PayPal - Često postavljana pitanja (FAQ)

poruka: 331
|
čitano: 200.195
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: PayPal - Često postavljana pitanja (FAQ)
Sum_of_all_fears kaže...
Jole-Ri kaže...
Eh sad, zašto ne piše PayPal balance 42 USD, želio bih platiti PayPal novcem kojeg imam, kako da to riješim ??

Kad je uplaćena ta lova? Moguće da je još pod onom "zaštitom", tj. pošiljatelj može refund napraviti ili šta već, tako da ta lova zapravo i nije tvoja

Ma uplata stoji već par dana, dvije uplate sam primio.

Ali sam zeznuo nešto, jednu uplatu sam primio u USD a drugu u EUR jer me to pitalo pa sam sjebao...

Nikola
13 godina
odjavljen

Kako sad da s Vise Elektron prebacim pare na PayPal Balance da mogu kupovat s eBaya i sl..?

0 0 hvala 0
15 godina

Ako nemaš pare na PayPalu onda će ti direktno s kartice uzimati. :)

web developer
13 godina
odjavljen
Wedran Dev kaže...

Ako nemaš pare na PayPalu onda će ti direktno s kartice uzimati. :)

Jel se to šta dodatno naplaćuje? A na PayPalu mogu imati samo kad mi netko uplati

12 godina

Pozdrav

Pitanjce:

Prodajem neke iteme u igri preko paypala, pa me zanima ako ja njemu pošaljem te iteme ili štogod, ja ne mogu povući transakciju zbog igre, dok on svoju paypal transakciju na moj paypal račun može u bilo kojem trenutku?

Savjeti u ovakvim slučajevima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Prijatelj hoće kupiti mobitel iz Kine, koji košta oko 1200kn. Problem je što nema karticu, nego koristi poklon kartice iz Zagrebačke banke, i kupio je karticu s najvećim mogućim iznosom, koji je samo 1100kn. I sada je pitanje može li nekako kombinirati 2 kartice za jednu transakciju? Ili mu možda ja mogu na paypal uplatiti tih 20ak dolara koji mu nedostaju, hoće li onda moći kombinirati paypal funds i karticu?

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Pozz svima,

dali itko od vas zna koliku proviziju uzima PBZ kada se isplacuje sa PP-a. Novac na PP-u mi dolazi u $, kada gledam withdraw onda mi konvertira u KN ali racun mi je povezan sa deviznom debitnom (€). 

Pot piss

0 0 hvala 0
15 godina
zanima me zasto mi je limitiran paypal ,piše zbog "account activity and determined that some of your transactions are in violation of PayPal's Acceptable Use Policy." e sad poslao sam mail paypal-u ,odgovorili su mi da odem u resolution center gdje su ponudeni koraci za uklanjanje limita ,ali ja to ne vidim ?
McLaren Mercedes:1974.Emerson Fittipaldi-1976.James Hunt-1984.Niki Lauda-1985.-1986.Alain Prost-1988.Ayrton Senna-1989.Alain Prost-1990.-1991.-Ayrton Senna-1998.-1999.Mika Hakkinen-2008.Lewis Hamilton
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Pozdrav svima!

Imam problem sa ponovnom aktivacijom VISA debitne kartice. Kako je stara istekla, naravno, na Paypalu sam morao pisati podatke sa nove što je zapravo čas posla. Ali ne. Kad upisem podatke paypal mi ne dozvoljava i kaze da odaberem neku drugu kreditnu, no ja pokusavam produzit DEBITNU! Iz paypala sam dobio odgovor da ne mogu vise koristiti tu karticu jer je dodana više od 3 puta (da mi je znati kad??) na paypal account i da je jedino riješenje da odaberem neku drugu. Znači moram vadit drugu karticu u banci i onda će, po njihovoj logici, i ona bit odbijena nakon 3 puta??

Ispričavam se na manjoj dozi satire, bilo je jače od mene. :) Nadam se da netko ima riješenje! Pozdrav!

0 0 hvala 0
12 godina

Pozdrav ljudi, pravim si u zagrebackoj banci "cool karticu" to je kartica za maloljetnike kao, mastercard je, pa me zanima sad jel si mogu preko tog paypal napravit pa da kupujem na ebayu i to, i posto zaradujem nes od youtube jel mi mogu ti novci dolazit na taj paypal, recimo kad mi ih posalju kako cu ja to u gotovinu prenjet?
Hvala :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

zna netko koliko dugo trebam cekati da mi se isplati iznos na debitnu karticu,kupac je placao sa paypalom,nisam dobio nikakvu poruku od banke pa sam isao na bankomat i nista,zna li itko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

aktivirao sam paypal i dobio kod aktivirao ga skinulo mi je 1.95 $ e sad koliko moram cekati da se to sve zavrsi jer sam pokusao prebaciti pare ne mogu.
hvala unaprijed 

0 0 hvala 0
15 godina
Ad3L kaže...

aktivirao sam paypal i dobio kod aktivirao ga skinulo mi je 1.95 $ e sad koliko moram cekati da se to sve zavrsi jer sam pokusao prebaciti pare ne mogu.
hvala unaprijed 

šta bi prebacio tih 1.95 natrag na karticu ili ?

McLaren Mercedes:1974.Emerson Fittipaldi-1976.James Hunt-1984.Niki Lauda-1985.-1986.Alain Prost-1988.Ayrton Senna-1989.Alain Prost-1990.-1991.-Ayrton Senna-1998.-1999.Mika Hakkinen-2008.Lewis Hamilton
13 godina

Pozdrav,

zanima me kakva je situacija s povlacenjem sredstava s paypal-a na karticu? Znam da je provizija 5 dolara, jedino me zanima da li postoji nekakav limit povlačenja u jednom danu, odnosno da li je provozija uvijek 5 dolara, bez obzira na iznos koji se povlači ?

Primjerice, provizija povlačenja mi je ista, povlačio ja 100 dolara ili 100 000 dolara ? Negdje sam pričitao da je dnevni limit povlačenja 500 dolara...

Hvala na odgovorima

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Student sam pa planiram otvoriti račun na Raifeisen bank da mi roditelji mogu uplaćivati novac po potrebi, a trebat ce mi i za paypal.

Sad me zanima je li moram da otvorim visa electron card ili mogu debitnu Mastercard mada su mi i oni preporučili visa?

Šta uključuje visa electron kartica-koje mogućnosti, koji su paketi u ponudi i koje su moje obaveze prema njima (cijena održavanja računa, koliku proviziju uzimaju pri uplati sa nekoga sa druge banke na moj račun a koliku sa mog na drugu banku) 

0 0 hvala 0
10 godina

Pozdrav, maloljetnik sam i planiram otvorit paypal account (kupnja igara itd) zanima me jeli moguce otvoriti kao svoj racun preko ekesh visa poklon kartice (koju je moguce kupiti preko tiska) ili ne , ako nemogu sto mi je najpametnije napravit

http://www.ekesh.com/ekesh-kartica/

0 0 hvala 0
12 godina

poz

čuo sam da uplaćivanje/isplaćivanje novca sa ŽIRO računa kasnije može utjecati na neke stvari u vezi poreza, kao neki dohodak i slično,dali netko zna

i mogu li pay pal imati sa tekućim računom (karticom)

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Imam na VISA kartici tekućeg računa otvoren Paypal i želio kupiti nešto preko interneta.

Međutim ne želi mi odraditi Paypal na toj stranici ne znam zašto ali hoće direktno povući sa kartice ako ukucam broj kartice i sigurnosni kod.

Želio bih platiti nešto u dolarima i tu paypal računa dolar oko 6.9 kn a ne sjećam se po kojem tečaju je povukao direktno sa kartice te da li je uzeta provizija pa 

ako je netko nedavno uzimao direkt sa kartice u dolarima da mi odgovori po kojem tečaju i da li je uzeta provizija?

0 0 hvala 0
16 godina

Pa ako placas preko paypala, paypal racuna svoj kurs na dolar vs kuna. Koji i nije bas povoljan.

Ako placas direktno vizom na stranici, onda se koristi dnevni kurs tvoje banke.

ccna, ccda, ccnp, ccdp, ccie written, eci peci pec ti si mali zec, a ja mala vjeverica, eci peci pec
11 godina
neaktivan

Pozz

Jel zna tko gdje mogu pratit tecaj Paypal koliki je dolar ?

Ja koristim deviznu koju sam povezao s paypal (samo zbog tog ju i napravio) i kad dođem u banku novac odmah s kune u dolare stavljam,da li je tako dobro

ili staviti u kune pa preko paypal radit konverziju ?

Vidio sam da se nudi na paypal ali ne prckam tamo puno osim samo pogledam status ali pri placanju ima dvi opcije da se izabere konveraziju ili oni ili banka valjda,kako vi palcate?

16 godina
neaktivan
Senno kaže...

Pozz

Jel zna tko gdje mogu pratit tecaj Paypal koliki je dolar ?

Ja koristim deviznu koju sam povezao s paypal (samo zbog tog ju i napravio) i kad dođem u banku novac odmah s kune u dolare stavljam,da li je tako dobro

ili staviti u kune pa preko paypal radit konverziju ?

Vidio sam da se nudi na paypal ali ne prckam tamo puno osim samo pogledam status ali pri placanju ima dvi opcije da se izabere konveraziju ili oni ili banka valjda,kako vi palcate?

Prvi post u temi:

* Svakako promjenite da vam konverziju valuta vrši banka a ne PayPal jer vam PayPal tako masno naplaćuje. To radite ovako: Profile ->My money -> My preapproved payments -> Update ->  Set Available Funding Sources(desni gornji kut tablice) -> Conversion Options -> i odaberi drugu opciju "Bill me in the currency listed on the seller's invoice".

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
11 godina
neaktivan

Hvala,to mi je stavljeno valjda sam na pocetku jos to rijesio,ali kada mi dođe plaćanje nudi mi opet te dvi opcije konverzacija paypal ili ovo drugo sto ste napisali,i oznaceno mi prvo kako da mi ostane ovo dole "bill me in....." pri placanju da ne trazi odabir?

16 godina
neaktivan
Senno kaže...

Hvala,to mi je stavljeno valjda sam na pocetku jos to rijesio,ali kada mi dođe plaćanje nudi mi opet te dvi opcije konverzacija paypal ili ovo drugo sto ste napisali,i oznaceno mi prvo kako da mi ostane ovo dole "bill me in....." pri placanju da ne trazi odabir?

ne znam,ja sam stavil kak je gore napisano i tak sam sejval i nemam problema

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
16 godina

Jel zna neko kak se gleda na povlacenje malo vece cifre sa paypala, znaci prodam nesto za 500-600 dolara i sad kak ide s porezom na to? Dal to moram placat, prijavit ili sta?

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ][EUW:exzzy]
13 godina
neaktivan

dali je netko povlacio sa paypala na VISa prepaid HPB?

hvala

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Pozdrav
Napravio sa paypal racu i imo sam 30 kn ma njemu narucio sam maskicu i pise da je placeno, kada sam iso naruciti drugu maskicu od 1 dolara pisalo mi je Sorry, your transaction couldn't be completed using MasterCard Please add a new card.
Kako da to rijesim

0 0 hvala 0
16 godina

Dali moram potvrditi karticu??? Dakle napraviti onu testnu transakciju i onda onaj kod upisivati?

Ako to ne napravim mogu li svejedno kupovati normalno? 

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.11.2015 21:08 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

pozz,danas napravio karticu htjeo da povezem sa paypalom i pise mi da ne mogu,to je zbog toga sto nemam para na njoj??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

frend me zamoli danas da mu nešto uplatim preko paypala, reko ne koristim to niti imam povezane kartice, imam nesto sitno love tamo, oko 5 dolara i to je to...i reko da se uvjerim da stvarno imam toliko, ulogiram se i ostanem sokiran kad sam vidio da mi je netko(ili ja slucajno, mada sumnjam) spisko na humble bundle 5 dolara i to prije 4 dana, nije bitan sad novac, *ebes tih 5 dolara, al kako je nesto tako moguce, ukucani su elminirani, ja vjerovatno nisam, ne znam koliki kreten moram biti da potrosim pare negdje a ni ne skuzim i opcenito nista ne kupujem na internetu tako da ni ne znam kako to sve funkcionira pa me zanima na koji je nacin to mogao netko umjesto mene odraditi i kako se zastiti od toga, naravno sifra nije neka bezvezna, ne posjecujem sumnjive stranice komp je koliko toliko cist od virusa a na paypal sam se zadnji put logiro prije par mjeseci tak da ne znam na koji je nacin netko mogao doci do svih podataka koji su mu bili potrebni za obavljanje transakcije

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

pozdrav, 

mislite li da ce u buducnosti moci da se povezu MAESTRO kartice putem IBAN-a na PayPal ? nazalost nemam kreditnu tako da ne mogu nikako da svoju maestro spojim na PayPal. :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice