom igricom, evo direktne kopije s TPB-a kako riješiti problem:

I already answered this. Read the comments.

Anyway here are two ways to unpack these "strange" rar files:

1. Open WinRAR, go to Settings or hit CTRL+S
2. Go to the last tab of Settings, the last tab has the name Integration
3. Go down to the box which say User defined archive extensions, enter there 001
4. Click ok

Then you can extract part 001

or

1. Open WinRAR
2. Go to the first tab that says file and then click on Open Archive, or just click CTRL+O
3. Then go to the end of window where it says Files of type and choose All files (use the arrow on the left)
4. Then go to the top of window where it says Look in and browse to where you have the files (use the arrow on the left). Then choose part 001 and click open.5. You can now extract the archive

Loo-loo-loo I got some apples loo-loo-loo you got some too loo-loo-loo let’s get together have ourselves a loo-loo-loo!
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.6.2009 17:41 (i_rambo_plache).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice