Imam full photoshop cs5 extended pa cu nesto pokusat znam u photoshopu neke osnovne stvari pa cemo vidjet.
izbaci sjaj oko slova (ili ga bar ublazi i stavi stroke)
koje su točne dimenzije za header?
Ja sam usliko desk pa isjeko header.....
Uzmi 945x119px. Pazi na mogućnost da se može slika prilagoditi i monitorima s većim rezama, dakle da se (središnji) dio može ponavljati po x-u ili čitav desni dio.
Moj pokušaj...
5 | Bez Snjega |
---|---|
15 | Sa Snjegom |
Evo, da se i ja priključim blagdanskom raspoloženju.
imo contest je zavrsen
Eo jedan moj.. nije bas dobar
pa nemoj slat ako smatraš da nije dobar.. a i nije..
Evo, da se i ja priključim blagdanskom raspoloženju.
imo contest je zavrsen
Not over yet... Lani su bila 3 headera izabrana - Smooth Operator, djdomi, bed.
Ne želim sitničariti, ali zbilja bi se trebali potruditi malo oko headera, jer 90% ih ima iste motive/boje. Kod gotovo svih su pahuljice, snješko i neka jelka.
Želio bih samo reći, da je lani bed osvojio jedno mjesto na headeru, samo zato što je imao nešto drukčije (animirani .gif). Malo se potrudite, eksperimentirajte s bojama, motivima i temama!
I na kraju, ne odlučuje ko ima koliko TU, nego Miro i Domagoj.
Evo moje animirane verzije :
Evo moje animirane verzije :
Extra svaka cast...
Evo u ovom moru plavih header-a ja sam odlucio napraviti crveni :D ovo je nesto sklepano na brzinu ako budem imao vise vremena pozabavicu se ovim konkursom malo vise :D
Još da nema ove lizalice dole....
Sa lizalicom sam mislio nesto uraditi ali nije uspjelo u iducem pokusaju nece biti lizalice :D
Zamijeni ove zvjezice desno sa nečim drugim (neke lijepe pahuljice) i dobiješ sasvim ok header.
Mislim da ne bi smjeli mijenjati boju headera jer je forum "plav". Zamisite žuti header i dolje slova botuna plava.. Tako da bi po meni bilo bolje da se držite plavoga headera..
Mislim da ne bi smjeli mijenjati boju headera jer je forum "plav". Zamisite žuti header i dolje slova botuna plava.. Tako da bi po meni bilo bolje da se držite plavoga headera..
Ili barem nijansi plavih. ne mora biti točno ona gore nijansa.
Evo moj finalni ;)
Ne radi ti gif, nema nikakve animacije.