Facebook

poruka: 457
|
čitano: 233.633
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Facebook

meni je facebook omogucio da popricam sa starim prijteljima, skolskim kolegama koji su na stotine kilometara daleko od mene te da vidim sto se dogada kod njih u zivotu... zato su mi dosadne stvari poput questova ili aplikacija zanemarive

17 godina
neaktivan
Independent kaže...

Ako si u toku, bilo je problema sa Facebookom kada su najavili da ljudi nemogu obrisati account te da slike ostaju u vlasnistvu Facebooka...

Mozda izgleda smijesno to da CIA se koristi sa podacima Facebooka, ali kak mozes znati da nije istina, mislim nemaju svi dosje, a dosta ljudi ima Facebook te na njemu mozes dosta toga saznati... Isto tako sam citao da su ulovili Skinheadse te da su kao dokaz protiv njih iskoristili 15 slika koje su uzeli sa Facebooka... Jednostavno, cim ti uploadas sliku gore ona je prakticki njihovo vlasnistvo...

Mogu znat da nije istina isto tako kako i ti možeš znati da je istina. Budimo realni, to su samo šaputanja. Zanimljive priče za zabavljanje naroda.

A prek Facebooka ne znam što možeš saznati o drugima. Ime, prezime, datum rođenja, školu, vjeru i politička uvjerenja (to su jedine informacije na mom Faceu). Ipak mislim da CIA ima mnogo provjerenije i jezgrovitije izvore informacije od Facebooka.

A skinsi... Volio bih vidjeti tu vijest da se i sam uvjerim. Ti si ju prepričao veoma sažeto. Na Facebooku možeš prijaviti sliku uvredljivog sadržaja (možda su recimo na tim slikama bili prizori kako su tukli druge), a onda modovi odlučuju što će dalje biti. Obično zatvore acc, a u ovom slučaju su očito i prosljedili slike policiji.

I da, kad ti uploadaš sliku, naravno da je njihova, pa nalazi se na njihovom serveru. A oni ne smiju (pod prijetnjom sankcijama) nedopušteno gledati i koristiti te slike.

http://www.youtube.com/watch?v=ZWmf7r_37eA
17 godina
Facebook

Rado bih ga srušio Smijeh

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
5 3 hvala 0
16 godina
protjeran
Kruno_21 kaže...

i ja, recimo šala: nakačiš bombu na sebe i razneseš im server,hehe

16 godina
neaktivan
Kruno_21 kaže...

Takoder, da mi je vidjeti ekipu na par tjedna bez Facebooka, svi bi poludili... Gore nego da ovim ovisnicima srusis Ogame xD

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
16 godina
neaktivan
Independent kaže...
Kruno_21 kaže...

Takoder, da mi je vidjeti ekipu na par tjedna bez Facebooka, svi bi poludili... Gore nego da ovim ovisnicima srusis Ogame xD

prije bih srušio travian. ovi iz cijele škole samo od toga žive

16 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Mogu znat da nije istina isto tako kako i ti možeš znati da je istina. Budimo realni, to su samo šaputanja. Zanimljive priče za zabavljanje naroda.

A prek Facebooka ne znam što možeš saznati o drugima. Ime, prezime, datum rođenja, školu, vjeru i politička uvjerenja (to su jedine informacije na mom Faceu). Ipak mislim da CIA ima mnogo provjerenije i jezgrovitije izvore informacije od Facebooka.

A skinsi... Volio bih vidjeti tu vijest da se i sam uvjerim. Ti si ju prepričao veoma sažeto. Na Facebooku možeš prijaviti sliku uvredljivog sadržaja (možda su recimo na tim slikama bili prizori kako su tukli druge), a onda modovi odlučuju što će dalje biti. Obično zatvore acc, a u ovom slučaju su očito i prosljedili slike policiji.

I da, kad ti uploadaš sliku, naravno da je njihova, pa nalazi se na njihovom serveru. A oni ne smiju (pod prijetnjom sankcijama) nedopušteno gledati i koristiti te slike.

Moze se podosta stvari saznati, recimo s kime se druzis, po slikama gdje izlazis... Sto se tice skinsa, naravno da su bile slike gdje rade stvari koje nesmiju te su moderatori to prosijedili policiji, budem potrazio link pa cu staviti.

Sto se tice boldanog dijela kopirati cu samo ovaj dio iz pravila na koja pristajes:

By posting User Content to any part of the Site, you automatically grant, and you represent and warrant that you have the right to grant, to the Company an irrevocable, perpetual, non-exclusive, transferable, fully paid, worldwide license (with the right to sublicense) to use, copy, publicly perform, publicly display, reformat, translate, excerpt (in whole or in part) and distribute such User Content for any purpose on or in connection with the Site or the promotion thereof, to prepare derivative works of, or incorporate into other works, such User Content, and to grant and authorize sublicenses of the foregoing.

U prijevodu, ti mozes uploadati slike na Facebook, ali oni mogu to koristiti u komercijalne svrhe, mozes pisati one biljeske, oni to imaju pravo iskoristiti i zaradivati na svemu sto ti uploadas bez da su duzni tebi platiti ni kune...

Ili evo jos i ovo sto dokazuje da na Facebooku nema privatnosti:

Please keep in mind that if you disclose personal information in your profile or when posting comments, messages, photos, videos, Marketplace listings or other items , this information may become publicly available.

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.7.2009 13:41 (Independent).
17 godina
neaktivan
Independent kaže...

Moze se podosta stvari saznati, recimo s kime se druzis, po slikama gdje izlazis... Sto se tice skinsa, naravno da su bile slike gdje rade stvari koje nesmiju te su moderatori to prosijedili policiji, budem potrazio link pa cu staviti.

Sto se tice boldanog dijela kopirati cu samo ovaj dio iz pravila na koja pristajes:

By posting User Content to any part of the Site, you automatically grant, and you represent and warrant that you have the right to grant, to the Company an irrevocable, perpetual, non-exclusive, transferable, fully paid, worldwide license (with the right to sublicense) to use, copy, publicly perform, publicly display, reformat, translate, excerpt (in whole or in part) and distribute such User Content for any purpose on or in connection with the Site or the promotion thereof, to prepare derivative works of, or incorporate into other works, such User Content, and to grant and authorize sublicenses of the foregoing.

U prijevodu, ti mozes uploadati slike na Facebook, ali oni mogu to koristiti u komercijalne svrhe, mozes pisati one biljeske, oni to imaju pravo iskoristiti i zaradivati na svemu sto ti uploadas bez da su duzni tebi platiti ni kune...

Ili evo jos i ovo sto dokazuje da na Facebooku nema privatnosti:

Please keep in mind that if you disclose personal information in your profile or when posting comments, messages, photos, videos, Marketplace listings or other items , this information may become publicly available.

Daj prvo nauči engleski prije nego što prevodiš!

Tu piše da ONAJ KOJI STAVLJA SADRŽAJ treba imati dozvolu ako želi staviti taj sadržaj. Opet kažem, FACEBOOK !!!NE SMIJE!!! KORISTITI TVOJE PODATKE

I naravno da su tvoji podaci javni. Kakva bi to društvena mreža bila kad ne bi mogao gledati sadržaj nečijeg profila.

Jel to znači da ni na BOL-u nema privatnosti ako napišeš ime, prezime, datum rođenja, mjesto???

Mislim, izvlačiš stvari iz kontexta. A ako stvarno misliš da CIA nema pametnijeg posla nego pregledavati profile 200 milijuna građana, onda mi je jasno zašto tako pišeš.

Samo da imaš razlog (i to nebulozan do bola) da ne otvoriš Facebook. Pa dobro, ako ti tako smeta, nemoj ga otvarati. I samo budi uvjeren da CIA špija Face. Možda špijaju i tvoje razgovore prek telefona i snimaju tvoj stan mini kamerama.

P.S. - svakako potraži onaj članak o skinsima i Faceu. Samo nemoj da bude s Netovog Webcafea ili sličnog 'news'-portala.

17 godina
Facebook

A sto meni CIA moze? NISTA! Nek moje slike gleda i CIA i FBI i SDK i KLDFSLA,opce me ne dira. Nebi ih stavio na Facebook da nezelim da ih drugi vide. Zapeli se za taj Facebook ko da je vrag, treba ga ubiti, svi koji tamo borave su seljacine i debili bez zivota itd. Pa ako je tako ebote, svi vi koji pljujete ajde se naci samnom pa da vidimo ko ima veci zivot, ko je vise postigao, ko je veca faca s placa itd. Pa daj nemojte biti tako glupi, ostavi Facebook na miru ako ga ne volis, ne volim ni ja cajke, metalce ove one pa ne pljujem po njima. Zivi svoj zivot kako god zelis, ja cu svoj kako ja zelim i TOCKA!

Ovo je moj zadnji post u ovoj temi jer mi se kenja kada vidim kakvih sve bisera ima.

Zivim u Starigradu,selu sa 1150 stanovnika.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

heh ako vas CIA trazi pratit ce vas i bez fb...mislim gluposti..al ja sam protiv fb radi drugih vec navedenih stvari i tocka..ko oce nek ide i bude tamo,ko nece ne mora i dobro...

16 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Daj prvo nauči engleski prije nego što prevodiš!

Tu piše da ONAJ KOJI STAVLJA SADRŽAJ treba imati dozvolu ako želi staviti taj sadržaj. Opet kažem, FACEBOOK !!!NE SMIJE!!! KORISTITI TVOJE PODATKE

I naravno da su tvoji podaci javni. Kakva bi to društvena mreža bila kad ne bi mogao gledati sadržaj nečijeg profila.

Jel to znači da ni na BOL-u nema privatnosti ako napišeš ime, prezime, datum rođenja, mjesto???

Mislim, izvlačiš stvari iz kontexta. A ako stvarno misliš da CIA nema pametnijeg posla nego pregledavati profile 200 milijuna građana, onda mi je jasno zašto tako pišeš.

Samo da imaš razlog (i to nebulozan do bola) da ne otvoriš Facebook. Pa dobro, ako ti tako smeta, nemoj ga otvarati. I samo budi uvjeren da CIA špija Face. Možda špijaju i tvoje razgovore prek telefona i snimaju tvoj stan mini kamerama.

P.S. - svakako potraži onaj članak o skinsima i Faceu. Samo nemoj da bude s Netovog Webcafea ili sličnog 'news'-portala.

Ovako cilj mi nije svadati se, engleski znam tako da to nema veze, ja samo kazem da ti ukoliko stavis neku sliku uredenu u photoshopu na Facebook oni mogu tu sliku iskoristiti u komercijalne svrhe...

Sada ljudska prava... Bila je cijela strka o tome zasto oni imaju u vlasnistvu nase slike, te da account ostaje zauvijek i nemozes ga izbrisati... Ja osobno imam profil, ali ga skoro uopce ne koristim, ja sam samo rekao svoje misljenje jer smatram da Facebook krsi ljudska prava, i nisam jedini mogu ti reci, proguglaj malo...

Sto se tice CIA, ajde mi reci zasto nebi potrazili nesto o nekome na Facebooku? Jest da imaju bolje izvore ali zasto ne? Nemoras ti uploadati sliku, dovoljno je da netko stavi tvoju sliku na svoj profile i evo ti... Isto tako debili stavljaju slike opijanja navecer i onda addiraju profesore kao frendove i onda u ponedeljak cijela zbornica zna sta je bilo u subotu, ko se napio ko bio na hitni itd... Sada da ne filozofiram previse, ono sto sam htjeo reci jest, da ljudi ne shvacaju da sa Facebookom vise nema skoro nikakve privatnosti... Sve je javno.

Ponavljam nije mi cilj svadati se, tolko od mene u ovoj temi.

17 godina
neaktivan
Independent kaže...

Ovako cilj mi nije svadati se, engleski znam tako da to nema veze, ja samo kazem da ti ukoliko stavis neku sliku uredenu u photoshopu na Facebook oni mogu tu sliku iskoristiti u komercijalne svrhe...

Sada ljudska prava... Bila je cijela strka o tome zasto oni imaju u vlasnistvu nase slike, te da account ostaje zauvijek i nemozes ga izbrisati... Ja osobno imam profil, ali ga skoro uopce ne koristim, ja sam samo rekao svoje misljenje jer smatram da Facebook krsi ljudska prava, i nisam jedini mogu ti reci, proguglaj malo...

Sto se tice CIA, ajde mi reci zasto nebi potrazili nesto o nekome na Facebooku? Jest da imaju bolje izvore ali zasto ne? Nemoras ti uploadati sliku, dovoljno je da netko stavi tvoju sliku na svoj profile i evo ti... Isto tako debili stavljaju slike opijanja navecer i onda addiraju profesore kao frendove i onda u ponedeljak cijela zbornica zna sta je bilo u subotu, ko se napio ko bio na hitni itd... Sada da ne filozofiram previse, ono sto sam htjeo reci jest, da ljudi ne shvacaju da sa Facebookom vise nema skoro nikakve privatnosti... Sve je javno.

Ponavljam nije mi cilj svadati se, tolko od mene u ovoj temi.

Pa ovdje se nisi baš iskazao znanjem engleskog. Cijeli si odlomak krivo preveo.

Za ovo boldano te molim da mi c/p dio iz uvjeta korištenja gdje to piše.

Volio bih i da mi pojasniš na koji drugi način bi ti razriješio problem sa slikama. Kažeš da oni ne bi trebali imati naše slike u svom vlasništvu. Pa kako onda stavljati slike na Facebook??? Preko imageshacka? Ili bi i oni kršili tvoje ustavno pravo zato što imaju u vlasništvu tvoje slike?

Još jedno pitanje... Da li na Bug forumu možeš obrisati acc? Ne? Jesu li zato oni tirani i ugnjetavači? Ne bih rekao... I tek toliko, na Faceu se može permanentno izbrisati acc...

CIA-u više ne želim komentirati. To su pretpostavke pretpostavaka. Još uvijek ne vjerujem da ti misliš da oni gledaju sliku po sliku i s kim se ko druži. Ima 200 milijuna aktivnih korisnika i recimo da svako ima 10 slika na profilu (iako po običaju korisnici imaju višestruko puta više slika), to znači da na Faceu ima 2 milijarde slika. Sad još reci da CIA ima program koji sam raspoznaje neke prijeteće slike... Neodlučan

Slike su tu da se gledaju, a ako tebi neka smeta, možeš prijaviti korisnika čiji će acc biti bannan, a slika maknuta.

Uostalom, ne shvaćam zašto bi htio da Face bude privatan? On je stvoren da bude javan, a ima granica. Ako ne želiš da ti neko kopa po profilu, nemoj ga dodati za frenda... Meni je ionako retardirano dodavati profesore i ljude koje ne poznam kao frendove...

P.S. - još uvijek čekam link o skinsima...

16 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...
...

Ajde ako se toliko razumijes u engleski onda procitaj si jos jednom ono sto sam kopirao par postova gore, i vidjeti ces da pise da sve stvari koje stavimo na Facebook su u njegovom izravnom vlasnistvu. Ne kazem da bi Facebook trebao biti privatan nego izrazavam svoje misljenje, koje necu sada opet ponavljati jer ti pise u prijasnjem postu. Na Facebooku se (citaj:sada) moze izbrisati account no to nije bilo moguce prije koji mjesec, neznam ako si pratio novosti bila je cijela frka oko toga. Isto tako sada iako mozes izbrisati account on ostaje u vlasnistvu Facebooka tako da je dovoljno da jednom stavis nesto na Fb da bi to ostalo zauvijek na njihovom serveru.

Ti sada usporedujes Bug forum sa Facebookom... Pa pobogu, ovo je forum a ne neka drustvena mreza, ne pisemo mi ovdje svakojake biljeske ili ''sto nam je na umu'', i nemamo nikakve uploadane slike (osim avatara) tako da nemozes te dvije stvari usporedivati.

Jednostavno tebi ne smeta to sto Facebook ima takva pravila ali mene smeta te izrazavam svoje misljenje, ipak svi imamo slobodu govora...

17 godina
neaktivan
Independent kaže...

Ajde ako se toliko razumijes u engleski onda procitaj si jos jednom ono sto sam kopirao par postova gore, i vidjeti ces da pise da sve stvari koje stavimo na Facebook su u njegovom izravnom vlasnistvu. Ne kazem da bi Facebook trebao biti privatan nego izrazavam svoje misljenje, koje necu sada opet ponavljati jer ti pise u prijasnjem postu. Na Facebooku se (citaj:sada) moze izbrisati account no to nije bilo moguce prije koji mjesec, neznam ako si pratio novosti bila je cijela frka oko toga. Isto tako sada iako mozes izbrisati account on ostaje u vlasnistvu Facebooka tako da je dovoljno da jednom stavis nesto na Fb da bi to ostalo zauvijek na njihovom serveru.

Ti sada usporedujes Bug forum sa Facebookom... Pa pobogu, ovo je forum a ne neka drustvena mreza, ne pisemo mi ovdje svakojake biljeske ili ''sto nam je na umu'', i nemamo nikakve uploadane slike (osim avatara) tako da nemozes te dvije stvari usporedivati.

Jednostavno tebi ne smeta to sto Facebook ima takva pravila ali mene smeta te izrazavam svoje misljenje, ipak svi imamo slobodu govora...

Pa sad stvarno radiš budalu iz mene... Evo ti prijevoda s Google Translatora pošto je to jedini način da te razuvjerim:

"Slanjem Korisnički sadržaj na bilo kojem dijelu Stranice, automatski dodjeljuje i izjavljujete i jamčite da imate pravo dodijeliti do jedne tvrtke neopoziva, vječna, neisključivo, prenijeti, u cijelosti plaćena, u svijetu licence (s pravo na podlicenci) za upotrebu, kopiranje, javno izvođenje, javno prikazivati, reformatizovati, prevoditi, izvadak (u cijelosti ili djelomično) i distribuirati takve Korisničke sadržaja za bilo koju svrhu, na ili u vezi s web-lokacije ili promociju istoga, pripremati derivative djela, ili inkorporirati u druge radove, kao Korisničko Sadržaj i dodijeliti i ovlašćujete sublicenses od gorenavedenih."
1. Pošto očito ne znaš prevoditi s engleskog jer i Google Translator prevede točnije od tebe, molio bih te da se više ne k*rčiš s time.
2. Jel se na Bugu može izbrisati acc? [Ne.] Da li su oni zato tirani i ugnjetavači? [Nisu.] Zašto ne bi uspoređivao nešto dovoljno slično? Zašto oni ne bi radili za domaći USKOK? Slijedim istu logiku kao ti s FB.
3. Naravno da svi imamo slobodu govora, ali tvoje mišljenje se bazira na nečemu što nije dokazano. Pišeš gluposti. Nakon brisanja, podaci se čuvaju??? To su isto tračevi, ništa od tog nije utemeljeno. Jel to piše negdje u onoj privacy polici? [Ne piše.]
Uostalom, ovo više nije tvoje mišljenje. Iznosiš neke činjenice bez da ih potkrepljuješ. Znači ti tvrdiš (što je drugačije nego da misliš) da je FB špijunska mreža, a ako samo misliš da je FB špijunska mreža, onda nema smisla raspravljati, jer misliti je k**** znati.
Zašto onda ima preko 200 milijuna ljudi acc na FB ako se 'zna' da ga CIA prati? Stvarno si paranoidan, trebao bi se malo opustiti...
P.S. - još uvijek nisi poslao link za skinse... Podsjećati ću te na to u svakom postu...
P.P.S. - ja samo tražim da utemeljiš te tvrdnje (da CIA špija FB, da svi podaci koje šalješ na FB zauvijek tamo ostaju, da su skinsi uhićeni uz pomoć slika s FB). Mislim, i ti si to negdje morao saznati. Pa daj mi izvor otkud si ti to saznao da se i ja uvjerim.
16 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Pa sad stvarno radiš budalu iz mene... Evo ti prijevoda s Google Translatora pošto je to jedini način da te razuvjerim:

"Slanjem Korisnički sadržaj na bilo kojem dijelu Stranice, automatski dodjeljuje i izjavljujete i jamčite da imate pravo dodijeliti do jedne tvrtke neopoziva, vječna, neisključivo, prenijeti, u cijelosti plaćena, u svijetu licence (s pravo na podlicenci) za upotrebu, kopiranje, javno izvođenje, javno prikazivati, reformatizovati, prevoditi, izvadak (u cijelosti ili djelomično) i distribuirati takve Korisničke sadržaja za bilo koju svrhu, na ili u vezi s web-lokacije ili promociju istoga, pripremati derivative djela, ili inkorporirati u druge radove, kao Korisničko Sadržaj i dodijeliti i ovlašćujete sublicenses od gorenavedenih."
1. Pošto očito ne znaš prevoditi s engleskog jer i Google Translator prevede točnije od tebe, molio bih te da se više ne k*rčiš s time.
2. Jel se na Bugu može izbrisati acc? [Ne.] Da li su oni zato tirani i ugnjetavači? [Nisu.] Zašto ne bi uspoređivao nešto dovoljno slično? Zašto oni ne bi radili za domaći USKOK? Slijedim istu logiku kao ti s FB.
3. Naravno da svi imamo slobodu govora, ali tvoje mišljenje se bazira na nečemu što nije dokazano. Pišeš gluposti. Nakon brisanja, podaci se čuvaju??? To su isto tračevi, ništa od tog nije utemeljeno. Jel to piše negdje u onoj privacy polici? [Ne piše.]
Uostalom, ovo više nije tvoje mišljenje. Iznosiš neke činjenice bez da ih potkrepljuješ. Znači ti tvrdiš (što je drugačije nego da misliš) da je FB špijunska mreža, a ako samo misliš da je FB špijunska mreža, onda nema smisla raspravljati, jer misliti je k**** znati.
Zašto onda ima preko 200 milijuna ljudi acc na FB ako se 'zna' da ga CIA prati? Stvarno si paranoidan, trebao bi se malo opustiti...
P.S. - još uvijek nisi poslao link za skinse... Podsjećati ću te na to u svakom postu...
P.P.S. - ja samo tražim da utemeljiš te tvrdnje (da CIA špija FB, da svi podaci koje šalješ na FB zauvijek tamo ostaju, da su skinsi uhićeni uz pomoć slika s FB). Mislim, i ti si to negdje morao saznati. Pa daj mi izvor otkud si ti to saznao da se i ja uvjerim.

1. Ja nisam prevodio rijec po rijec nego cijelovito znacenje, sto ti je Google translator preveo samo drugacijim rijecima.

2. Ti i dalje usporedujes Bug i Facebook, ajde mi reci koje sve informacije mi stavljamo u profilu na Bugu, imamo nickname i eventualno tu i tamo netko ostavi datum rodenja a rijetko kada netko i napise svoje pravo ime. Na FB se ponavljam uploadaju slike, pisu statusi, biljeske, i od dana kada si napravio Facebook svaka sitnica koju si napravio ostaje zapisana. Ako nevjerujes odi samo na dnu walla na tipku ''show older posts'' i pise ti ama bas sve sto si radio.

3. Facebookov privacy policy se moze izmijeniti svakog trenutka, i registracijom na FB ti to prihvacas. Evo ti citat da sve sto je na Fb moze ostati u njihovom vlasnistvu nakon sto izbrises account: Facebook now declares that it has a perpetual license to use anything you post to your own Facebook page — even if you terminate your account.

Posto si ti uvijeren da su moji prijevodi losi evo ti i prijevod sa tvojeg Google translatora posto ga tako volis a uostalom da vidis da i nije bas najtocniji: Facebook sada izjavljuje da ima trajnu licencu da koristite ništa što objavite na svoju stranicu Facebook - čak i ako prekinuti vaš račun.

4. Evo ti link pa sli procitaj malo o tome kako Facebook je napravio promijenu da account i stvari koje su na njemu ostanu zauvijek: LINK

5. Neznam otkuda si izvukao to da sam ja rekao da je FB spijunska mreza te da CIA konstanto to kontrolira?? Pa mislim drugi put procitaj malo bolje post, ja sam rekao da FB moze posluziti kao baza podataka za CIA zato jer to koristi preko 200 miljuna ljudi, ako ih zanima netko nemoraju se gnjaviti da bi saznali osnovne podatke, samo upisu njegovo ime i imaju sve sto je ta odredena osoba radila otkada je napravila FB, imaju slike kako taj netko izgleda, s kime se druzi... Ne kazem da koriste iskljucivo Fb za pronalazenje podataka, nasuprot... Ali na Fb ce najlakse naci profil neke osobe koja nema dosje ili slicno. 

Za skinse neznam tocno koja je stranica bila ali kao sto sam rekao cim nadem cu staviti ovdje.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.7.2009 11:38 (Independent).
16 godina
neaktivan
Facebook

klik --bug ili enter?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Facebook

Ja volim facebook,ali me povremeno živcira to jer je spor,a posebno je spor chat,ponekad i neradi.

Moj blog: http://www.xzero-hack.bloger.hr Moj forum: http://www.hacking.smfnew.com
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Facebook

ja tam samo odem vidjet izazovne slikice od zenskih koje ih stvaljaju tamo ko da se nude na trznici....meni je to...Belji se

7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Opet neka nadogradnja Facebooka. Svakom nadogradnjom sve gore i gore, sve se vise ljudi zale na ''stekanje'' te da je sve veoma sporo. Nekako mi se sve vise cini da je fejs iskoristio svojih 5min slave. Da ljudi imaju neku drugu mogucnost otisli bi sa Facebooka. Sada bi bio idealan trenutak za pocetak druge drustvene mreze (tipa Google Wawe). 

15 godina
neaktivan
Facebook

Kaj je problem s Facebookom? Zakaj bi to bio problem? Pa ljudi svojevoljno idu na njega. Svojevoljno i ne idu. Što bi se ja bojao ostaviti svoje podatke? Ne vidim razlog za strah i urote... Ne znam otkud su ispali neki od komentatora...

Na fejsu sam pronašao rodicu iz Njemačke koju nikad nisam vidio ni čuo. Često chatamo, šaljemo linkove na mjuzu, filmove, članke.... Tak da smo se upoznali a da se nikada nismo vidjeli...

Kumče odselilo u Australiju... Sa njom komuniciram rijetko - i dok je bila u gradu nismo često komunicirali - pa što bi sad? Ali lijepo je nekad pročavrljati....

A jedna mala iz Srbije, "lepa kao greh", mi je najčešća virtuelna gošća. Upoznali smo se slučajno, zahvaljujući mom besciljnom surfanju... Ona ima poteškoća sa riječima poput "tisuća", "strop", a bilo joj je skroz smiješno kad sam joj se prvi put javio... I imala je loše mišljenje o Hrvatima, a ja sam joj ga, nadam se, popravio. A imala je loše mišljenje zbog lika s kojim je bila... Ima samo 20, nema pojma o ovim krajevima, naša estrada joj je skoro nepoznata, a da ne spominjemo političare, partizane, ustaše i bilo što čime se glava televizijom inače puni... Sluša i gleda ono što se gleda po svijetu, visi na net-u i ne zanimaju je lokalna sranja, nego želi pobjeći od bijede i jalovosti koja ju okružuje gdje god se tamo pojavi. Želi otići na Zapad... Ili Istok. Bilo gdje, gdje se bolje živi...

Mogu reći da mi je Facebook uljepšao surfanje i općenito boravak ispred monitora više nego išta u zadnjih petnaestak godina, otkad pred monitorom provodim dobar dio dana.

Slava mu!

Moj PC  
5 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

I Facebook ima 300 miljuna korisnika... Upisite samo u search Steve Jobs i vidjet cete koliko klonova ima. Ova nova nadogradnja je napravila novi ''stari'' face. Opet pise tko je s kim prijatelj i tko je usao u koju grupu... Glupost.

17 godina
neaktivan
Independent kaže...

I Facebook ima 300 miljuna korisnika... Upisite samo u search Steve Jobs i vidjet cete koliko klonova ima. Ova nova nadogradnja je napravila novi ''stari'' face. Opet pise tko je s kim prijatelj i tko je usao u koju grupu... Glupost.

opet su ga uje**ali...

najbolji je bio prije godinu dana, kad sam prvi put napravio account...

sad sve gore i gore...

Psssssst Zecovi spavaju
16 godina
neaktivan
Independent kaže...

Tolko novog sranja i promjena, a još uvijek nema gumba "ne sviđa mi se"... -.-"

Can't find a better Jam!
17 godina
Independent kaže...

Opet neka nadogradnja Facebooka. Svakom nadogradnjom sve gore i gore, sve se vise ljudi zale na ''stekanje'' te da je sve veoma sporo. Nekako mi se sve vise cini da je fejs iskoristio svojih 5min slave. Da ljudi imaju neku drugu mogucnost otisli bi sa Facebooka. Sada bi bio idealan trenutak za pocetak druge drustvene mreze (tipa Google Wawe). 

Facebook je OK stvar u umjerenim kolicinama.. :)

Neki pretjeruju; nazalost vecina kako se meni cini..

Google Wave se ni ne moze nazvat Social Network (bar za sada)..

Rekao bih da je vise kao zamjena za mail.. Mozda je jos prerano za sudit.. :)

15 godina
neaktivan
Facebook problem mojom krivicom

ako ko može da mi pomogne nije neki kvar ni velika greska ,ali iritira.

nesto sam listao u opciji svi prijatelji i neki klinac kliknuo i sve sličice sa prikazom prijatelja su nestale ,ukljucujuči i moju sliku slike su još na facebooku ali se nevide kad otvoris stranicu .kako da ih ponovo vratim  da ih mogu vidjet .puno mi je lakse kad vidim osobu radi komunikacije .POMAGAJTE

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
o fjsu

po meni fejs  nije baš neeko sranje ali glupo je sto nemožeš potpuno izbrisat profil         Iznenađen

hovercraft

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: o fjsu
hovercraft kaže...

po meni fejs  nije baš neeko sranje ali glupo je sto nemožeš potpuno izbrisat profil         Iznenađen

Možeš, već se raspravljalo čak i na ovom forumu o tome...

Can't find a better Jam!
15 godina
neaktivan
RE: o fjsu

ja sam novi pa nisam pročitao ali kad ti jednom staviš slike na fejs one su njihovo vlasništvo Šutim

hovercraft
17 godina
Facebook

Zanima me jedna stvar.

Dal mogu na neki način povezati neki portal s Facebookom i kak?

Mislim na ono da se komentiraju članci i to...

Također, da se i taj acc zove kak i taj portal - npr. BUG Facebook...

Kak to napraviti, nemam acc tam?!

+ i kakve uopće koristi od toga?

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.12.2009 12:03 (Armor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice