Sretan rođendan zaključana tema

poruka: 26
|
čitano: 5.965
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
**Sretan rođendan**

Baš sada scrollajući forumom, zaintrigira me dio "Danas slave rođendan:..."

Davnih dana sam bio na nekom forumu koji je brojio deseterostruko manje članova i bila je neka poveznica na koju se stisne i onda automatski se čestita rođendan osobi koja ga slavi.

Ako smo mi Bugovi forumaši tako velika zajednica (proud to be it), zašto ne bismo tako i komunicirali.

Međusobno podijelili trenutke radosti koje rođendan donosi. Vjerujem da je lijepo kada dobiješ 50ak i više čestitki za rođendan, koji je samo jednom godišnje.

Moram karikirati, ali pogledajte na fejsu. Na vidljivom je mjestu i svi vide, i lako se čestita. 

Jasno je da je ovo sasvim druga koncepcija, no i mi smo jedna jako velika zajednica, zar ne?

Ovo je moj samo prijedlog i ideja, a oko koncepcije bismo se mogli dogovarati, opet mi, članovi zajednice.

Budite razumni, ne lupajte mi odmah palčeve dolje {#}. Obrazložite svoj odgovor!

Pozdrav od mene i svim današnjim slavljenicima želim sretan rođendan!

** Live 4 Music **
Moj PC  
31 2 hvala 3
15 godina
protjeran
**Sretan rođendan**

to je tu malo teže jer nema prijatelja ko fejsu i onda bi ti ispisivalo sve članove koji taj dan imaju rođendan a vjerujem da ih ima 300-400 a i više, pa ko bi to sve počestitavo:D, zamisli da na fejsu tako ti prikazuje od svih korisnika fejsa ko tad ima rođendan, to bi bilo LUDILO:D ideja je super, samo treba smislit malo kako bi se to moglo efikasno napravit:DD{#}

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.2.2011 9:15 (gjurki).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
**Sretan rođendan**

zgodna ideja {#} two thumbs up, ali realizacija .... {#}

Evl

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sretan rođendan

za mene nepotrebno.. večina reće za rođendan na veselom kutku pa mu svi tu zaželimo najbolje

http://gtabalkan.com | http://www.webosfera.net
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.2.2011 14:51 (joze).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Sretan rođendan
Bilo bi zgodno. Ali nije potrebno.
Hacking is not a crime
15 godina
protjeran
Sretan rođendan

To mi je nekako gay.

Polako, ali sigurno, BUG postaje trash. (uzdah)
Moj PC  
2 3 hvala 0
14 godina

Potrebno ili ne!

Gay ili ne!

Svatko ima svoje mišljenje... Tebi ako rođendan ništa ne znači, ne moraš to forumom širiti. Tebi neće nitko čestitati i bit ćeš ekskomuniciran {#}

šalim se.

Moderatori su tu da odluče hoće li prihvatiti ili ne. Razmišljao sam o samom konceptu, kojeg ću poslije iznijeti, kada budem imao malo više vremena.

Ali, sve u svemu, ako se nađe neki efikasan način da se to ostvari te da to u konačnici i dobijemo, zašto ne?!

** Live 4 Music **
15 godina
protjeran
sudy_freak kaže...

Potrebno ili ne!

Gay ili ne!

Svatko ima svoje mišljenje... Tebi ako rođendan ništa ne znači, ne moraš to forumom širiti. Tebi neće nitko čestitati i bit ćeš ekskomuniciran {#}

šalim se.

Moderatori su tu da odluče hoće li prihvatiti ili ne. Razmišljao sam o samom konceptu, kojeg ću poslije iznijeti, kada budem imao malo više vremena.

Ali, sve u svemu, ako se nađe neki efikasan način da se to ostvari te da to u konačnici i dobijemo, zašto ne?!

Zamislite to i za imendan, i za Bozic, i Uskrs, i Vaskrs, i Bajram, i drugi Bajram i Muhamedovo rodjenje, i anonimna pisma za Valentinovo...

Prelijepo bi bilo...

Polako, ali sigurno, BUG postaje trash. (uzdah)
14 godina
neaktivan
Sretan rođendan

Ovo je ipak samo forum, a ne društvena mreža ;) 

9 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sretan rođendan

Da ima nesto kao da oznacis one kojima saljes cestitku ja bi svima poslao 1, jer, ono, i ovako sam tu cijeli dan, i pomogli su mi sa svakim pitanjem pa sta fali poslat cestitku?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Izbjeglica_02 kaže...

Ovo je ipak samo  forum, a ne društvena mreža ;)

mislim da ti je ta rijec viska :)

Kad narastem bit ću Bill Gates, A'k ne narastem bit ću Steve Jobs
14 godina
Izbjeglica_02 kaže...

Ok. Slažem se s tobom. Ali, prozivamo se zajednicom, sve to stoji. Jesmo zajednica, čiji se članovi možda žele malo bolje upoznati, ...

Tebi se čestitanje rođendana i ostalog svodi samo na društvene mreže? Samo tako to radiš?

Uz dužno poštovanje, postali ste robovi socijalnih mreža.... 

Tko smatra da je moja ideja loša, nek lupi palac dolje, a tko smatra da bi tako što trebalo biti na FORUMU znate što vam je činiti.

Toliko od mene.

I btw, oko koncepta, ne mora to biti slanje svim korisnicima pojedinačna pošiljka, nego jednostavno. 

Primjerice: na nekom istaknutom mjestu na forumu da bude prozorčić "Današnji slavljenici" i onaj tko želi čestitati svima samo stisne na to -> otvara mu se preko linka prozor do teme koja automatsku poruku nešto tipa "Sretan rođendan svim današnjim slavljenicima želi ... (nick)" ili tako nešto svima šalje kao PM ili u toj temi piše post. Tako nekako sam ja to zamislio. Naravno, treba to provesti u djelo i ako je moguće. Malo to sve razraditi ako bi admini to odlučili uvrstiti na ovaj forum.

{#}

** Live 4 Music **
15 godina
sudy_freak kaže...
Primjerice: na nekom istaknutom mjestu na forumu da bude prozorčić "Današnji slavljenici" i onaj tko želi čestitati svima samo stisne na to -> otvara mu se preko linka prozor do teme koja automatsku poruku nešto tipa "Sretan rođendan svim današnjim slavljenicima želi ... (nick)" ili tako nešto svima šalje kao PM ili u toj temi piše post.

da, baš nekom ovdje treba da mu dođe 1000+ pm-ova... {#}

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
14 godina
XXX-Man kaže...
sudy_freak kaže...
Primjerice: na nekom istaknutom mjestu na forumu da bude prozorčić "Današnji slavljenici" i onaj tko želi čestitati svima samo stisne na to -> otvara mu se preko linka prozor do teme koja automatsku poruku nešto tipa "Sretan rođendan svim današnjim slavljenicima želi ... (nick)" ili tako nešto svima šalje kao PM ili u toj temi piše post.

{#}

** Live 4 Music **
15 godina
sudy_freak kaže...

razradi to do kraja pa onda otvori temu...ovako nema smisla...

14 godina

Ja sam donio samo ideju kako bi to ugrubo trebalo biti. Na nama je da vijećamo o tome kako da bude.

** Live 4 Music **
15 godina
sudy_freak kaže...

Ja sam donio samo ideju kako bi to ugrubo trebalo biti. Na nama je da vijećamo o tome kako da bude.

ajmo vidjet što će drugi reć u vezi ovog...

ja sigurno ne želim hrpu PM-ova

1 zelim PM od svih za rođ.
20 ne zelim PM od svih za rođ.
14 godina
XXX-Man kaže...
sudy_freak kaže...

ajmo vidjet što će drugi reć u vezi ovog...

ja sigurno ne želim hrpu PM-ova

Eto, i ja sam protiv bezbroj PM-ova.

Glasao sam protiv. Ako te toliko zasmetalo to "dobivanje PM-ova na rođendan" povlačim. Krivo rečeno. Tražimo drugu alternativu. 

Sretan?

** Live 4 Music **
15 godina
sudy_freak kaže...

Eto, i ja sam protiv bezbroj PM-ova.

Glasao sam protiv. Ako te toliko zasmetalo to "dobivanje PM-ova na rođendan" povlačim. Krivo rečeno. Tražimo drugu alternativu. 

Sretan?

ma nije da mi smeta prijedlog, smetalo bi mi hrpa toga da mi dođe {#}

to je bila samo konstruktivna kritika, ne uzimaj to previše k srcu

17 godina
Sretan rođendan

Jbt ovdje sam dvije godine, i prvi put vidim sad da to uopće piše{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
XXX-Man kaže...
ma nije da mi smeta prijedlog, smetalo bi mi hrpa toga da mi dođe {#}

to je bila samo konstruktivna kritika, ne uzimaj to previše k srcu

ma nemaš frke {#}

rooswelt1991 kaže...

Jbt ovdje sam dvije godine, i prvi put vidim sad da to uopće piše{#}

hehe. o tome ti govorim! {#}

** Live 4 Music **
15 godina
Nepotrebno. Forum je jedno, social network je nešto sasvim drugo, s tim da smatram da ovaj forum na neki način već i je "društvena mreža" pošto su već razvijeni društveni odnosti među korisnicima, forum ima "ono nešto". Don't fix if it ain't broken.

Samim time, tko želi da mu se čestita rođendan, nek produži do krčme :D
It recently became apparent to me that the letters 'T' and 'G' are far too close together on a keyboard. This is why I'll never be ending an e-mail with the phrase 'Regards' ever again.
14 godina
The Unforgiven kaže...
Nepotrebno. Forum je jedno, social network je nešto sasvim drugo, s tim da smatram da ovaj forum na neki način već i je "društvena mreža" pošto su već razvijeni društveni odnosti među korisnicima, forum ima "ono nešto". Don't fix if it ain't broken.

Samim time, tko želi da mu se čestita rođendan, nek produži do krčme :D

u potpunosti se slažem. Ali opet, ne bih smio odsupati od svoje ideje. Bit ustrajan kao i Sokrat {#}

Ovo je samo idejno, kada bismo razradili do te mjere da može ići moderatorima na razmatranje (ako dođe). Onda se vi protivnici zabrinite {#}

** Live 4 Music **
14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
Izbjeglica_02 kaže...

Ok. Slažem se s tobom. Ali, prozivamo se zajednicom, sve to stoji. Jesmo zajednica, čiji se članovi možda žele malo bolje upoznati, ...

Tebi se čestitanje rođendana i ostalog svodi samo na društvene mreže? Samo tako to radiš?

Uz dužno poštovanje, postali ste robovi socijalnih mreža.... 

{#}

Meni osobno moj rođendan ne prestalja ništa veliko, ne toliko veliko da mi svatko mora čestitati...

Kao što rekoh ovo je samo forum, imam ja RL u kojem mogu čestitati svako malo rođendan ;) 

14 godina

Malo je tema zamrla, što moderatori kažu na ovo? Ono što želim da pročitaju -  ništa, a kada napravim s*anje pa zaradim žuti - to čitaju. {#}

Šalim se naravno, dakle. Moderatori, oglasite se i u mojoj temi.

** Live 4 Music **
17 godina
moderator
Sretan rođendan

prijedlog - odbijen!

LOCK

...
Moj PC  
8 1 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail: