Facebook pomoc

poruka: 2
|
čitano: 476
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Facebook pomoc

Dobro vece zelim, imam jedno vrlo lako pitanje. Povezao sam broj telefona (061 je u pitanju) sa facebook-om davne 2013 godine ili tako nesto, a u medjuvremenu sam tu karticu izgubio i ona posto nije koriscena, vip je deaktivirao, stavio u karantin ( a u karantinu moze da se kartica zadri 2 godine) i onda ide u slobodnu prodaju opet. E sad mene interesuje posto sam zaboravio (glup sam) da izbrisem taj broj sa fejsa, da li je taj neko ko je dobio tu karticu mogao da zloupotreba jer je ipak to isti broj tj. ista kombinacija cifara. I jos jedna mala opaska u medjuvremenu 2014 god mi je stiglo na mail da mi je mobilni deaktiviran jer nije koriscen ali ja na to nisam obracao paznju.

Srdacan pozdrav, hvala unapreda

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Facebook pomoc

Pozdrav,

Postoji mogucnost da neko zloupotrijebi taj broj kako bi pristupio vasem facebook racunu, ali fora je u tome sto to ne bi proslo neprimjeceno. Doticni bi mogao da iskoristi broj da promjeni lozinku, ali vi bi to primjetili. Takodje Facebook ima jednu znacajnu funkciju kojom Vas obavjestava ukoliko je vasem racunu pristupljeno iz do sad neregularne lokacije. Dakle, ukoliko niste dobili nikakvo obavjestenje, nitko osim vas nije pristupao vasem profilu, ali uprkos tome, najsigurnije je da uklonite taj broj sa facebooka u postavkama

T.H.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice