Nači zanima me koja je breža najjeftinija?
Mora bit internet flat i neka normalna brzina oko 4!
Televizija neki najosnovniji programi!
Molim preporuke!!!!!!
Molim preporuke!!!!!!
Molim preporuke!!!!!!
H1 ili Iskon, odakle si? Neznam jel su dostupni baš u svakom gradu.
Amis, Iskon, B.Net (ne nužno redom kojim su napisani). Poslije njih biraj po želji (od ostatka).
Čuo sam da Bnet šalje opomene i blokira internet ako netko skida na primjer piratski sadržaj preko torrenta.
to vrijedi ako imas b-net u suradnji s carnetom inace ti ne smiju slat nikakve opomene za torrente
to vrijedi ako imas b-net u suradnji s carnetom inace ti ne smiju slat nikakve opomene za torrente
Aha, onda je valjda moj prijatelj bio na carnetu, a meni je krivo rekao - izrazio se. Čuo sam to za carnet, ali to mi je ok,
samo kad već netko plaća flat onda mu i ne koristi ako bi mu slali opomene.
Osobno sam na carnetu pa na žalost iako imam flat ništa ne smijem skidati i mjesečni promet mi je max 700 MB što potrošim na Youtube,
windows update...
ja isto imam carnet i svejedno skidam i nikad nisam dobio nikakvu opomenu a mjesecno pravim po 90 gb prometa...po ljetu cak i 170 gb mi je rekord...tak da sve to ovisi
vecina ima nekakvu enkripciju na torrentu pa carnetovci nemogu otkrit nista
Kakva je TV usluga kod Optime i Vipa? ima li gdje na netu kakav review i sl?....
U dilemi sam, nez sto uzeti..... Optima trio paket, Vip trio paket ili pak Iskon trio paket (preko postojece infrastrukture odnosno t-com).