+/- glasanje na komentare

poruka: 33
|
čitano: 3.868
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: +/- glasanje na komentare
Domagoj kaže...

Izvrsna je ideja, i sami razmišljamo o tome već neko vrijeme, no problem je kako bi to izgledalo u praksi, nije baš tako jednostavno kao što se čini. Dva su osnovna problema - prvo, ljudima se tako nešto ne da, jedva i poruke da prijavljuju; a drugo, pitanje je bi li bilo zlouporabe, kao što je već netko napomenuo.

Hvala na sugestiji...

pa stvite da to morate vi pregledati, to jest ako je bez veze stavljen minus jednostavno ga izbrišete. a onome ko ga je stavio date neki kratkotrajni ban. ili da kad se daje minus da se mora upisati razlog.
Kondomi su in -> koristite ih i VI! Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Time is a great teacher but sadly kills al it's pupils. Hakiranje je umjetnost a ne zločin. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
16 godina
neaktivan
RE: +/- glasanje na komentare

+1

EDIT: I bilo bi kul da stavite da se postovi koji imaju recimo bar 10 ocjena i vise od 80% + pofarbaju u recimo zuto. A oni losi da im se prikaze naslov. Ili ostavite opcije da si svatko moze nariktati kako njemu odgovara. 

S štovanjem, brahle!
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.2.2009 10:10 (brahle).
17 godina
neaktivan
+/- glasanje na komentare

To sa +/- ili karmom lijepo zvuči, ali zna stvoriti popriliču nevolju.

Primjer jednog tematskog foruma gdje sam bio admin koji sada broji nekih 600 članova:

Ljudi vidjeli tu karmu na drugim forumima. Poželjeli isto imati i na tom.

Želja im ispunjena i u početku svi sretni. Isto tako navodili kako će to profilirati dobre odgovore forumaša i slično.

Sve idilično prvih par dana do prvog fajta. Zatim se broj negativnih karmi počeo sumanuto povečavati iz jednog jedinog razloga;

Zamjerio mi se, glup je pa svaki dan minus.

Ljudi te karme shvatili kao povećanje IQ-a (ego je he**na stvar) i onda počela kuknjava adminima i modovima na pm-ove.

Sve skupa dovelo do ukidanja karme.

Kako sam rekao forum je tematski i veliki broj članova privatno komunicira, ali na forumu polude.

Zamislite ovdje takvu situaciju sa koliko ono članova...10k?...i ovako šarolikim temama i forumašima.

Na kraju ne bi samo LUXX blokao pm nego i svi admini.

Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja. - J. Krishnamurti

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice