Ignore lista zaključana tema

poruka: 68
|
čitano: 4.277
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen
Ignore lista

Imam jedan prijedlog, malo je iritantno kada vidim da ima novih poruka u temi, onda otvorim, i vidim poruka od nekoga koga ignoriram. To mi baš nema smisla, pa kao se to nekako može srediti, ne bi bilo loše.

Također bih pitao da se ne prikazuju citati ignoriranih usera u postovima drugih, ali vjerujem da je to prekomplicirano za izvesti.

Svi smo mi Mentalist.

5 21 hvala 0
17 godina
Re: Ignore lista
Jakovp kaže...

Imam jedan prijedlog, malo je iritantno kada vidim da ima novih poruka u temi, onda otvorim, i vidim poruka od nekoga koga ignoriram. To mi baš nema smisla, pa kao se to nekako može srediti, ne bi bilo loše.

Također bih pitao da se ne prikazuju citati ignoriranih usera u postovima drugih, ali vjerujem da je to prekomplicirano za izvesti.

Mislim da tražiš "titranje po mudima". Ne znam samo tko bi se sa tim mučio da ugodi svakom forumašu da mu se ne prikazuje da ima novih poruka u nekoj temi ako su poruke od ignoriranog forumaša. 

Btw u četiri godine nikoga nisam stavio na ignore listu. {#}

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
13 godina
neaktivan
Jakovp kaže...

Meni nema smisla stvarati probleme tamo di ih nema.

14 godina
neaktivan

Što će biti s ovime? fakat i meni smetaju neki autori, njihove uznemiravajuće slike ili postovi napisani s ciljem provociranja. Nisam ih stavio u ignore listu jer nema smisla.

15 godina
neaktivan
Ignore lista

Ionako ne vidi moju poruku, na listi sam mu

{#}

Tako da ne bum komentirao

Počeo sam od ničega, i još uvijek imam večinu od toga
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
nul-3 kaže...

{#}

Tko to?

15 godina
neaktivan
Brian kaže...
nul-3 kaže...

{#}

Tko to?

Autor teme

Tj. sada vidi :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.5.2012 21:23 (nul-3).
14 godina
neaktivan
nul-3 kaže...
Brian kaže...
nul-3 kaže...

{#}

Tko to?

Autor teme

Tj. sada vidi :D

Aha ok.

15 godina
odjavljen
Ignore lista

Šta si ti lud nul3? Samo jedan autor mi je na toj listi, ali to uopće nije bitno. Ti mi nisi. Znao sam da će netko početi s time.

Svi smo mi Mentalist.

0 4 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pusti ga.

15 godina
neaktivan
Ignore lista

Skroz mi lupaš TD.ove, pa sam mislio da sam ti na listi. (neko vrijeme nisi)

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ignore lista

Ma to ti on svima, nemoj se brinut nul3, kompleksi.

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
odjavljen
Ignore lista

Ne baš svima, samo onima koju pišu gluposti. Onima koji pišu pametne stvari dam TU, vjerujem da je to tako i zamišljeno.

Svi smo mi Mentalist.

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Administratori što je sa ovim? Bilo bi korisno za uvesti ovo.

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.5.2012 15:02 (Brian).
13 godina
neaktivan
Jakovp kaže...

Ne baš svima, samo onima koju pišu gluposti. Onima koji pišu pametne stvari dam TU, vjerujem da je to tako i zamišljeno.

U jednoj temi sam dobio od tebe TD na pitanje koje sam postavio. Tako da ti ta teza pada u vodu.

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
15 godina
odjavljen
Volvox kaže...

U jednoj temi sam dobio od tebe TD na pitanje koje sam postavio. Tako da ti ta teza pada u vodu.

Zašto, pa i pitanje može biti glupo.

Svi smo mi Mentalist.
15 godina
neaktivan
Jakovp kaže...
Volvox kaže...

Nisu svi pametni kao ti

13 godina
protjeran
Jakovp kaže...

Šta si ti lud nul3? Samo jedan autor mi je na toj listi, ali to uopće nije bitno. Ti mi nisi. Znao sam da će netko početi s time.

Da nije ghetoblaster?

Ajde nek su i tebi jednom udarili 7 dislajkova :)

XxElectroFuckerxX
15 godina
odjavljen
Ignore lista

Ne treba biti previše pametan da zaključiš da ne mogu davati TD nekome tko je na ignore listi.

Svi smo mi Mentalist.

0 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Jakovp kaže...

Meni je "glupo" što netko poput tebe lupa ljudima TD a ni ne učestvuje postovima u temi. Ako ti nešto nije jasno raspravi to na temi, a ne samo bauljati po forumu poput tebe i lupati TD zbog samo tebi znanih razloga, koje nisi obznanio svekolikom pučanstvu.

Od tebe je većina forumaša dobila TD bez objašnjenja i po tome si na ovom forumu poznat.

Pazite kada ce Kepler da ga nafuraju mali sirok i pljosnat..(c) Vlada011
13 godina
protjeran
Budokai kaže...
Jakovp kaže...

Meni je "glupo" što netko poput tebe lupa ljudima TD a ni ne učestvuje postovima u temi. Ako ti nešto nije jasno raspravi to na temi, a ne samo bauljati po forumu poput tebe i lupati TD zbog samo tebi znanih razloga, koje nisi obznanio svekolikom pučanstvu.

Od tebe je većina forumaša dobila TD bez objašnjenja i po tome si na ovom forumu poznat.

Točno to,jednom je se netko zahvalio sto mu je ovaj pomogao,a on mu udario TD -.-''

XxElectroFuckerxX
15 godina
odjavljen
Budokai kaže...

Ne slažem se s tobom uopće. Imam svoje razolge zbog kojih ne želim ulaziti u raspravu, nitko me ne tjera na to, jednostavno se ne slažem.

Mislim da je to i smisao TU i TD da se smanji spam, da ljudi nebi pisali općenite postove.

Svi smo mi Mentalist.
13 godina
neaktivan

Koja je rasprava nastala oko ignore liste. Po meni trebalo bi se raspravljati oko zvjezdica.
Pa nismo pokemoni da gledamo tko ima više zvjezdica taj je pametniji. I da ne spominjem
lažno nabijanje zvjezdica. Formula je kao tajna, a ne trebaš biti pametan da bi zaključio
da TU i HVALA button utječe na zvjezdice.

13 godina
protjeran
Ignore lista

Jakovp-ov potpis-Svi smo mi Mentalist

SVI SMO MI NA MENTAL LIST-i

XxElectroFuckerxX
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.5.2012 16:35 (Electricman :)).
Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
odjavljen
ATIRade kaže...

Koja je rasprava nastala oko ignore liste. Po meni trebalo bi se raspravljati oko zvjezdica.
Pa nismo pokemoni da gledamo tko ima više zvjezdica taj je pametniji. I da ne spominjem
lažno nabijanje zvjezdica. Formula je kao tajna, a ne trebaš biti pametan da bi zaključio

Mislim da samo hvala utječe.

Electricman :) kaže...

Jakovp-ov potpis-Svi smo mi Mentalist

SVI SMO MI NA MENTAL LIST-i

dafuq

Svi smo mi Mentalist.
13 godina
protjeran
ATIRade kaže...

Samo hvala utjece na zvjezdice.Ja jos nisam vidio nabijanje zvjezdica na forumu a znam i bome da svi koji su 3/4/5 star forumasi posjeduju opsezno znanje iz nekoga dijela IT-a.Mislim da pretjerujete.

clock2much
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.5.2012 17:07 (Vegeta).
13 godina
protjeran
Jakovp kaže...

Ne slažem se s tobom uopće. Imam svoje razolge zbog kojih ne želim ulaziti u raspravu, nitko me ne tjera na to, jednostavno se ne slažem.

Mislim da je to i smisao TU i TD da se smanji spam, da ljudi nebi pisali općenite postove.

Zbog "tvojih razloga" i jeste problem kod tvojih TD.

Uletiš na temu, podijeliš hrpicu TD a ljudima prst dolje izgleda kao da im je netko opsovao nanu :D

Izjasni se brate što ti smeta. Ne dijeliš ti Td zbog spama nego zbog kako ti kažeš "tvojih razloga zbog kojih ne želiš ulaziti u raspravu" !?

Objasnio si kako ti u biti ne želiš objasniti to što si nam objasnio. {#}

I da, i kartoni i TD i TU ulaze u ranking zvjezdonoša.

Takav je algoritam.

Pazite kada ce Kepler da ga nafuraju mali sirok i pljosnat..(c) Vlada011
13 godina
neaktivan
Vegeta kaže...
ATIRade kaže...

Samo hvala utjece na zvjezdice.Ja jos nisam vidio nabijanje zvjezdica na forumu a znam i bome da svi koji su 3/4/5 star forumasi posjeduju opsezno znanje iz nekoga dijela IT-a.Mislim da vi balavci pretjerujete.

Evo ti nabijanje zvjezdica:

http://www.bug.hr/forum/topic/ideje-sugestije-prijava-problema-pomoc-vezi/status-konfigurator/148466.aspx

Druga stranica, post 22 i post 23, netko je to već napisao i postavio slike kao dokaz.

I NE NAZIVAJ ME BALAVCEM, STARIJI SAM OD TEBE!!! Ali, očito si tako odgojen...

13 godina
protjeran
Ignore lista

Ja sam taj forumas Zoharbizo, imao sam 12K postova i pod accountom Kakarot sam sve pojasnio, procitaj moj post.Pricas gluposti.

clock2much
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.5.2012 16:59 (Vegeta).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Vegeta kaže...

Ja sam taj forumas Zoharbizo, imao sam 12K postova i pod accountom Kakarot sam sve pojasnio, procitaj moj post.Pricas gluposti.

Aha, nisam znao da si ti zoharbizo. Inaće, drago mi je da si se vratio. Uvijek su mi se sviđale tvoje konfiguracije
koje si slagao.

...

a za ono TU i HVALA, nisam ja to pisao niti detaljno čitao, slučajno sam naletio na to... Dobro je, nebitno.
Koliko se sječam imao si dosta zvjezdica na starom profilu, ali zasluženo!
Onaj korisnik koji te prozvao je koliko vidim baniran, tako da to ne uzimam za ozbiljno, ono kaj je pisao.

{#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice