Google Search Captcha Redirect (problem)

poruka: 1
|
čitano: 1.002
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Google Search Captcha Redirect (problem)

Imam problem prilikom pretraživanja preko googleove tražilice i to isključivo kada za pretraživanje koristim riječi asp ili asp.net (što mi je poprilično čudno). Slike problema su slične ovima na linku. Uglavnom riječ je o problemu "Unusual traffic from your computer network". Recimo da mi je cache browsera prazan i ako pretražujem normalno sve funkcionira. Kada upišem riječ vezanu uz asp, asp.net u google tražilicu javlja se captcha koja se zna nakon nekog vremena ponovno pojaviti nakon unosa sve dok se ne obriše cache i ne upisuje išta vezano uz ključnu riječ ASP. Na netu sam našao savjet da se skenira računalo, no pokušao sam skenirati i laptop i PC i nije ništa našao (windows defender, malwarebytes, adwcleaner). Također sam pokušao ponovno isključiti i uključiti modem kako bi dobio drugu vanjsku ip adresu, no ni to nije pomoglo. Na kućnu mrežu su spojena 2 računala i 2 mobitela. Ako se pretražuje putem mobitela sa navedenim ključnim riječima, problema nema. Također ne koristim nikakve skripte, botove koje automatski šalju zahtjeve prema googleu kao što mi sugerira sam google prilikom prikazivanja captche.

ISP je Tcom, a modem ZTE 931 VII. Je li itko naišao na sličan problem ili ima netko nekakav prijedlog za rješenje.

ovo se javlja prilikom pretraživanja ovo se javlja prilikom pretraživanja
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2016 0:47 (fighterZu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice