Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 28.568
|
čitano: 5.978.455
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Sony PlayStation 5
Vandit kaže...

Ja još nikoga ne znam tko je našao taj popust. Trojica prijatelja su me pitali gdje se nalazi jer ga nitko ne može pronaći. Kako Sony nekada boli k za korisnike, to nije za vjerovati. 

Preko weba ima banner na prvoj stranici čim se ulogiraš. Piše nešto tipa "uštedite 220kn". Ali pošto je 50% samo za nove korisnike ionako mi ništa ne znači.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
7 godina
Sony PlayStation 5

To sam i ja vidio. Za dva dana mi ističe trenutna pretplata pa me baš zanima što će mi ponuditi na store-u. 

0 0 hvala 0
14 godina
Sony PlayStation 5

Meni je istekla pretplata (Expiry date: 07/31/2022) i dobivam punu cijenu za platiti.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.12.2022 14:09 (iMik).

0 0 hvala 0
14 godina
iMik kaže...

Meni je istekla pretplata (Expiry date: 07/31/2022) i dobivam punu cijenu za platiti.

Meni prikazuje 25% off kad stavim u košaricu. Istekla je 2020. negdje.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
Hexfire kaže...
iMik kaže...

Meni prikazuje 25% off kad stavim u košaricu. Istekla je 2020. negdje.

Probao drugi browser i isto. Nema popusta za mene.

16 godina
Sony PlayStation 5

Možda vrijedi samo za korisnike koji nikad do sad nisu plaćali PS+.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Sony PlayStation 5

Vezano uz ovih 50 posto popusta za Essential, našao sam na FFA objavi da su napisali sljedeće:

1. 1. Ne smijete imati aktivnu PlayStation Plus pretplatu

2. 2. Ne smijete u nekom periodu (ne znamo točno kojem) igrati PS+ igre s računa nekog drugog pretplatnika na vašoj konzoli

Moguće da nekima zbog ovog 2. razloga ne prikazuje 50 nego 25 posto. :/

Nadam se da ne kršim neka pravila zbog navođenja "konkurentskog" linka.

Btw. kolega s posla za poklon kupuje PS5 pa ako netko može pomoći. Za koliko realno može očekivati kupnju nove "gole" disk verzije na Njuškalu (ili bundle s jednom igrom - npr. vidim da se nude s GoW Ragnarok, Fifom 23, ...)? Vidim da ima svakakvih cijena, a nisam baš u zadnje pratio kakvo je stanje. Kako se otprilike kreću najniže cijene za koje se može kupiti?

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.12.2022 16:13 (mata94).

0 0 hvala 1
15 godina
Sony PlayStation 5

Za nove korisnike znači samo za one koji nikad nisu imali PS+. Za ostale je manji popust.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
antimadridista kaže...

Za nove korisnike znači samo za one koji nikad nisu imali PS+. Za ostale je manji popust.

ček, znači ako sam prije nekoliko godina imao PS+ na PS4 onda ćorak?

ako je tako baš me briga, napravit ću novi profil, nije da mi je nešto bitno na prošlom. Jedino mi je bitno da mi na novom profilu učita sejvove iz GoW Ragnaroka.

9 godina
Sony PlayStation 5

Ako netko nije uspio uloviti za Black Friday, Ghost of Tsushima PS4 je ponovno 79 kuna. eKupi uz to ima i besplatnu dostavu. Dobar deal ako netko želi. :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.12.2022 16:57 (mata94).

3 0 hvala 2
16 godina
Meni je PS+ istekao za BF, jučer sam ga kupio za 50% popusta.

2 0 hvala 2
10 godina
Gajotres kaže...
Meni je PS+ istekao za BF, jučer sam ga kupio za 50% popusta.

koliko si onda platio sve skupa? ja evo gledam kod sebe i košta 875 kn ako uzmem taj premium na godinu dana. Pa jel to nije puna cijena? 

Imao sam ps+ na PS4 tamo 2019-2020, godinu dana

15 godina
Sony PlayStation 5

Eh meni su se smijali kad sam stackao 5 godina PS+ sa cdkeysa po 25 eura dok je trajalo. Ja sad miran 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.12.2022 18:00 (antimadridista).
Moj PC  
5 0 hvala 0
10 godina
PS Plus Extra and Premium - December 2022
Moj PC  
5 0 hvala 1
10 godina
Sony PlayStation 5

trenutno mi na PS5 na PS plusu stoje cijene (1 godina) 875 kn za Premium i oko 700 i nešto za onaj srednji. To su redovne cijene, zar ne?

Također jel smatrate da treba ići na taj premium ili je ok i taj srednji?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
antimadridista kaže...

Eh meni su se smijali kad sam stackao 5 godina PS+ sa cdkeysa po 25 eura dok je trajalo. Ja sad miran 

Ja se i dalje smijem jer nisi odmah uzeo još 15 godina :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
7 godina
HercVt kaže...

Čitam na redditu da dosta ekipe po cijelom svijetu ima problem da im se ne prikazuju popusti (koji vrijede samo za nove korisnike i one kojima je istekla pretplata), te da navodno Sony ima neke tehničke poteškoće i da će riješiti problem kroz par dana. E sad, tko će ga znat sa Sonyem.

Riješit će poteškoće 19.12. u 23:59h...

4 0 hvala 1
10 godina
Sony PlayStation 5

a ništa, preostaje čekati pa vidjeti, ako bude akcije uzet ću, ako ne ništa.

malo sam gledao taj katalog igara, vidim da neke imaju oznaku PS4, a neke PS4/PS5. Jel to znači da se ogre označene samo sa PS4 ne mogu igrati na PS5?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Sony PlayStation 5

Probao sam Forspoken demo... koje teško smeće. I mirišalo je na to ali demo je 100% potvrdio.

Quality mod je loš, pada ispod 30 FPS-a, performance mod valjda pada na 1080p i možda niže jer izgleda kao da mi je netko vazelinom premazao ekran.

Frey iritantna, svijet ostavlja dojam da je mrtav, borba dosadna. Jedva izdržao 10 minuta igrajući ovo. Šteta što su potratili godine na razvoj ovog smeća.

0 0 hvala 1
7 godina
protjeran
Cansee kaže...

a ništa, preostaje čekati pa vidjeti, ako bude akcije uzet ću, ako ne ništa.

malo sam gledao taj katalog igara, vidim da neke imaju oznaku PS4, a neke PS4/PS5. Jel to znači da se ogre označene samo sa PS4 ne mogu igrati na PS5?

Ne.

Mogu se igrati na PS5 uredno.

Ali onome tko posjeduje PS5 uglavnom je bolje instalirati i igrati PS5 verziju igre ako postoji.

10 godina
greysaint0 kaže...

Probao sam Forspoken demo... koje teško smeće. I mirišalo je na to ali demo je 100% potvrdio.

Quality mod je loš, pada ispod 30 FPS-a, performance mod valjda pada na 1080p i možda niže jer izgleda kao da mi je netko vazelinom premazao ekran.

Frey iritantna, svijet ostavlja dojam da je mrtav, borba dosadna. Jedva izdržao 10 minuta igrajući ovo. Šteta što su potratili godine na razvoj ovog smeća.

Pada i do 720p nažalost.

13 godina
greysaint0 kaže...

Ma užas, ja pogledao nekoliko Youtube videa, dosta mi je bilo.

Jebote, Horizon u onakav bogat svijet stavi performance mode i ide super glatko praktički bez vidnog gubitka kvalitete slike, ovi imaju drvo svakih sto metara i imaju problema. 

Da ne govorim o tipičnim japanskim Square Enix sranjima i konstantnom skakanju brojki za damage tijekom fighta, ne mogu ja te japanske igre progutati i gotovo... 

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
12 godina
pqweasdyxc kaže...
greysaint0 kaže...

Pada i do 720p nažalost.

Interna rezolucija prije rekonstrukcije na 1440p uz FSR 2.0

Igrao sam demo malo iznad 5 sati,vecinom u performance modu i da izgleda kao 1440p prikaz,igra ima puno efekata i postprocesa panl ima meksi prikaz umjesto ostar.

Valjda vam je jasno da kada na kompu igrate u 1440p a stavite dlss na performance da je to interno tocno 720p?.....

Dosta vas ovdje na forumu se izjasnilo da tako igra i da ne vidite razliku od nativnog 🥂

Cak i ovi prikazi DLSS 3 techa na rtx4090 su bili performance sto znaci interno u 1080p.

10 godina
MEGATAMA kaže...

Igrao sam demo malo iznad 5 sati,vecinom u performance modu i da izgleda kao 1440p prikaz,igra ima puno efekata i postprocesa panl ima meksi prikaz umjesto ostar.

Valjda vam je jasno da kada na kompu igrate u 1440p a stavite dlss na performance da je to interno tocno 720p?.....

Dosta vas ovdje na forumu se izjasnilo da tako igra i da ne vidite razliku od nativnog 🥂

Cak i ovi prikazi DLSS 3 techa na rtx4090 su bili performance sto znaci interno u 1080p.

DLSS je bolji od FSR. FSR možda izgleda ok statično, ali čim se počinješ kretati izgleda jako loše. Mnogi su zbog TAA zaboravili kako izgleda oštra čista slika.

12 godina
pqweasdyxc kaže...
MEGATAMA kaže...

DLSS je bolji od FSR. FSR možda izgleda ok statično, ali čim se počinješ kretati izgleda jako loše. Mnogi su zbog TAA zaboravili kako izgleda oštra čista slika.

Pogledao sam dovoljno analiza,usporedbi a i neke igre sam i sam usporedio pa znam kako izgleda DLSS 2.0 ili FSR 2.0

10 godina

Ovisi na kojoj rezoluciji si uspoređivao. Sve ispod 1080p interno ne izgleda dobro. 

2 godine
neaktivan
Sony PlayStation 5

1 0 hvala 0
15 godina
Skine update za igru 200 mb za par sekundi i onda ga kopira 15 minuta. Koji k
Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.12.2022 21:36 (Kill Frenzy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Kill Frenzy kaže...
Skine update za igru 200 mb za par sekundi i onda ga kopira 15 minuta. Koji k

Kompresiranih 200mb. Tko zna koliko je kad se raspakira.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
16 godina
SimeKZ kaže...

Kompresiranih 200mb. Tko zna koliko je kad se raspakira.

486 TB

Pa da cijelu igru iskopira trajalo bi par sekundica, a ne 15 minuta.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.12.2022 22:05 (Bitanga).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice