imam problem kada downloadujem datoteke preko rapidshere-a,kada mi odbroje one secunde,i stisnem download uvekmi ispise eror i koliko god puta ja to radio uvek dodje isto....ako zna neko zamolio bih ga da napise,i usput ako znate da napisete neke korisne linkove za skidanje igrica a da ne idu preko torrenta,mogu i one starije...HVALA!!!!!
Rapidshare problem
- poruka: 17
- |
- čitano: 4.615
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A jel ti nečitaš malo šta piše, preopterečeni su im serveri, i ako nemaš account teško da češ nešto skinut, već je takva situacija skoro 2 tijedna.
Linkove nađeš na wa*ezima.
Kakva 2 tjedna,meni se to pojavljuje 2 godine...
čemu služe ti programi; rapidhack, rapidget,... imam ih sigorno 10, tipa rapid
služi li to svrsi ?
Mene ne pitaj...:D
Rapid je postao da ne kazem sto...
Od 14-15 sati pa do negdje ponoci je gotovo nemoguce ista skinuti (vikendom je cijeli dan takva situacija vecinom). Nakon ponoci nekom jadnom brzinom.
Jedino se da radnim danom do tih oko 14-15 sati skinuti bez pretplate.
Mada je kod tebe neki drugi problem, jer obicno ne pocne odbrojavanje, vec odmah javi da se mo's ***t.
meni je on potreban posto je to jedini program pored torenta kojim mozes redovno skidati datoteke....
ja več dva dana i trenutno još uvjek skidam preko rapida, i mislim da sam samo jednom dobio "download limit", možda dva puta ne više...
više to dobivam na uploadu, filefactory-u itd.. na rapidu najmanje
Maloprije sam uzeo Rapidshare premium account i imam jedan problem.
Naime skinem Rapidshare manager installer i kada ga pokrenem dobijem slijedeču poruku:
Ima li netko iskustva sa time da pomogne? OS je Windows 7 32bit. Probao sam i sa compatibility modom ali bezuspješno.Misliš da uopće kužim poruku?
Ne želim drugi program jer sam se navikao na ovaj (prije sam ga koristio ali na XP-u i Visti). Uglavnom javio sam njihovom support timu pa čekam odgovor.
Neznam kakav je program, ja sam prije koristio Flashget, vrlo dobar je.
Eto jutros stigao mail od njihovog supporta. Kažu da njihov manager ne radi na 7-ici te je dizajniran samo za Vistu. Preporučuju mi JDownloader (kažu kao da inače ne preporučuju third-party software ali ono).
Budem probao sa tim pa javim.
Čudno. Ja isto imam win 7 32bit, inormalno m iradi. skinuo sam naravno s njihovih stranica. Nije nikakvi modificirani.