Nije mi jasno - cijene interneta!

poruka: 7
|
čitano: 1.548
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Evo primjetio sam da se dosta vas tuži kako su vam cijene interneta previsoke, i dođe mi da vas upitam : KAKO vas nije stid?Smijeh. Mislim, imate flat s brzinom od 2Mbps za nekih 180kn (koliko mi je ostalo u sjećanju). Sta bi vi ljudi htjeli? To je cak i povoljna cijena s obzirom na standard u Hrvatskoj. Evo pogledajte situaciju u BIH. Pa kod nas HT naplaćuje oko 150-160 kn mjesečno za 4GB prometa  i 1Mbps brzinom, a standard je u nas kudikamo lošiji nego u Hrvatskoj. Ja sam na WIC bežinom internetu i plaćam oko 200kn za flat (uz "fair use" klauzulu) uz brzinu od 768/192, al čim je nevrijeme u banani samPlač. Iako situacija postaje sve bolja. Jao da je meni vaše cijene i vaše brzine. Eto nisam mogao a da ne izrazim svoje mišljenje kad je ova tema u pitanju. Mislim da vi ipak ocekujete nerealno niske cijene (a ionako su vam dovoljno niske). Eto......uzivajte!Smijeh

CORE 2 DUO E4300 @ 1.8GHZ
2 GB RAM 667MHZ
ASUS 7300 GT @ 475/920
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kad imaš puno, tražiš još više Smijeh. Ja imam OptiDSL 2Gb 1024/256 i plaćam oko 80 kn mjesečno Belji se

http://moj-pc.freehostia.com/index.php

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

U Londonu je flat rate za ČITAVU GODINU bio prije par godina nekih 19 funti kod nekog njihovog operatera (ne znam koja brzina), ali sam se sledio kad sam to čuo, dok je kod nas tek stizao broadband.

Znači oni su već tada plačali nekih 200 i sitniš kn za 12 mjeseci korištenja. Doduše, ne znam kolike su im sada cifre, možda je poskupilo u međuvremenu Neodlučan

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Nije mi jasno - cijene interneta!

Šta ćeš, ljudima nikad cijene nisu dovoljno niske. I da je sve mukte bilo bi nezadovoljnika. Takvi su ti ljudi.

17 godina
neaktivan

Nije nas stid. To što su kod vas cijene više, ne znači da bismo mi trebali biti zadovoljni iako drugdje postoji još jeftinije. Ne razumijem tu tvoju logiku: kao da ja ne bih smio prigovoriti lošoj hrani u nekom restoranu, ako postoje dijelovi svijeta gdje su ljudi gladni?!

I još nešto: ti spominješ cijenu flata. E pa ima nas kojima ne treba flat, pa sad vidi koji su omjeri cijena flata i npr. 5 GB mjesecno.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

S obzirom koliko su se Nijemci kupnjom HPTa i povišenjem obavezne fiksne pretplate nakrali, i ove cijene su previsoke prema standardu. Pa makar vole Hrvati mukte stvari. Zato i puše one "besplatne" spike u reklamama. VM|mreže su pokušale dati flat za 49 kn, pa im se mreža raspala. Jadni Hrvati navalili kao Afrikanci na kruh.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.5.2008 8:20 (the_tux).

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Nije mi jasno - cijene interneta!

briši

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2012 23:02 (Logi73).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice