Ps2 igre na Ps3 Slim 160 gb

poruka: 6
|
čitano: 3.923
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Znaci imam zadnji updejt na plejci i igraju mi se neke igre sa PS dvice.Sad,gledal sam te sve neke tutorijale ali ništa nije urodilo plodom.Kad bi te stvari stavio na USB koje su mi potrebne da pokrecem PS2 igre i kad bi USB spojio na PS3 nista mi se nije tamo pokazivalo za instaliranje.Sad ako netko zna da mi objasni ako nije problem.Hvala!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Samo fat PS3 može igrati igre sa PS2. Iz slima su uklonili hardver, odnosno PS2 komponente.

Preporučam nabavku PS2 ili ako je kompjuter dovoljno jak PCSX2.

Avatar sadrži sliku igre koju trenutno prolazim.
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.6.2013 3:02 (Alkaline).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Ps2 igre na Ps3 Slim 160 gb
Alkaline kaže...

Samo fat PS3 može igrati igre sa PS2. Iz slima su uklonili hardver, odnosno PS2 komponente.

Preporučam nabavku PS2 ili ako je kompjuter dovoljno jak PCSX2.

Ma može se igrat na svakoj konzoli.Izasli su ti neki programi i emulatori ali ih ja neznam instalirat.

15 godina
neaktivan

Wow, pa to je nešto novo. Izašlo ove godine... Zašto se ne piše o tome (ili sam ja propustio)?

Si pogledao ovaj tutorial: http://psx-scene.com/forums/content/guide-convert-any-ps2-iso-ps2-classic-captaincps-x-3130 ?

Avatar sadrži sliku igre koju trenutno prolazim.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ps2 igre mozes igrati ili na FAT konzoli ili konzoli koja ima cfw(custom firmware).Ti vjerojatno imas ofw(official  firmware) 4.41.Prvo bi moral downgrade-ati taj ofw 4.41 na cfw 3.55(poslje njega moze i vislji cfw stavit) i tad pokrenuti ps2 emulator.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Saznal sam da konzola treba bit jailbrejkana.Tako da ništa od toga.Hvala i budite pozdravljeni.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice