Loopback problem

poruka: 6
|
čitano: 2.090
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Loopback problem
pitanje

Imam jedan big problem.

Prije 2 sata uhvatio sam na netu neki asasa.exe program koji mi se naselio na C:, naravno ne mogu ga izbrisati a on se svakih 10 sec pokusava logirati na net, ali ne u stilu dialera.

Task menager mi ne otvara vec daje poruku - Task menager has been disabled by your administrator (inace radi ok).

Comp je skeniran u Ad-Aware-u i Spybootu i sve problematicno je izbrisano. Zone Alarm ga blokira svakih tih 10 sec. a on se u zadnjih 2 sata pokusao logirati nehih 500-tinjak puta ali tako da kad skuzi da ga ne zeli logirati napravi novi connect i ajmo opet sve ispocetka. Nadam se da ce mudraci s foruma nesto predloziti pa da probam to srediti. Inace samo nemojte govoriti da reinstallnem Windowze jer mi je to ziva muka a da i ne govorimo o izgubljenih podacima.

Svaka pomoc je dobrodosla pa pucajte a ja odo da spasavam podatke.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Loopback problem
axelox kaže...

Imam jedan big problem.

Prije 2 sata uhvatio sam na netu neki asasa.exe program koji mi se naselio na C:, naravno ne mogu ga izbrisati a on se svakih 10 sec pokusava logirati na net, ali ne u stilu dialera.

Task menager mi ne otvara vec daje poruku - Task menager has been disabled by your administrator (inace radi ok).

Comp je skeniran u Ad-Aware-u i Spybootu i sve problematicno je izbrisano. Zone Alarm ga blokira svakih tih 10 sec. a on se u zadnjih 2 sata pokusao logirati nehih 500-tinjak puta ali tako da kad skuzi da ga ne zeli logirati napravi novi connect i ajmo opet sve ispocetka. Nadam se da ce mudraci s foruma nesto predloziti pa da probam to srediti. Inace samo nemojte govoriti da reinstallnem Windowze jer mi je to ziva muka a da i ne govorimo o izgubljenih podacima.

Svaka pomoc je dobrodosla pa pucajte a ja odo da spasavam podatke.

odi se prvo naspavaj....hehe..jesi probo sa revouinstalerom,ili tuneuputilites?negdi ga moras pronac bar jedan njegov fajl i obrisat ga
nece ti se konektat na net,a i moci ces ga obrisat,slican sam problem imao..
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

1.uđeš u safe mode(tamo se pokrecu samo osnovni programi tj.driveri)

2.skuzis koji je njegov .exe file(zonealarm ce ti rec kako se zove taj exe. file kad ga blocka)

3.nađeš ga i ručno pobrišeš zatim počistis sa ccleanerom

4.restartas komp

5.NEMA GA NEPALI SE VISE!

http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
16 godina
instaliraj aviru, napravi update i skeniraj komp
16 godina
neaktivan
Loopback problem
autorov komentar

Thanks svima, sredio sam.

Uspio sam ga blokirati sa Sygate Firewallom, restartao comp, zbrisao ga na C disku, opet checkirao sa spybootom koji je sada nasao nekakav Microsoft.WindowsSecurityCentar.TaskMenager problem i uspio ga deletati.

Inace u 3 sata program se pokusao logirati nekih 2000 puta na net, a comp se usporio do bola. Ulazio mi je u My computer u rekordnom roku od 15sec. (al je brzSmijeh).

Uglavnom hvala svima na pomoci.

Hmm, posto je problem fixnut jel ja zakljucavam temu ili moderatori?

0 0 hvala 0
16 godina
axelox kaže...

Hmm, posto je problem fixnut jel ja zakljucavam temu ili moderatori?

to može samo moderator...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice