Nestali mi oglasi... zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 1.646
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Nestali mi oglasi...

http://www.bug.hr/forum/post/komentari-it-vijesti/nadogradnja-malih-oglasa/3510884.aspx

tu sam se već javio ali niente odgovora... dakle, ukupno sam predao 2 oglasa... prvo jednog, onda sam ga izbrisao i napravio drugog. i sad mi nema ni jednog ni drugog... podatci su mi uredni i tako to...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.3.2013 9:37 (skank666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Nestali mi oglasi...

dobro, kad je tako... onda ću opet otvorit isti oglas.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Nestali mi oglasi...

jučer sam si opet unio oglas i opet ga nema a meni u profilu stoji da ih imam 3!! a vidim da su novi oglasi več dodavani. ajmo malo kontakta moderatori...

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2013 10:00 (skank666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: Nestali mi oglasi...
skank666 kaže...

jučer sam si opet unio oglas i opet ga nema a meni u profilu stoji da ih imam 3!! a vidim da su novi oglasi več dodavani. ajmo malo kontakta moderatori...

Ne znam u čemu je problem, doista ne vidim ni ja da ima ijedan tvoj oglas (broj tri označava ukupan broj tvojih predanih oglasa).

Ajde stavi večeras oglas i pošalji mi PP pa ću ga ja pogledati...

EDIT: problem riješen - oglas nije bio upisan pravilno (sve malim slovima, čak i iza točke...), pa zato nije odobravan. Sada je sve OK.

{#}

...
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2013 21:05 (Miro).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice