Video u poruci zaključana tema

poruka: 13
|
čitano: 2.475
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Video u poruci

da li bi se ikako dalo napraviti da video u poruci bude veci? ovako mi je dosta sitno i jednostavno mi ne pase gledati u mali kvadratic. ne znam kako je drugima s velikim monitorima...

Kupujem neispravan Logitech Rumblepad 2
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Video u poruci

pa staviš ga na full screen

http://www.youtube.com/watch?v=FoDhXMV3jaY
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
Video u poruci

Nakon šta pustiš video klikni još jedan put pa te odbaci na youtube i onda tamo možeš raširit.

Ili staviš fullscreen.

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
Re: Video u poruci

@sirka666

onda mi je isto dal je samo i link.

@senereka

a ako je kvaliteta losija, da gledam kvadratice? :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.3.2011 17:44 (Idealist).
15 godina
Idealist kaže...

@sirka666

onda mi je isto dal je samo i link.

@senereka

a ako je kvaliteta losija, da gledam kvadratice? :)

Inače ideju podržavan, meni je također ovo premalo. Nebi bilo loše da video bude isto ka i slika, da iskoči i onda se gleda.

Ovo san samo tija pomoć u slučaju da nisi zna ;)

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
15 godina

heh, nema frks. nego, jedino me ta stvar nervira, fakat je presitno, jos sjedim malo dalje od monitora pa se tesko vidi...

16 godina
Video u poruci

jel se može smanjit ono područje na koje se može kliknut da bi se otvorio video? jer to sad izgleda ovako:

i kad kliknemo mišem bilo gdje u tome području otvorit će se video. pa sam milslio jel mozete to maknut? odnosno da se video otvara samo kad se klikne na thumbnail. jer kad hoću scrolat, ne gledam gdje ću kliknut kotačićem mišta, pa najčešće kliknem baš tu, i umjesto da scrolam stranicu, taj video se otvori u novom tabu, a to nije ono što sam želio

a vjerujem da nisam jedini kojemu ovo na neki način smeta Osmijeh

Atomska bubamara

24 0 hvala 6
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...

jel se može smanjit ono područje na koje se može kliknut da bi se otvorio video? jer to sad izgleda ovako:

i kad kliknemo mišem bilo gdje u tome području otvorit će se video. pa sam milslio jel mozete to maknut? odnosno da se video otvara samo kad se klikne na thumbnail. jer kad hoću scrolat, ne gledam gdje ću kliknut kotačićem mišta, pa najčešće kliknem baš tu, i umjesto da scrolam stranicu, taj video se otvori u novom tabu, a to nije ono što sam želio

Bilo bi zgodno, ali nije potrebno

A life? Where can I download one of those?
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.3.2011 22:08 (Alex Mercer).
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...

Da li će biti što od ovog? {#}

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
14 godina
jurluk kaže...

Riješeno ako koristiš Google Chrome :)

http://www.bug.hr/forum/topic/razvoj-web-stranica/moje-skripte-bol-forum-chrome-ekstenzije/104815.aspx?page=0&jumpto=2029600&sort=asc&view=flat

14 godina
jurluk kaže...

Mogli bi ovo više popraviti :)

.videothumb{

width:100px;

}

There, I fixed it for you {#}

http://steam-expo.com/ But, you won't find love in a, won't find love in a hole. It takes more than fucking someone to keep yourself warm.
15 godina
Video u poruci

imam ja jedno pitanje..

Može li se pretražiti video preko pretrage(a baš sam dobro smislio rečenicu :P)?

Life is simple, kill or be killed, a survivor's code... My code!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Video u poruci

ne razumijem, da li su moteratori popili svu pamet svijeta i misle da sve znaju kako kome pase ili su velike lijencine odnosno ne znaju ispraviti tu "pogresku". bi li vas ubilo da povecate taj window? kako svaka iole ozbiljna stranica ima "normalan" youtube prozor jedino se vi drzite neke svoje politike. da li znate da postoje vece rezolucije od 1024x768 (na kojoj je taj prozorcek jos zadovoljavajuc)? vi uvedete neku novinu koja vec u startu ima neku manu - isto kao i nas Zakon (zabrana slanja opomena -> ring any bell?!). jednostavno me zivcira da niste prstom maknuli u vezi toga. jednostavno mi je jadno tako nesto vidjeti na INFORMATICKOM forumu...

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.11.2012 1:59 (Idealist).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice