Facebook

poruka: 8
|
čitano: 1.875
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Facebook

pozz ljudi :P cura je mjenjala sifru na face pa ju je zaboravila hh a njezina mail adresa je netocna tj  kad ocu reset password od msn nemogu jer pise da je incorect mail  nezz zas jel moguce ikako vratit sifru??? plss help

intel core 2 dou e6850 procesor 6gb RAM gygabite 9600 1gb sa pasivnim hladnjakom
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Facebook
Roske kaže...

pozz ljudi :P cura je mjenjala sifru na face pa ju je zaboravila hh a njezina mail adresa je netocna tj  kad ocu reset password od msn nemogu jer pise da je incorect mail  nezz zas jel moguce ikako vratit sifru??? plss help

Izudaraj curu Smijeh, account prijavi kao lažni i napravi novi profil. Sifru je nemoguće vratiti.

16 godina
neaktivan
Facebook

hmmm jel se moze hakat ili nes slicno??

intel core 2 dou e6850 procesor 6gb RAM gygabite 9600 1gb sa pasivnim hladnjakom
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Roske kaže...

hmmm jel se moze hakat ili nes slicno??

Teško. Ako nije postavljeno tajno pitanje i ako je e-mail krivi, nemoguće.

16 godina
neaktivan
Facebook

mail je tocan al je neaktivan :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Facebook

a cuj, stas sad, reci joj da se okani fejsa jer ce imat probleme prilikom trudnoce Iznenađen

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Roske kaže...

Za početak nauči govoriti hrvatski jezik. Nije ti ovo facebook da možeš govoriti vašim facebook jezikom. Ovo je ozbiljan forum. Usto stavljaš naslov teme facebook što je generičko ime. Naučite se stavljati jasna i precizna imena tema. Osim toga otvoreno je još nekoliko tema sa istim pitanjem pa si mogao malo koristiti tražilicu umjesto da ovako otvaraš nepotrebnu temu.

Što se tiče problema mislim da nije moguće više nikako doći do passworda.

Nikad nisam igrao nijedan cod multiplayer.
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.7.2010 16:32 (captain_soap_McTawish).
16 godina
neaktivan
captain_soap_McTawish kaže...
Roske kaže...

Za početak nauči govoriti hrvatski jezik. Nije ti ovo facebook da možeš govoriti vašim facebook jezikom. Ovo je ozbiljan forum.

Što se tiče problema mislim da nije moguće više nikako doći do passworda.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

Joj,joj... Ozbiljan forum,cuj...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice