Rapidshare problem zaključana tema

poruka: 17
|
čitano: 4.615
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Rapidshare problem

imam problem kada downloadujem datoteke preko rapidshere-a,kada mi odbroje one secunde,i stisnem download uvekmi ispise eror i koliko god puta ja to radio uvek dodje isto....ako zna neko zamolio bih ga da napise,i usput ako znate da napisete neke korisne linkove za skidanje igrica a da ne idu preko torrenta,mogu i one starije...HVALA!!!!!

Arsenije
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Rapidshare problem

A jel ti nečitaš malo šta piše, preopterečeni su im serveri, i ako nemaš account teško da češ nešto skinut, već je takva situacija skoro 2 tijedna.

I don't need sex, T-com fucks me every day
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Rapidshare problem
To da skidaš igre sa Rapida radi samo ako imaš premium accaunt, on je mislim 60 kn na mjesec. Mogao bi da kad skineš jednu .rar datoteku, da promijeniš IP pa bi nekako zavarao Rapidshare.
Linkove nađeš na wa*ezima.
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
15 godina
neaktivan

Kakva 2 tjedna,meni se to pojavljuje 2 godine...

Arsenije
15 godina
neaktivan
Rapidshare problem

Preporučavam Ti dva software-a:

1. JDownloader  "must have"

i / ili

2. FreeRapid Downloader

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Ili Flashget
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
15 godina
protjeran
Rapidshare problem

čemu služe ti programi; rapidhack, rapidget,... imam ih sigorno 10, tipa rapid

služi li to svrsi ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mene ne pitaj...:D

Arsenije
16 godina
odjavljen
Rapidshare problem

Rapid je postao da ne kazem sto...

Od 14-15 sati pa do negdje ponoci je gotovo nemoguce ista skinuti (vikendom je cijeli dan takva situacija vecinom). Nakon ponoci nekom jadnom brzinom.

Jedino se da radnim danom do tih oko 14-15 sati skinuti bez pretplate.

Mada je kod tebe neki drugi problem, jer obicno ne pocne odbrojavanje, vec odmah javi da se mo's ***t.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2010 16:39 (Mrgud Veliki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

meni je on potreban posto je to jedini program pored torenta kojim mozes redovno skidati datoteke....

Arsenije
15 godina
protjeran
Rapidshare problem

ja več dva dana i trenutno još uvjek skidam preko rapida, i mislim da sam samo jednom dobio "download limit", možda dva puta ne više...

više to dobivam na uploadu, filefactory-u itd.. na rapidu najmanje

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2010 16:55 (mindstorm).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rapidshare problem

Maloprije sam uzeo Rapidshare premium account i imam jedan problem.

Naime skinem Rapidshare manager installer i kada ga pokrenem dobijem slijedeču poruku:

Ima li netko iskustva sa time da pomogne? OS je Windows 7 32bit. Probao sam i sa compatibility modom ali bezuspješno.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369...Mislim da ce se to promjenit uskoro (na bolje)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Moze opis poruke? Jesi probao sa nekim drugim programom?
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Moze opis poruke? Jesi probao sa nekim drugim programom?

Misliš da uopće kužim poruku?Cool

Ne želim drugi program jer sam se navikao na ovaj (prije sam ga koristio ali na XP-u i Visti). Uglavnom javio sam njihovom support timu pa čekam odgovor.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369...Mislim da ce se to promjenit uskoro (na bolje)
16 godina
neaktivan
Mislio sam 'opis poruke' jer nevidim slike na m.bug.hr
Neznam kakav je program, ja sam prije koristio Flashget, vrlo dobar je.
16 godina
neaktivan
Rapidshare problem

Eto jutros stigao mail od njihovog supporta. Kažu da njihov manager ne radi na 7-ici te je dizajniran samo za Vistu. Preporučuju mi JDownloader (kažu kao da inače ne preporučuju third-party software ali onoCool).

Budem probao sa tim pa javim.

1 0 hvala 0
16 godina
Rapidshare problem

Čudno. Ja isto imam win 7 32bit,  inormalno m iradi. skinuo sam naravno s njihovih stranica. Nije nikakvi modificirani.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice