Narucivanje PC komponenti iz SAD.(iskustva)

poruka: 9
|
čitano: 2.090
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Lp svima kao sto naslov kaze zanima me kolko profitiram ako narucujem npr sa amazona/ebay,te newegg posto je tamo sve u pola cijene jeftino. trebam necija iskustva sa time pa da mi kaze sto je sve moro platiti.Kolko je ja se nadam da je netko narucivao pa mi moze ispricat sazeto kolko je platio shipping te postarinu do kuce. 

Hvala unaprijed!  :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Narucivanje PC komponenti iz SAD.(iskustva)
STORMIIY kaže...

Lp svima kao sto naslov kaze zanima me kolko profitiram ako narucujem npr sa amazona/ebay,te newegg posto je tamo sve u pola cijene jeftino. trebam necija iskustva sa time pa da mi kaze sto je sve moro platiti.Kolko je ja se nadam da je netko narucivao pa mi moze ispricat sazeto kolko je platio shipping te postarinu do kuce. 

Hvala unaprijed!  :)

Najvjerojatnije ce ti naplatiti nas PDV, pa vidi isplati li ti se. Ja isto razmišljam da naručim jedan SSD(Mushkin Chronos Deluxe je bio naš izbor u bugu pred mjesec-2, a 240GB košta $300, što je jeftinije od 120GB kod nas)

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina
neaktivan

Ma joj pa nemoras onda za 1 stvar ja mislim kompletan PC od tamo jeftino je.Izaslo me sve 5.5k a ovdje 7.5 k tamo jos bolje dobijem ovdje proceve moram birat da mi bude cjena nekakva -_-  .

14 godina
neaktivan

nema PDV :) shiping platis kakvih 300 kn i dolazi ti doma

13 godina
neaktivan

A carina?

0 0 hvala 0
17 godina
drshapes kaže...

A carina?

Nema carine, ali ima PDV-a. {#}

16 godina
protjeran
(Cijena stvari + shipping)*PDV

16 godina
STORMIIY kaže...

nema PDV :) shiping platis kakvih 300 kn i dolazi ti doma

samo? može adresa shopa ovdje ili na pm hvala

www.rigburning.comule.com
14 godina
neaktivan

Evo decki kupljen je PC danas idem po njega u ADM samo mi smeta sto nije bilo HAF 932 al dobro!  :D uskoro idu slike konfe

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice