Pitanje za T-com ADSL

poruka: 15
|
čitano: 5.790
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pitanje za T-com ADSL
pitanje

Ovak.

Imam t-comov adsl doma, i sad ako bi se ja htel s tim istim accauntom spojiti i kod bake dali bi ja to mogel?

naravno kupil bi adsl modem i sve bi spojil kak i doma, i upisal bi pass i acc. koji imam doma.

ili bi trebal dozvolu od t-coma za to ili ne ko za obican dial-up?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
moderator
RE: Pitanje za T-com ADSL
cnys kaže...

Ovak.

Imam t-comov adsl doma, i sad ako bi se ja htel s tim istim accauntom spojiti i kod bake dali bi ja to mogel?

naravno kupil bi adsl modem i sve bi spojil kak i doma, i upisal bi pass i acc. koji imam doma.

i ja bi ovako :)

Trebas i dozvolu i novce :)
Nece ici kao sto si zamislio (a bilo bi lepo),tvoj account je "vezan" za fiksni tel. broj.
Sto se tice Dojce telekoma migracija se placa
Javi se u kontakt centar 
Q: What's tiny and yellow and very, very, dangerous? A: A canary with the super-user password.
17 godina

koliko znam, trebaju ti neki uređaj staviti u centralu da ti pojača signal, pa tek se onda možeš spojiti na adsl. A ovo, da li se drugdje možeš spojiti sa istim nickom i passom, to i mene zanima.

cool
17 godina
neaktivan

Možeš samo ako baka ima adsl. Kad se spojiš sa svojim podacima promet se tebi naplaćuje

16 godina
neaktivan
iron maiden kaže...

Možeš samo ako baka ima adsl. Kad se spojiš sa svojim podacima promet se tebi naplaćuje

i ja isto mislim da je situacija točno ovakva...koliko se sjećam jednom se prijatelj bio spojio kod mene na svoj acc.
16 godina
neaktivan
Pitanje za T-com ADSL

Kako glupo pitanje , naravno da nemozes se spoit na linuju pream kojoj nije pusten adsl promet , prvo se mora provjerit dali ta linija ima tehnicku mogucnost za adsl a onda se pusta adsl promet na toj lini, a kod tebe se mogo frend spoit sa svoim korisnickim racunom zato sto vec imas adsl promet na lini. nema veze ako imas fiksnu liniju to neznaci odma da imas i adsl . adsl se posebno pusta u promet na liniju kad zatrazis. Pitanja su da glava boli

Pelikan
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.12.2008 12:48 (Peliakn).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar
Peliakn kaže...

Kako glupo pitanje , naravno da nemozes se spoit na linuju pream kojoj nije pusten adsl promet , prvo se mora provjerit dali ta linija ima tehnicku mogucnost za adsl a onda se pusta adsl promet na toj lini, a kod tebe se mogo frend spoit sa svoim korisnickim racunom zato sto vec imas adsl promet na lini. nema veze ako imas fiksnu liniju to neznaci odma da imas i adsl . adsl se posebno pusta u promet na liniju kad zatrazis. Pitanja su da glava boli

a ton kojim neki odgovoraju krajnje nepotreban...
17 godina
neaktivan
Peliakn kaže...

Ovo je forum gdje se rješavaju problemi. kad netko nešto nezna kao u ovom slučaju, dođe tu i pita. dobije odgovor i to je to. jedino što je tu glupo i nepotrebno je ovaj tvoj post.
16 godina
neaktivan

Dobro mozda juce je bilo malo ovo nepristojno. Nego bilo bi bolje da je nazvo svog operatera i pito dobio bi odma odgovor i objasnjenje,

Ispricavam se zbog onog gore posta.

Pelikan
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.12.2008 8:17 (Peliakn).
17 godina
neaktivan
Pitanje za T-com ADSL

Ovak, mozes se kod bake spojiti, ali prije toga mora biti zadovoljeno hrpa uvjeta :D Baka ti mora imati ADSL, a to znaci da mora biti spojena na DSLAM centralu. Uglavnom, kad bi ona imala ADSL, ti bi se sa svojim usernameom mogao spajati kod nje i naplata prometa bi tebi isla. Eto, za pocetak nagovori baku da uzme ADSL :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...
cnys kaže...

Ovak.

i ja bi ovako :)

Trebas i dozvolu i novce :)
Nece ici kao sto si zamislio (a bilo bi lepo),tvoj account je "vezan" za fiksni tel. broj.
Sto se tice Dojce telekoma migracija se placa
Javi se u kontakt centar 

Account nije veza za fiksni broj, to je samo maxTV vezan fiksno za broj linije :)
16 godina
neaktivan
Pitanje za T-com ADSL

Zanima me ima li kod T-com ijedan studentski paket adsl flat i koje su brzine , kod koga su najvece brzine adsl flat uz pristojnu cjenu (a bilo bi super da ima i jos neke studentske popusta tipa manja cjena ili veca brzina ) ? zahvaljujem

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
cyber kaže...

Zanima me ima li kod T-com ijedan studentski paket adsl flat i koje su brzine , kod koga su najvece brzine adsl flat uz pristojnu cjenu (a bilo bi super da ima i jos neke studentske popusta tipa manja cjena ili veca brzina ) ? zahvaljujem

nema nikakav studentski paket... jesino sto u T-HT grupaciji slicno tome imas je od T MOBILEa ponuda u suradnji s Carnetom :) 50% na internet pakete preko mobilne mreze :D lol
16 godina
neaktivan
cnys kaže...

Ovak.

nekidan smo raspravljali o ovom u jednom slicnom topicu..bilo je postavljeno isto pitanje i (kolko se ja sjecam) ..zakljucak je bio da NE mozes..jer ti je prikljucak vezan za fiksnu liniju i ne mozes se spajat od bake sa njezinog broja.. btw vidim da je netko napisao da se prijatelj spajao sa njegovog kompa na svoj acc ..hm.. mislim da je to nemoguce..barem je bilo do nedavno.. ;)
Jedina opcija ti je da preneses svoj tel broj na bakinu adresu, al to te onda opet kosta..
17 godina

Na liniji mora biti instaliran ADSL i na nju je vezana brzina veze a paket je vezan s korisnikom(10GB,FLAT...),znaci baka placa vezu i odredjenu brzinu a ti placas flat i svi zadovoljni.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice