pozdrav imam velikih problema sa amis paketom 3u1, uopce neznam od kuda da pocnem...
sve je pocelo prije nekih godinu dana kada smo kao vrlo zadovoljni korisnici 2u1 pakete pozelili uzeti 3u1. ispunili smo potrebnu dokumentaciju za to i nakon nekoliko dana dobili smo digitalni prijemnik putem poste. uputstva su bila jednostavna, znaci spojiti kablom ruter i digitalni prijemnik i naravno spojiti prijemnik sa TV'om. naravno nista to nije radilo, sto se razumije, potrebno je bilo update rutera koji sam napravi i nakon dva dana usluga je napokon aktivirana. od prvog dana veza se non stop rusi i tako je trajalo 3 mjeseca, naravno naplaceno mi je 900kn za njihove ne(usluge). nakon milijon i vise poziva i razgovora i nijhovog promatranja rutera nakon 3 mjeseca sve je proradilo, ali nikada nije potrajalo ni 5 dana da nije bilo problema. tako da su ti "zadovoljavajuci" uvjeti trajali nekih 3 mjeseca, nakon cega je veza opet pocela pucati, puca svako malo nemgu niti telefonirati niti surfati a o televiziji niti da ne pricam.
Ovaj zadnji problem traje vec takodjer 3 ili vise mjeseci,razgovarao sam vjerojatno sa svim njihovim operaterima i uvjek je bila ista prica, provjeri jesi li upalio ruter, dali su svi kablovi spojeni haloooo??? i naravno restartanje i paljenje i gasenje miljion puta i pracenje ponasanja po dan dva.... nista od toga naravno nije pomoglo, prije dva tjedna napokon su odlucili poslati mi zamjenski modem(ruter) koji nije bio mjenjan vise od 3 godine ( da imam isti ruter koji sam imao kod paketa 2u1).. i naravno poslali su isto staro smece, sve je bilo uredu cijeli jedan dan, iduci dan je dosao njihov tehnicar, koji je primjetio da instalacija u stanu nije bajna te povukao nove zice od uticnice za telefon do rutera i izmjerio sve i rekao da je sada veza sjajna. medutim cim se spojio opet nije radilo te je zakljucio da ovaj "novi" modem koji sam dobio dan prije nije ispravan te da ce sljedeci dan poslati drugi i naravno opet isti model i da ce sve raditi savrseno......
sutra dan dobio sam novi modem, prikopcao ga i nakon par sati sve je radilo savrseno. uTorrent je radio sve u 16, u isto vrijeme je radila i televizija i telefon, niti jedanput nista nije zastekalo a kamoli puklo.... nakon godinu dana postao sam presretan jer su moji problemi nestali sve je bilo sjajno 5 dana, i sada naravno vec 5 dana se mucim i trudim i neznam vise sto da napravim, da se razumjemo ne razumijem se u takve stvari ili se jako malo razumijem tako da iskreno trazim pomoc posto mi ovi u amisu nemogu ili ne zele pomoci....
PROBLEM najcesce nastaje kada upalim uTorrent sto sam primjetio i oni su primjetili, ali ne iskljucivo samo kod toga nego i iz cistog mira i jednostavno nista ne radi po cjele dane....
Molim nekoga tko se razumije da mi pokusa objasniti sto da napravim prije nego totalno izludim
znam da je post dosta dugacak i dosadan ali ovdje nema ni 10% informacija(pogotovo tehnickih u koje se nerazumijem)
( ukoliko je nekom potrebno vise informacija neka kazu koje su i napisat cu ih)
3u1 Amis problemi
- poruka: 3
- |
- čitano: 5.117
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koliko su ti stare tel. instalacije?
Dali si u kući ili stanu, pitam zato ak si u kući možda je tel. kutija vani, zna se nakupit smeća u njoj ak ne dihta dobro?
Ovako dali ti je amsiov tehničar gledal telefonsku kutiju,moguće da su ti žice korodirale pa dolazi do pucanja linije?
Dal si pital korisničku službu kolku ti brzinu pušta parica(linija)?Moraš biti svjestan kad telka radi da ti uzima 4 Mbita od ukupne brzine.Kolika ti je ukupna brzina.
Naposlijetku tu ti je uvijek T-Com koji je zapravo vlasnik infrastrukture i traži njih da dođu pogledati situaciju.
brzina je 8Mbita i kazu mi da je s downloadom sve u redu po njima je problem u uploadu i danas su mi rekli da je najvjerojatnije problem u mom racunalu... opet su obecali poslat tehnicara ali tek u utorak... ocaj