Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 27.432
|
čitano: 5.509.003
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Sony PlayStation 5
Cofinho kaže...

Negdje sam procitao (bar mislim) da ce popust trajat od black fridaya do kraja bozicnih popusta...zajeb, a danas stigla plejka

Za koji dan će ti krenuti Božićni popusti pa bez brige... ako nije žurba pričekaj.

16 godina
Gogy7 kaže...
Ja mislim da ni neće biti popusta do iduceg BF. Prosle god je bio popust za blagdane ali samo za upgrade.

Nije istina. Ja sam produžio pretplatu odmah poslije Božića. Isticala mi je negdje oko 27.12. Bio je popust i dobio sam popust. Nikakav upgrade nisam radio.

13 godina
Sony PlayStation 5

Bio je od 15.12, znam jer sam uzeo prvi dan pred fodinu dana, i sutra mi istice, nadam se da ce bit oko bozica opet

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 dana
protjeran
Sony PlayStation 5

Uredu je 

6 0 hvala 0
12 godina
Sony PlayStation 5

Ps5 Pro se pridružio gaming obitelji,sad je na redu veči oled,77 ili 83inch ali to če morat ič na zid.

Što se tiče dojmova o Ps5 Pro njih ču naknadno dodat,konzola me u ovom kompletu izašla 1080e jer sam uzeo extra garanciju na Konzolu i BD drive.

Moj PC  
7 0 hvala 0
16 mjeseci
Sony PlayStation 5

Sutra počinje Holiday sale za ps pretplatnike.

Nema popusta za ps pretplatu.

2 0 hvala 0
9 godina
MEGATAMA kaže...

Ps5 Pro se pridružio gaming obitelji,sad je na redu veči oled,77 ili 83inch ali to če morat ič na zid.

Što se tiče dojmova o Ps5 Pro njih ču naknadno dodat,konzola me u ovom kompletu izašla 1080e jer sam uzeo extra garanciju na Konzolu i BD drive.

U ovom vrlo kratkom postu si doslovno svaki put odabrao krivo između č i ć. Jel to neka zafrkancija ili ti je prestalo raditi ć na tipkovnici?

10 godina
Sony PlayStation 5

Ee ekipa,brzinski pitanje...guglam ali mi nije jasno sve 100% pa nebi da zajebem nesto.

uglavnom prijatelj mi je dao svoj log in za psn racun jer je konzolu dao rodjaku i ostavio je svoj racun logiran na to,e sad me zanima kako bi mogao sherat njegove igre sebi bez da to poremetim da mu rodjak ne izgubi pristup?

Origin_Steam: hrka11
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Njegov račun stavi kao primarnu konzolu i igraj na svom računu, nemoj na njegovom
16 godina
Cansee kaže...
MEGATAMA kaže...

U ovom vrlo kratkom postu si doslovno svaki put odabrao krivo između č i ć. Jel to neka zafrkancija ili ti je prestalo raditi ć na tipkovnici?

Zato što kad si gore u Njemačka i plačaš s Ojro nemamo mi vremena č i ć samo winer šnicl i bratwurst njam njam. Ojro. 

Dobro ne pomaže ni text editor na bug forumu pošto mi ne radi spellchecker na njemu 

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.12.2024 8:11 (Gajotres).
10 godina
Gogy7 kaže...
Njegov račun stavi kao primarnu konzolu i igraj na svom računu, nemoj na njegovom

Znam da ima ta opcija ali mislio sam da se moze sherat nekako drukcije igre,jer imam jedan acc koji mi je primaran.

Origin_Steam: hrka11
15 godina
antimadridista kaže...
Fascinantno mi je koliko ljudi piše da kupuju Mafiju day 1, a zadnja igra u serijalu je bila jedno od većih sranja koje sam igrao u životu. S druge strane sere se unaprijed po igri studija koji nije izbacio lošu igru valjda otkad pamtim za sebe, sve na temelju nekog cinematic trailera bez da išta znamo o igri.

Mafiu 2 su totalno usrali za PS3. A prije izlaska muljali lažnim oglašavanjem. Formalno drugi studio ali isti izdavač. Formalno drugi studio jer su se mergali 2017. u Hangar 13. Puno je godina prošlo ali svejedno ne očekujem ništa dobro više od njih.

PSN - darklydexter
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.12.2024 9:11 (Ezio).
16 godina
Remake mi je bio izvrstan, ali m2 i 3 mi nisu sjeli. Nadam se da ce biti dobar nastavak
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Armor kaže...
Ja u VR-u ko da ne vidim dobro, možda sam kratkovidan.
Tu mislim na slova, sam gameplay je ok.

Dal je i Metro Awakening dobil neku The Game Awards nagradu?
Vidim ga na popustu 20% pod TGA.

To je igra koju mjerkam, dal je ko igral, kakvi su dojmovi?

Trebao bi jasno vidjeti slova,ako nisu udaljena naravno.Uzeo sam Metro,nisam nešto puno igrao,isprobao,trenutno sam zaokupljen sa DLC AS remake.Sviđa mi se viđeno, igra je za one koji i inače vole Metro serijal i horror u igrama,mislim da takvi neće zažaliti kupovinu.Tu je sve podignuto na višu razinu,uključujući mračnu atmosferu i npr mutante koji djeluju dosta strašnije u VR.

16 godina
Kupil i ja, sve 4 Metro igre!
Još danas su na velikom popustu.
Odma zamjenil bodove za 10€ wallet...
14 godina
Sony PlayStation 5

Sto mislite hoce li biti popusta na PS pretplatu sad za Božić? Za BF nisam moga produžiti jer mi nije istekla😩

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
zaki23 kaže...

Sto mislite hoce li biti popusta na PS pretplatu sad za Božić? Za BF nisam moga produžiti jer mi nije istekla😩

Doslovno piše na početku ove stranice.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
16 godina
zaki23 kaže...

Kakve to ima veze? Meni ističe krajem 12 mjeseca i produžio sam je za BF i dobio popust.

16 godina
movie kaže...

Kakve to ima veze? Meni ističe krajem 12 mjeseca i produžio sam je za BF i dobio popust.

Pa obično se ne može dobiti popust ako već imaš aktivnu pretplatu. Inače bi mogao uzeti odmah par godina unaprijed s popustom.

Frend isto nije mogao uzeti. Neki pišu da je pomoglo canceliranje, a dosta ih piše da nije.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
13 godina
movie kaže...
zaki23 kaže...

Nisu svi imali opciju produzit dok je trajalo, meni je nudilo samo upgrade na premium za 30% popusta. Isteklo mi jucer i sad cu il uzet po punoj il nikako cini se...

16 godina
Mislim da jesu, trebalo je samo otkazati automatsko produzenje i onda se pojavio popust, pisalo se o tome.
Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
14 godina
Sony PlayStation 5

otkazao sam bio automatsko obnavljanje, no i dalje mi nije davalo da produžim po sniženim cijenama od BF, iako neki kažu da nisam na vrijeme otkazao,  tj trebalo je biti otkazano prije sniženja

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Pero Dinamit kaže...
Mislim da jesu, trebalo je samo otkazati automatsko produzenje i onda se pojavio popust, pisalo se o tome.

To je samo dokaz koliko su nesposobni i da imaju bugove i propuste u storeu. I ni oni nisu većini ljudi pomogli koliko sam čitao.

Akcija je doslovno bila ovako definirana:

Players who join PlayStation Plus during PlayStation’s Black Friday promotion can save up to 30% on a 12-month membership.

Current PlayStation Plus Essential members can save 25% on the remainder of their membership when upgrading a current plan to PlayStation Plus Extra, or save 30% when upgrading from PlayStation Plus Extra to PlayStation Plus Premium/Deluxe.

Znači, novi pretplatnici dobivaju 30% na pretplatu, a postojeći Essential na 25% upgradea na viši tier.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.12.2024 21:13 (Bitanga).
16 godina
Sony PlayStation 5

ja sam msilio napraviti upgrade na visi tier, i nakon sta sam otkazao pretplatu nisam imao popusta niti za produzivanje, niti za upgrade. americki acc

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
zaki23 kaže...

otkazao sam bio automatsko obnavljanje, no i dalje mi nije davalo da produžim po sniženim cijenama od BF, iako neki kažu da nisam na vrijeme otkazao,  tj trebalo je biti otkazano prije sniženja

Ja sam prije otkazao i opet mi nije dalo produzenje na popustu, samo popust za upgrade na visi nivo za preostale dane.

Mislim da je na kraju samo luck bio ko je dobio ponudu ko ne. Pricekat cu jos do sredine prvog mjeseca, cini mi se da je jedne godine bilo i u to vrijeme. ako ne cu pol godine pa mjesec po mjesec do bfa mozda i preskocit koji ako su igre bezveze

14 godina

Da tako sam i ja nesto planirao👍

16 godina
MEDO11 kaže...

Ja sam prije otkazao i opet mi nije dalo produzenje na popustu, samo popust za upgrade na visi nivo za preostale dane.

Mislim da je na kraju samo luck bio ko je dobio ponudu ko ne. Pricekat cu jos do sredine prvog mjeseca, cini mi se da je jedne godine bilo i u to vrijeme. ako ne cu pol godine pa mjesec po mjesec do bfa mozda i preskocit koji ako su igre bezveze

Ma 100% sam siguran da je to bio bug u kupovini pretplate koji su nakon par dana ispravili kad se pročulo po redditu i forumima.

14 godina
Sony PlayStation 5
Moj PC  
3 0 hvala 3
6 godina
Sony PlayStation 5

Jel uspia neko kupiti Dualsense Anniversary Edition? Ili se brzo razgrabi od strane sklapera.

Neki lik stavi na njuškalo 150€ i napiše da je otvoreno samo zbog testiranja. 

0 0 hvala 0
16 godina
Bitanga kaže...

To je samo dokaz koliko su nesposobni i da imaju bugove i propuste u storeu. I ni oni nisu većini ljudi pomogli koliko sam čitao.

Akcija je doslovno bila ovako definirana:

Players who join PlayStation Plus during PlayStation’s Black Friday promotion can save up to 30% on a 12-month membership.

Current PlayStation Plus Essential members can save 25% on the remainder of their membership when upgrading a current plan to PlayStation Plus Extra, or save 30% when upgrading from PlayStation Plus Extra to PlayStation Plus Premium/Deluxe.

Znači, novi pretplatnici dobivaju 30% na pretplatu, a postojeći Essential na 25% upgradea na viši tier.

Ja sam na Ps+ Extra i nisam ništa morao nadograđivati, uzeo sam ga na 25% popusta. Ali da ne znaju što rade, to stoji. Pa koliko je samo stajala KN umjesto EUR-a kod nas...

200KGmasti kaže...

Molim informaciju zašto osoba odnosno član forma bude prozivan, lažno optuživan da je neki bivši član foruma, čak bih rekao omalovažavan zbog 2 PALCA DOLJE koje je dao jer se nije slagao sa napisanim u postu, a kada taj isti član foruma da 16 PALACA GORE onda nema spomena, nema prozivanja, ničeg. Čemu dvostruka mjerila? Usput taj član odnosno osoba sam ja. Molim da me prozivate i sada kad sam dao 16 palaca gore. Otkud mi pravo da stišcem palac gore ikome? Naravno za ona 2 palca dolje kao i za 16 palaca gore imam svoje razloge i imam ih pravo stavit jer su dio foruma i ja ih nisam izmislio niti omogućio da se stavljaju. Dakle tražim da se ili ukinu ili ista mjerila i za palac gore i dolje. Hvala.

Bolje prst dolje nego u guzu. Barem meni, ne bih znao za tebe srećo 

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice